În 2012 am tot scris mesaje decente când sesizam derapaje ale PNL-ului de la promisiunile făcute, de la ”politica bunului simț” cu care ne-ai cucerit inimile.

Ți-am scris:

PNL plici de-aici!” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/01/pnl-plici-de-aici/

Crin, nu mai vrem plăcinte! Vrem mâncare bio!” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/06/15/crin-nu-mai-vrem-placinta-vrem-mancare-bio/

Crin, nu fi arogant!” –   https://unsingurvot.wordpress.com/2012/06/16/crin-nu-fi-arogant/

Nucleul dur al protestatarilor din Piața Universității îl somează pe Crin Antonescu să ia atitudine

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/04/29/nucleul-dur-al-protestatarilor-din-piata-universitatii-il-someaza-pe-crin-antonescu-sa-ia-atitudine/

Am scris și ”Mesajul stegarului dac către Crin Antonescu” , în fond un elogiu adus ție, ca și celellalte de altfel – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/04/mesajul-stegarului-dac-pentru-crin-antonescu/ în care totuși te atenționam:

Crin, dacă începi să faci înțelegeri murdare de tipul ”pactului din noapte de la Cotroceni”, ”pactului cu UDMR-ul”, pactului cu cei ce vremelnic ”conduc” UE, toate în detrimentul poporului, te vei prăbuși înainte să-ți iei zborul.”

 

În toate îți sesizam că România așteaptă de la tine și de la PNL altceva decât mizeria politică de până acum, altceva decât minciunile nerușinate pe care le îndrugă politrucii mereu, altceva decât ”interesul național” pe care aceștia îl țin mereu în gură. Așteptam altceva decât o nerușinată demagogie!

Am mers mai departe apoi și m-am autosuspendat din PNL când ai făcut alianța cu mafia băsistă – PDL-ul. ArticolulStegarul dac îi arată cartonaşul galben lui Crin Antonescu şi PNL-ului” –

https://unsingurvot.wordpress.com/2014/05/29/stegarul-dac-ii-arata-cartonasul-galben-lui-crin-antonescu-si-pnl-ului/ în care spuneam:

Aşadar revin şi îi spun lui Crin că dacă trădează încrederea românilor va rata intrarea în istorie, deşi este singurul care l-a înfruntat cu adevărat pe băse şi care, alături de Antena 3 au oprit ca România să nu fie la această oră un paşalâc băsist!

Să ne înţelegem bine: da, Ponta devine mai periculos decât băsescu dacă vine la putere, pentru că va prelua sistemul gata făcut de băse! Dar este aberant ca pentru a încerca să opreşti această oroare – nu este sigură reuşita demersului – să calci în picioare demnitatea celor care te-au susţinut până acum, puţina demnitate care a rămas în politica românească!

De aceea stegarul dac arată cartonaşul galben acestui demers PNL.

Dacă însă logodna PNL-PDL se transformă într-o căsnicie, atunci stegarul dac va scoate cartonaşul roşu şi-l va arăta PNL-ului şi lui Crin Antonescu! Şi le va arăta cartonaşul roşu, galben şi albastru peste tot pe unde îi va prinde!”

 

Pentru ca apoi să îmi dau demisia definitiv din partid, când ai făcut fuziunea cu gașca de mafioți ai lui băsescu. Articolul ”Samuraiul dac demisionează din PNL” – https://unsingurvot.wordpress.com/2014/07/31/samuraiul-dac-demisioneaza-din-pnl/

Deși anterior declarasem în clar „Crin Antonescu, te iubesc!” –

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/04/01/crin-antonescu-te-iubesc/

Din cauza ta Crin! Pentru că tu ai făcut asta, nu partidul. Partidul doar te-a urmat.

Dar se pare că nu ai înțeles nimic!

Așa că a sosit timpul să o spun pe șleau: ai obligația morală față de toții românii care te-au crezut – şi toți antibăsiștii te-au crezut – să ieși în public și ”să-ți pui cenușă în cap”. Să recunoști eroarea făcută prin fuziunea politică cu mafioții băsiști. Să te dezici de ea şi să pleci din ea!

Dacă nu o faci înseamnă că nu mai ai pic de conștiință!

Dacă nu o faci vei fi groparul speranței noastre că se mai poate face ceva în politică!

Dacă nu o faci vei fi groparul democrației din România!

Peste tot pe unde am să merg cu steagul am să strig: ”Rușine Crin Antonescu! Ne-ai trădat!”

PDL-ul și PSD-ul nu ne-au trădat! Pentru că pe ei nu i-am crezut niciodată de partea noastră! Pe tine însă da! În ei nu ne-am pus niciodată speranțele, în tine însă da!

Eu nu am spus nimănui că îl iubesc, până la tine!

Am făcut-o la Congesul PNL – http://www.youtube.com/watch?v=qXdYYvKGtJE – în public, spunând că te iubesc și am dat trei motive:

  • Ai salvat țara de băsism – tu împreună cu Antena 3 și pretestele din 2012 – fiind singurul care a putut să-l pună cu botul pe labe pe băsescu, de câte ori acesta ieșea în public cu câte o declarație și îi paraliza pe toți politicienii noștrii de mucava
  • Ne-ai redat speranța că țara poate fi condusă decent, cu bun simț, în acord cu principiile justiției. Ai fost singurul politician credibil care a vorbit de principii în politică
  • Că ai avut curajul să îl aduci din afară pe Iohanis şi să îl impui nr. 2 în partid, periclitându-ți astfel poziția, deşi acesta te puatea concura – cea ce s-a şi întâmplat dealtfel

Ai vorbit mereu de principii, chiar și în politică!

Ai uitat Crin?

Ai reprezentat speranța adevărată pentru o țară însetată de dreptate și justiție.

Ai promis ”dreptate până la capăt”!

Ce-ai făcut cu speranțele noastre Crin? Atâta dejamăgire ai produs încât ne-ai distrus orice încredere că dreptatea mai poate exista. Ne-ai distrus încrederea în adevăr!

Ne-ai trădat Crin Antonescu!

Trezește-te Crin!

Recunoașteți eroarea!

Greșala recunoscută e pe jumătate iertată! La care se adaugă bunăvoința românului.

Dacă o faci vei redeștepta speranța pe care ne-am pus-o în tine, speranța că politica se poate face și pentru popor și nu doar împotriva lui. Vei reajunge în fruntea României adevărate, României profunde, care încă te mai așteaptă, și vei conduce lupta pentru democratizarea țării, pentru eliberarea acesteia din ghearele ”sistemului ticăloșit”.

Altfel vei fi cel căruia i se datorează victoria băsismului în România. Penalii penalilor subjugă definitiv țara, datorită ție în principal.

Ce n-a reușit băsescu să realizeze, reușești tu: instaurarea deplină a băsismului în România!

Bineînțeles că, am spus-o totdeauna, fiecare are ce merită! Dacă destinul țării este să fie cotropită deplin de băsiști așa va fi!

Dar nu uita vorbele scripturii: ”răul vine în lume, dar vai de cel prin care vine!”

Același lucru i l-am spus și lui Pleșu din 2012 încoace! Că, împreună cu întelighenția – Liiceanu și Patapievici – este vinovatul moral pentru existența regimul băsist. Pentru că ei le-au girat ideologic și atunci ”intelectualii” i-au urmat. Îi spuneam și lui atunci aceleași cuvinte: recunoșteți eroarea și, eu te voi susţine chiar și pentru președinţia României. Pentru că recunoscându-ți greșelile dai dovadă de conștiință, dai dovadă că ești viu și nu mort, și că dacă greșești, te poți îndrepta. Altfel, ori de câte ori vei greși împotriva poporului vei încerca să ascunzi greșelile cu motivații mai mult sau mai puțin sofisticate. Vezi articolul ”Despre ”intelighenția”” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/01/17/despre-intelighentia/, și ”Marea soluțiehttps://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/15/marea-solutie/ în care spuneam:

”Soluția soft se baza, după mine, pe reîntoarcerea ”intelighenților” (Pleșu, Patapievici, Liiceanu și gașca) la adevăr. Se pare însa că egoul lor este atât de mare încât nu pot să facă acest pas. Pas care este atât de simplu: să recunoască că s-au înșelat în privința soluției numită traian băsescu. Asta ar descătușa o uriașă energie intelectuală: înțelegerea faptului că inteligența fără iubire, mintea fără inimă, ne duce ușor în iad. Va produce înțelegerea faptului că important în viață este adevărul și credința și, mai presus de toate, iubirea. Și acestea nu sunt deloc apanajul celor ”cu carte” ci, mai ales, sunt bine cunoscute celor simpli și modești.”

Așa cum fac instituțiile statului mafiot care nu sânt în stare să-și recunoască și să-și asume abuzurile și le acoperă cu alte abuzuri mai mari. Vezi ”Instituțiile majore ale statului sunt complici la uzurparea statului de drept în România” – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/03/19/institutiile-majore-ale-statului-sunt-complici-la-uzurparea-statului-de-drept-in-romania/

Din punctul meu de vedere, dacă nu te trezești la timp și lași țara pe mâna sistemului mafiot băsist, ești mai rău decât Băsescu însuși! Pentru că băsescu nu e conștient de ce face și are, deci, circumstanțe atenuante. El este rău din naștere: este complexat și atunci este disperat după putere.

Dar tu însă ești conștient. Ca atare circumstanțele tale sunt agravante. De la tine lumea se așteaptă tocmai la lucruri contrare și nu la trădare.

E momentul să nu mai taci!

Trebuie să ieși din ascunzătoare și să-ți pui cenușă în cap!

Singura circumstanță atenuantă este că PSD-ul şi Ponta te-au trădat şi că ai vrut ca PNL-ul să câștige. Și că tu nu te-ai cramponat de putere, pentru tine.

Dar te-ai cramponat de putere pentru partid.

Ai sacrificat țara pentru un partid, confiscat acum de băsiști!

Crin, îți spun pe șleau: ți-ai bătut joc de 8,5 milioane de românii care au venit la referendum, și de restul care nu venit! Să-ți fie rușine Crin!

Bineînțeles că PSD-ul și Ponta poartă o mare vină că a trădat poporul – uitând promisiunile din campania USL – și apoi te-au trădat și pe tine și PNL-ul!au coabitat, că au pus-o pe Kioveși în fruntea DNA etc. Că, după ce s-au văzut cu sacii în căruță nu te-au mai vrut președinte.

Dar asta este natura lor Crin.

Tu nu ai dreptul, pentru că Ponta & co. sunt mincinoși comunisto-securiști, să lovești în popor! Vrând să le arăţi cât de tâmpiţi sânt și ce eroare au făcut înșelându-te, tu te răzbuni pe popor?

Steagul meu te așteaptă Crin!

Și ca mine gândește un popor întreg!

Un popor sătul de mafioții băsisți care ne-au cotropit viața cu mizeria lor morală!

Crin, nu ne da pe mâna mafiei băsiste!

Comentarii
  1. ISAC spune:

    astept raspunsul lui Crin; daca are vreunul!

Lasă un comentariu