Mesajul Stegarului Dac pentru Crin Antonescu

USL a ajuns ”la putere”! Iată că un pas mare a fost făcut. Dar urmează un altul, la fel de mare: să vă îndepliniți ”mandatul” cu care ați ajuns la putere! Ai spus-o chiar tu de nenumărate ori. Aproape că ne-ai plictisit: dreptate până la capăt! Și a confirmat-o și Ponta, la care a adăugat că prioritatea 0 a guvernului va fi respectarea totală a legii (fie vorba între noi, asta înseamnă democrație pură).

Ori legea fundamentală, în speță constituția, ne spune că poporul e suveran! Și el a decis ca băse să plece, să ne lase: nu-l mai suportăm, ”ne-a mâncat zilele”! Și voi ați promis solemn, de nenumărate ori, că veți respecata legea întru-totul …

Apropo de respecatarea legii: am depus și eu un memoriu la guvern, acolo la Ponta, la dottore, cel pentru care prioritatea 0, din gură, e să respecte legea; de mai bine de 6 luni; în care semnalam gravele abuzuri la care am fost supus, și chiar pentru ca voi să veniți la putere! Ruptură de menisc, ruptură de ligamente încrucișate și ruptură de ligamente exterioare! O nimica toată! Am primit vre-un răspuns oare? Asta e legea pe care o respectați voi? Am înțeles! Am mai zis: să nu ajungeți acolo încât stegarul dac să fie nevoit ”să întoarcă steagul”!

Ați ajuns la putere, deși n-ați câștigat alegerile! Spunea în articolul ”Profețiile Stegarului Dac despre cine va conduce România” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/18/profetiile-stegarului-dac-despre-cine-va-conduce-romania/ :

”În primul rând am să spun un adevăr recunoscut chiar și de USL: nu USL-ul a câștigat alegerile locale și pe cele generale din acest an. În fapt USL nici nu a contat în aceste alegeri (mai puțin Crin, care este un om politic remarcabil, USL nu are nimic, nu contează). O spun pe șleau, răspicat (și am spus-o de multe ori din ianuarie până acum): alegerile le-a câștigat Antena 3 și, deopotrivă, alegerile le-a pierdut băse, dând neîncetat Antenei 3 motive să lovească în PDL-șoricei.

Bineînțeles că, în sine, poporul român este cel care a câștigat, și că Dumnezeu este cel care a decis ca lucrurile să fie așa. Dar, la fel de adevărat este că Dumnezeu avea nevoie de ”un vehicul” prin care să împlinească acest destin, și acest vehicul este Antena 3.”

Și mai spuneam în articolul ”A venit timpul să mă retrag

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/26/a-venit-timpul-sa-ma-retrag/ :

Și eu cred acum că USL a trădat votul poporului din 29 iulie. S-a văzut ”cu sacii în căruță”, a socotit că va câștiga lejer în decembrie alegerile și atunci, ținând cont și de presiunile externe, a zis că nu mai e cazul să insiste acum. Probabil că a fost și o înțelegere cu băse: de ce marele jucător tace de atâta timp? E stilul lui? Miroase a trădare de la o poștă!

Dar așa se pare că e politica. Politica lor. Și noi ne-am cam săturat de ea!

USL-ul va pierde enorm pe termen lung. E clar că nu dorul de țară i-a făcut ”să lupte” cu băse, ci dorul de ciolan. Să le fie de bine! Se pare că nu au înțeles prea multe din istoria PDL.”

Așa că să fim bine înțeleși: ați fost puși ”la putere” să jucați ”cum vă cântă poporul”, pe muzica ”Antenei 3”! Pentru că Antena 3 a fost și este aici, în inimile noastre, unde voi încă nu ați pătruns. În inima poporului suveran. Asta trebuie să fie ținta voastră! Poate un pic, timid, ai pătruns tu! Dar românii prea s-au fript cu ciorbă, mai ales cu ultima (o zeamă ”chioară”, amară de ni s-a sterpezit și inima în noi, și luuuuungă de nu se mai termina – aproape 8 ani) că acum suflă și-n Crini, înainte să-i miroasă! Și asta nu e rău.

În management, indiferent de domeniu de aplicație, ce-a mai importantă funcție este cea de strategie. Aceasta se bazează pe o ”previziune” ”a ce va fi”, de multe ori ”o viziune”, care permite stabilirea unor obiective ”în cunoștință de cauză”; și apoi, ținând cont de o evaluare corectă a resurselor se poate trece la construirea unui plan realist, fezabil și cât mai detaliat (chestie specifică Fecioarelor).

Ca să ști ce ne așteaptă, cât e ”de groasă”, și mai ales ce vă așteaptă, poți urmări cu atenție aici: http://www.ziarulring.ro/stiri/202528/Carmen-Harra––In-2013–romanii-si-au-pus-toate-sperantele-in-Victor-Ponta-si-vor-trai–intr-adevar–mai-bine

Predicțiile doamnei dr. Hara (care pare a avea un partizanat cu Ponta) concordă cu previziunile tuturor astrologilor și nu numai, din toată lumea. Să nu ți cont de ele ar însemna să semeni cu un căpitan de oști care a fost informat de mișcările trupelor adverse, dar nu le-a dat crezare și a fost luat prin surprindere, deși știa ce urmează.

Ea spune, printre altele: ”va fi un an în care, peste tot în lume, surprizele plăcute vor alterna cu şocurile”; ”2013 marchează începutul perioadei de 20 de ani de transformări majore până în 2033. Este anul extremelor, al surprizelor peste noapte, al problemelor globale duse la extrem – întâlniri politice la vârf, fenomene meteo. Problemele grave nerezolvate revin în actualitate, multe manifestaţii în stradă au loc peste tot în lume, lupta împotriva corupţiei se intensifică. De fapt, 2013 va debuta cu o mare dezvăluire a unui complot. Multe informaţii zdruncinătoare ascunse opiniei publice ies la lumină, dosare ascunse şi lucruri nerezolvate. Şi e valabil şi în România… Se află problemele cu Băsescu, multe minciuni ascunse până acum şi aranjamente pe uşa din dos la toate nivelurile societăţii. Nu mai putem ascunde adevărul şi nedreptăţile şi să promovăm corupţia”; ”Populaţia planetei se revoltă împotriva legilor umane nedrepte şi nefuncţionale – sistemul bancar, cel de conducere, forme de guvernământ etc.”; ”Aceste schimbări sunt inevitabile, dar nu se produc peste noapte. În 2013 nu văd îmbunătăţiri prea mari, economia globală e bolnavă şi se cârpeşte unde poate, mai iese din comă trei secunde, dar devine tot mai evident că trebuie făcut ceva şi că populaţia suferă”; ” Schimbările politice peste tot în lume sunt incredibile, iar celor veniţi la conducere le este foarte greu să ţină cârma”; ” Pentru o perioadă, Crin Antonescu şi Victor Ponta vor funcţiona din nou în tandem, dar la alegerile viitoare va fi promovat un lider care la ora aceasta nu se află în primele rânduri pe scena politică”; ” Românii vor percepe o mică îmbunătăţire a vieţii, vor simţi un entuziasm după ce vor scăpa de relicvele trecutului. România va fi un factor pozitiv în lume şi va beneficia de o mai mare atenţie, mai mult ajutor internaţional şi mai mulţi investitori. Se vor demara proiecte strategice importante de infrastructură”; ”Schimbări radicale în lumea televiziunii, realizatori care îşi pierd emisiunile şi dispar peste noapte, multe surprize în cazul show-urilor cu mulţi ani în spate”.

Doar cineva cu ”iubire de popor” va putea trece prin ce va veni, pentru că va fi susținut de poporul suveran. Minciunile nu mai pot fi tolerate! Politrucii vor deveni niște relicve ale istoriei. Oameni vi, oameni cărora le pasă de ce se întâmplă lângă ei, ce li se întâmplă ”altora”, ”celorlalți”, vor lua curând locul politrucilor care doar vorbesc despre asta, care doar ”dau din gură despre fapte” într-un mod penibil, jenant (să-ți dau un exemplu uluitor: Marian Oprișan, ”baronul de vrancea” vorbind de la tribună, de lână tine, la Roman, despre ”poporul care este stăpânul politicienilor”! – nu ți-au pleznit urechile auzind așa ceva? Sau ”baronul de teleorman” Liviu Dragnea punându-și ”favorita” parlamentar, într-un gest de imens dispreț pentru poporul pe care chipurile îl slujește! – păi cu ce sunțeți voi mai buni ca băse care ”și-a promovat” ”favoritele sultanului” peste tot, prin țară și prin Europa?).

Ai dreptate să susți monarhia. Pentru că ”un popor de oi are nevoie de un măgar”, cum spuneam într-un articol trecut. Și cum societatea civilă nu are încă curajul ”să facă pe măgarul”, rămâne această soluție a monarhiei.

Și așa capitalizezi tot ceea ce Dumnezeu a dat PNL-ului acum. Să nu crezi nici o clipă că tu personal ai obținut această victorie (noi nu facem nimic, niciodată; Însuși Isus o afirmă clar: ”Tatăl, care este în mine, a făcut lucrarea”). Ar fi aceiași situația cu cea a USL-ului care crede că a câștigat alegerile, și pe cele locale și pe cele generale. Nu, alegerile nu le-a câștigat USL-ul, alegerile le-a câștigat poporul contra lui băse. Nu a avut nici o legătură cu USL-ul. O vor dovedi cu vârf și îndesat următoarele alegeri. USL-ul să se teamă de ele! Și mai ales PSD-ul!

Asemănător s-a întâmplat și cu tine! Nu tu ai condus la rezultatul pe care l-a obținut PNL-ul. Tu doar câștigi laurii. Poporul a primit cadoul acesta de la Dumnezeu, pentru răbdarea lui infinită. Dacă nu erai tu, la fel de bine Dumnezeu punea pe altul. Nu te amăgii, și pricepe mesajul lui Dumnezeu!

Tu însă poți rămâne în istorie ca cel ”sub domnia căruia” a avut loc renașterea PNL-ului. E o chestie destul de tare, să rămâi în istorie. Și e de ajuns pentru un om. Vei fi ”istoricul care a făcut istorie”.

Bineînțeles că te-ai purtat admirabil în tot acest război. Aș putea spune chiar că ai fost viteaz, cu adevărat (viteaz nu poate fi decât cineva care îl are pe Dumnezeu sau pe diavol lângă el). Dar nu te amăgii. Dumnezeu putea alege pe oricare în locul tău. Dacă înțelegi exact ce-ți spun, dacă înțelegi exact că Dumnezeu are posibilitatea ca din orice liberal să facă ”peste noapte” un mare conducător de oști (Napoleon știa acest lucru: ”în ranița oricărui oștaș stă ascuns un baston de mareșal), atunci îți vei continua o viață de împliniri. Nu vei cunoaște gustul amar al înfrângerii.

Un leadear adevărat este cel care crește în jurul său mari leadeari. Ia exemplul divin al lui Isus. Acesta a  lăsat ”în urma Lui” 12 leaderi asemănători lui, care la rândul lor au făcut istorie. Isus e mare acum datorită acestora, și nu datorită faptelor sale, oricât de mari au fost ele și ne par ele acuma. Așa și cu tine: nu căuta victoria cu orice preț. Mulțumește-te cu ce ți-a dat deja Dumnezeu, pentru a putea primi ce mai are Dumnezeu pentru tine.

Ca să înțelegi exact ce spun, citește te rog ”Excelența în afaceri” a celebrului Jim Collins (despre care The Economist spune că ”este probabil cel mai citit scriitor de literatură economică din lume”). Ea  ne spune clar cum orice organizație, de orice mărime sau de orice natură (inclusiv o țară), poate face saltul de la ”bun” la ”excelent”, de la ”ghinion” la „noroc”. Este nevoie de un ”leader de nivelul 5”. Este cartea perfectă pentru orice politician adevărat, pentru orice manager adevărat și pentru orice om adevărat.

Pe 2 mai l-am sfătuit pe băse să-și dea demisia pe 8 mai, altfel va pierde tot: ”Pe 8 mai băse își va da demisia. Adio băse!”. I-am spus ”ce are de făcut” să rămână la putere. Dar a fost prea orgolios să asculte de un, încă, nimeni. Și am avut dreptate. Dacă mă asculta, acum PDL-ul era la guvernare. Aviz amatorilor!

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/05/02/adio-base/

La fel îți spun și ție ca să nu te îmfumurezi acum, și să vezi mai departe interesul PNL-ului și al țării. Dacă calci ”în afara lor” vei fi zburat ”fără regrete”.  Și ar fi păcat: ai început atât de bine… Opinia mea despre tine, foarte exactă am prezentat-o în articolul ” Câtă dreptate a avut Urania! – nașterea unui leader”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/08/cata-dreptate-a-avut-urania-nasterea-unui-leader/

Mariana Cojocaru a spus că anul acesta trebuie să fi ”agil și alunecos ca un pește”, și ”diplomat și înțelept ca un șarpe boua”. Și continuă ”Din acest punct de vedere, datorită ținutei și discursului impecabil pe care îl are, îmi indică că, din punct de vedere psihologic, că poate face aceasta”:

http://www.antena3.ro/romania/ce-spun-astrele-pentru-romania-2013-pentru-romani-si-pentru-principalii-actori-politici-197222.html – iarăși foarte important de urmărit, pentru a ști ce te așteaptă.

Ai mare grijă de PSD! Ști bine că ”îți poartă sâmbetele”. Abia așteaptă să te arunce ”din corabie”. Și Ponta chiar nu are nici un cuvânt de spus. El este ”doar o marionetă” (de fapt insistența cu care ai promovat ”respectul cuvântului” și ”prietenia cu Ponta” arată foarte clar că ști bine ce te așteaptă, că ”ști ce vor” –capul tău- și le-ai pregătit deja ”groapa cu jar, acoperită cu rogojini”, pe care PSD-iștii vor lua masa J).

Singurul tău spijin este poporul și oamenii valoroși (morali, integrii) pe care îi adunci în jurul tău. Și faptul că te vei înconjura, sau nu, de oameni morali va fi dovada … vizionarismului tău!

Tu ști mai bine decât oricine cum sunt SS (serviciile secrete) cu ochi pe tine! Ți-ar fi mâncat și inima până acum. Noroc că Dumnezeu a avut alt plan. Dar dacă nu rămâi lângă Dumnezeu, vei fi pierdut! Cât timp rămâi lângă Dumnezeu (asta înseamnă de partea poporului) nu vor avea comuniștii și securiștii (PDL + PSD + mai ales, o mare parte din PNL) nici o putere asupra ta, exac ca și până acum. Asta înseamnă să fi ”agil și alunecos ca un pește”, și ”diplomat și înțelept ca un șarpe boua”: să rămâi de partea poporului (sper, fie vorba între noi, că mai ești de partea poporului! Eu cred în continuare asta, altfel nu mă oboseam să-ți scriu). Dar, totuși, nu  v-ar strica mai multă atenție la ce faceți, vezi articolul ”PNL, plici de-aici!”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/01/pnl-plici-de-aici/

Cât sunt de enervați și disperați cei din SS ”că te-au scăpat din mână” o dovedește ”scăparea” celui  care era pregătit să devină ”o eminență” a serviciilor: MRU. Să spui tu ”în gura mare” că ”dacă serviciile ar fi vrut (adică dacă și-ar fi imaginat vre-o clipă ”cât de periculos” ești) nu ai fi ajuns niciodată unde ești” arată mai multe lucruri: 1. Disperarea – declarația e halucinantă, e șocantă, și-au pierdut uzul rațiunii: ”le-a luat Dumnezeu mințile”. 2. Neputința – nu mai au soluții, nu mai știu ce să facă, au fost luați pe nepregătite, prin surprindere. 3. Desconspirarea și recunoașterea în clar a metodelor folosite, care este mai grav decât orice (pentru ei, pentru noi e benfic pentru că oricând de aici înainte avem argumente împotriva lor). Pe scurt a fost o gafă de proporții care în timp îi va costa forte scump. Păi dacă așa arată cel ce trebuia să conducă serviciile, ne dăm seama cu toții și cu ușurință ce calitate de ”oameni” populează aceste servicii! Vai nouă și țărișoarei acesteia!

Acestă gafă te pune totuși în temă (deși știai destul de bine asta) că ar face orice pentru ca tu să dispari, politic, de pe scenă. Înscenări, capcane, etc., vor curge cu nemiluita: ei atâta știu să facă. Până unde pot ajunge? Păi până unde au ajuns în cazul Kenedy, de pildă. Atât doar că tu nu meriți asta, și deci Dumnezeu nu va lăsa să se întâmple așa ceva.

Îți dau cazul meu: după ce au încercat repetat să mă cumpere/confiște –tentativa Dan Diaconescu-, să mă atragă de parte lor –încercând să mă pună în fruntea unei mișcări revendicative mai radicale-, au vrut să mă lichideze: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/11/29/de-ce-vor-serviciile-secrete-sa-l-lichideze-pe-stegarul-dac/. Nu au reușit! J Acum caută”ceva nou”, și la ce s-au gândit? Să ”mă sperie” cu spitalul de nebuni! Cineva din piață, mă sună deunăzi să-mi spună că pe un ”cunoscut” comun din piață l-au luat cu forța de pe stradă și l-au dus ”la nebuni”. O minciună bineînțeles pentru ”a mă intimida”. Tot nu vă astâmpărați? Încetați odată!, v-am somat:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/03/ultimul-avertisment-dat-de-stegarul-dac-serviciilor-secrete-romane/

Ce-am făcut eu în piață, cum m-am luptat cu atâtea încercări de manipulare și de creare a atâtor mișcări infiltrate și diversioniste doar serviciile știu. Și mă bucur că știu, așa pot vă evalueze mai bine puterea lui Dumnezeu, și pot înțelege tot ce le spun: că nu pot lupta împotriva poporului, împotriva destinului, împotriva istorie, împotriva democratizării naturale a țării. Trebuie să curgă cu evenimentele, nu să se împotrivească și să încerce să le conducă, devieze, sau le confiște. Să apere cu adevărat ființa țării: democrația. Cu cât se vor împotrivi mai tare, cu atât țunamiul ce va să vină îi va spulbera, pe ei ca oameni, mai ușor. Cu cât vor încerca mai tare să deturneze liderii care se ridică, cu atât mai tare le dă putere sau crează condițiile apariției unora noi, mai mulți și mai puternici. Eu zic să vă mulțumiți cu Crin pe care deja ”îl cunoașteți”, cât de cât. J O să mă distrez copios anul acesta: se va vedea cât sunt de depășite SS de evenimente! Vor fi ridicoli! La fel și maimuțoii de ”politicieni”.

Revin: Crin, dacă începi să faci înțelegeri murdare de tipul ”pactului din noapte de la Cotroceni”, ”pactului cu UDMR-ul”, pactului cu cei ce vremelnic ”conduc” UE, toate în detrimentul poporului, te vei prăbuși înainte să-ți iei zborul.

Cheia este întotdeauna ”să nu cauți folosul tău” (vorba lui Pavel, în Întâetatea dragostei – Corinteni 1.13). Dacă”nu cauți folosul tău”, tu personal vei rămâne în istorie și vei avansa ”în cunoașterea de Dumnezeu”, chiar dacă nu vei mai avea un rol dominant în PNL. Dar ar fi aproape de neimaginat ca ”să te apropii de Dumnezeu” și să nu mai ai reușite ”lumești”. Cu alte cuvinte doar așa vei rămâne ”în istorie” ca un vizionar, ca cel care a adus PNL pe locul lui de drept.

Dacă însă ”vei avea interese lumești” și vei vrea ”puterea în PNL” atunci te vei frige amarnic, mai amarnic decât băse: o grămadă de ”lupi tineri” așteaptă ”să-ți ia locul”! E bine ca pe aceștia să-i crești și să-i ai aliați. Doar așa te vei bucura de o domnie lungă. Și repet, este doar pentru că Dumnezeu a hotărât eliberarea poporului Lui; vrea să îl pună unde îi este locul: în fruntea omenirii!

Cheia este să înțelegi că ”noi suntem vremelnici”, că noi suntem ”vasul care poartă apa” și nu ”apa în sine”. Apa singură este cea care potolește setea lumii, și nu vasul. Vasul este nimic, deși are rostul lui. Dumnezeu, când hotărăște că oamenii merită apă, va găsi miliarde de vase potrivite!

Așadar, dacă sunt clare toate acestea, atunci cu adevărat ești un vizionar, și vorbele mele sunt aproape de prisos. Atunci este clar că susținând monarhia, cum deja ai făcut-o cu putere (ceea ce-mi arată clar că ”ești condus de Dumnezeu”), susți interesul PNL-ului și al țării.

Și asta nu pentru că ”monarhia în sine” ar fi ”mare scofală”, dar pentru că acest popor are nevoie de ”un măgar”, cum spuneam. Pentru că societatea civilă nu este destul de matură, și nu are curajul ”să-și ia destinul în mâini”. Societatea civilă română tremură încă de frică, e încă ”un copil” speriat de umbrele de pe perete.

Societatea civilă, asemenea poporului român, nu e conștientă încă de puterea și de valoarea sa, de suveranitatea sa. Este asemenea unui adolescent care nu are curajul vieții, asemenea unui pui de rândunică care se antrenează pe marginea cuibului neavând curajul să se avânte, deși frații lui au zburat deja (multe alte popoare au democrați deja).

Și atunci Dumnezeu îi dă ”o cârje” pentru a începe să pășească. Pe care o va arunca cât colo după ce va vedea ”că poate merge”, că mersul nu-i atât de greu pe cât își imagina. Asta este monarhia: o cârje pe care se sprijină poporul român de frică să-și asume destinul, ”din frică de viață”.

Și bineînțeles că, în monarhie, rolul PNL-ului va fi dominant … d-aia PSD se va opune amarnic!

Reiau ideea de mai înainte? ai mare grijă de PSD! Ști bine că ”îți poartă sâmbetele”. Abia așteaptă să te arunce ”din corabie”. Și Ponta chiar nu are nici un cuvânt de spus. El este ”doar o marionetă”. Singurul tău spijin este poporul și oamenii valoroși (morali, integrii) pe care îi adunci în jurul tău. Și faptul că te vei înconjura, sau nu, de oameni morali va fi dovada … vizionarismului tău!

Și chiar dacă monarhia nu trece de referendum, dezbaterea din jurul ei va ”scoate la lumină” oamenii valoroși pe care te vei putea spijini apoi, ca președinte. Deci un referendum pentru monarhie este o minunată mișcare tactică, pe termen lung, dar și pe termen scurt: pe termen scurt – tu faci ”agenda”, pe termen lung – îți aduni căpetenii de oaste valoroase.

Și nu uita: ”nimic fără Dumnezeu”! Pentru că, dacă ”ești cu Dumnezeu”, Dumnezeu te ajută ”să câștigi orice bătălie”.

Eu personal cred despre tine că ”ești trimis de Dumnezeu”. Faptele tale mi-o dovedesc: ai ”tăcut” atâta vreme, deși tu știai prea bine ”ce putere ai”. Ai avut răbdare! Ăsta este ”un semnul mare”: răbdarea. Cine are răbdare poate înfăptui orice (de fapt, o spune Pavel: ”iubirea e îndelung răbdătoare” – și aceasta este ”prima calitate” a iubirii, după care vine ”nu caută folosul său”). Pentru că orice ”are timpul său”, pe care trebuie ”să-l aștepți”, ”să-l simți” când vine. Dacă nu ”ești pe fază”, dacă acționezi prea devreme sau prea târziu, vei avea un eșec, chiar dacă acțiunea în sine e bună. Referendumul este un bun exemplu de grabă (care se datorează, de fapt, PSD-ului și nu PNL-ului: PSD-ul, care nici nu vroia de fapt referendum, s-a speriat de băse când acesta l-a atacat pe Ponta cu plagiatul, și a forțat suspendarea, gest pe care PNL-ul, nerăbdător, l-a acceptat cu bucurie).

Te rog ca și în continuare ”să ai răbdare”. Puternic este cel care ”nu este orbit de putere” și care nu folosește niciodată ”putere” pentru sine! Fi același de dinainte (”stând în yoga, îndeplinește fapta, fără să ai scop fructul fapte; fiind același la reușită și nereușită: acestei ”egalități de spirit” i se spune yoga” – Krishna în Bagavatgita).

Apoi va trebuie ”să nu te superi” pe nimeni, mai ales pe cei din partid (ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să fi drept, dincontră); acum nu numai că îți poți permite asta, dar este și necesar și chiar obligatoriu. Aceasta este ”semnul cel mare” al ”omului lui Dumnezeu”. Isus o spune foarte clar; de fapt este prima ”povață” pe care ne-o dă: ”Aţi auzit că s-a zis celor de demult: „Să nu ucizi”; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; şi cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului” … Iar Pavel spune: ”iubirea e îndelung răbdătoare; nu se supără ….”.

Am mai spus-o: deși te iubesc atâta, dacă te vei certa cu Tăriceanu eu voi fi nevoit să fiu de partea lui. Făra ca iubirea pentru tine să scadă, sau iubirea pentru Tăriceanu să crească. Așadar trebuie să înveți bine că iubirea și supărarea sunt incompatibile. Iar ”dacă iubire nu e, nimic nu e”.

Reclame
Comentarii
 1. aprozarnet spune:

  prima oara cand i-a tinut Piept lui Tariceanu…cand acesta din urma a spus ca ar trebui ca PNL-ul sa intre la guvernare cu Base(dupa ce pana atunci se certase intr-una cu Base ca presedinte si el prim-ministru…de nu era chip de INTELEGERE…iar el Tariceanu tinunadu-i piept la orice atac) …pentru a, citez: „Fructifica…(sansele parca)” …ATUNCI cel putin daca nu era Antonescu sa puna la BATAIE postul lui de presedinte al partidului iar membrii sa aleaga ori cu el in opozitie ori fara el presedinte la guvernare CU BASE…se facea o mare chisalita`

 2. aprozarnet spune:

  ps: extraordinar articolul; multumesc mult…pt ca am putut sa citesc asa ceva….bravo pt el

 3. stelian r. spune:

  Adevarat. Bun articol! Va multumim! Dar noi, monarhistii, trebuie sa continuam „opera”, sa gasim noi moduri de sprijinire a Casei Regale a Romaniei! Traiasca Regele! Nimic fara Dumnezeu!

  • stegarul dac spune:

   Doamne ajută! Și nimic fără Dumnezeu!

  • stegarul dac spune:

   da, Nimic fără Dumnezeu!
   este și deviza mea.
   iar voi, monarhiștii, trebuie să nu intrați în conflict cu acest ”principiu” încercând ”să găsiți noi moduri de sprijinire a Casei Regale a Romaniei”.
   în rest, vă doresc ”toate pânzele sus!”

 4. Emilian spune:

  Si mie mi-a placut articolul. Dar dintre Tariceanu si Antonescu as merge pe mana lui Antonescu daca ar fi sa aleg unul singur… Nici nu cred ca se poate compara Tariceanu – care desi a fost „injurat si scuipat” atât de mult timp de Băse, a spus pe urma că ar fi bine sa se mai bage niţel PNL-ul cu Băse la guvernare… HUH?!?! Tariceanu care ca prim ministru n-a făcut nimic comparativ cu cat ar fi trebuit să se facă într-o normalitate, Tăriceanu care avea diverse interese financiare ascunse sau nu etc etc, cam greu de comparat cu Antonescu, despre care presa nu are de zis in principiu decat ca „doarme prea mult” si e „chiulangiu in parlament”. Pe langa greselile mentionate de tine (pact la miez de noapte etc), faptul că Antonescu, in patriotismul si naivitatea lui „pe plan extern” a spus ca Presedinte Interimar al Romaniei chestii de genul „nimeni nu comanda Romaniei în afara poporului suveran!”, in timp ce presiunile de la bruxelles si din America erau PRO-Basescu la greu, pe mine mă face să il aleg fara să stau prea mult pe ganduri, mai ales daca vreau să dispara si ultima urmă de băsism din ţara asta, cum sunt si alti 7.5 milioane de români. Dar intr-adevar… este de vazut in perioada urmatoare…daca işi va cizela in bine comportamentul-caracterul-actiunile (măcar să se menţină constant) sau se va degrada cum bine avertizezi in articol… Tare mi-e ca mocirla din jurul lui e totusi prea murdara, iar Ponta….prea cu 7 mii de feţe. Om vedea.

  Emi.

  • stegarul dac spune:

   Sunt perfect de acord cu ce spui Emilian. De fapt cred că ar fi greu să nu fiu de acord cu tine 🙂
   Eu nu a alege între Crin și Tăriceanu am vorbit, ci a alege între a fi Tăriceanu în partid sau a fi exclus; poate nu am fost destul de explicit.
   Aș dezaproba această opțiune. Am spus-o clar, că ”iubirea mea pentru Crin” nu ar fi afectată, dar principiile sunt principii.
   Unitatea presupune iubire mai mult decât o presupune ”eliminarea răului”, în cazul în care cu adevărat poziția lui Tăriceanu ar fi fost neloială (despre asta nu știu nimic).
   Iertarea și nu pedeapsa este calea iubirii!
   În rest Cris cred că este ”trimisul lui Dumnezeu”, am spus-o de mai multe ori! 🙂

   • Emilian spune:

    da, cu excluderea din partid nici eu nu cred ca as fi de acord. Tre sa faci niste chestii foarte naspa ca sa meriti sa fii dat afara, si nu cred ca Tariceanu a ajuns la acel nivel. Sunt foarte multi politicieni romani, printre care cred ca si Tariceanu, care si-au concluzionat pentru ei ca Romania nu mai are nicio sansa sa iasa de sub statutul de colonie a UE, FMI, Washington, asa ca… actioneaza pacifistic fata de aceste puteri. Crin nu cred ca a renuntat si la ultima speranta ca avem o sansa sa fim pe bune independenti ca popor, dar, in zilele noastre si in circumstantele pe care le traim, un om de buna credinta ajuns la varf… poate sa faca lucruri bune pentru acest popor, fara sa fie „linsat” de sistem? Pentru cat timp? Ramane sa vedem in ce fel si cat timp isi sustine Dumnezeu „trimisul”, asa cum il numesti tu :).

 5. stegarul dac spune:

  un popor, asemenea unui individ, nu poate fi independent!
  decât dacă, cum o spune Învățătorul, ”cunoaște adevărul”. Ori pentru asta trebuie să fie total moral, trebuie să aibă principii ferme, pe care să le respecte în orice condiții Trebuie să aibă conștiință multă, foarte multă …
  oricum, mulți dintre români consider eu că sunt foarte aproape.
  din această cauză Dumnezeu va trimite în continuare ”călăuze” care să îndrume poporul spre libertate. Eu sper ca tu să fi unul dintre ei! 🙂

 6. dacule, iti apreciez entuziasmul, dar las-o mai moale ca sa gindesti mai performant… sau get a life, altfel spus…

 7. Nic Nicolae spune:

  Intoarce steagul e momentul- totu a fost vrajeala vz. ce a iesit=a iesit coabitatarea pt.ciolan=ala sa nu piarda scaunu iar alalalt sa scota pamintu la mezat pt. niscai ..baniparai..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s