Marea soluție

Posted: 15 februarie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , ,

Marea soluție e foarte simplă: adevărul.

De ce înlocuirea lui băse nu e o soluție? Pentru că băse nu-i decât un pion al comunisto-securistilor care ne-au jefuit țara în ultimii 70 de ani. Dacă pleacă el, altul asemenea lui o să-i ia locul. Iar sistemul pe care el îl reprezintă va rămâne bine-mersi la putere în continuare.

Soluția adevărată este schimbarea sistemului.

Baza ideologică a sistemului comunisto-securist este foarte clară: minciuna și demagogia. Pentru a scăpa de el, trebuie, de fapt, să ne eliberăm de minciună. Ori, pentru asta, mai întâi trebuie ca noi înșine să ne eliberăm de minciună: noi trebuie să spunem adevărul, noi trebuie să susținem adevărul totdeauna, indiferent de consecințele exterioare, dar cu binecuvântate consecințele interioare (strângeți comori în ceruri, unde nu le mănâncă moliile și rugina, și unde hoții nu sparg, nici nu fură).

În condițiile politice actuale, după plecarea lui băse și a clicii lui portocali, puterea va fi preluată de USL. USL care este, în sine, PSD+PNL+PC. Dar cine este PSD? Vărul bun al PDL. Cu care împreună fac de fapt fostul FSN. Același sânge le curge în vine: sângele PCR-ului.

Să nu uite PNL istoria: cine uită istoria e condamnat s-o repete. Pe pielea noastră.

Toată România trebuie să învețe lecția comunismului și a neocomunismului care i-a urmat. Este lecția minciunii și a demagogiei. Este lecția ”lupului care își schimbă părul, dar năravul ba!” și a lui ”ce se naște din pisică, tot șoareci mănâncă!”. Este lecția pe care Dumnezeu, prin comunism, Iliescu și acum traian băsescu, a administrat-o poporului român.

traian băsescu a fost tot timpul ”calul troian” în sânul CDR, pe față. PSD-ul este o ”herghelie troiană”.

Nu putem accepta, la infinit minciuna ”răului mai mic”. Acceptând răul mai mic, minți doar pe jumătate. O minciună mai periculoasă. Jumătățile de adevăr sânt, în fapt, minciuni mai periculoase. Deci minciuna continuă mai abitir. În felul ăsta se abdică de la adevăr.

Cine minte, cine nu stă ”în adevăr”, nu are puterea lui Dumnezeu de partea lui. Nu are, deci, nici o putere reală. Doar se iluzionează.

A sosit timpul să ne întoarcem față spre adevăr. PNL-ul trebuie să înțeleagă bine asta: prima datorie a nostră este față de Dumnezeu. Să stăm în Adevăr. Stând în adevăr, împlinim de fapt toată Legea. Atunci o mare putere se coboară asupra noastră, putere care spulberă cu ușurință orice obstacol.

Pentru asta PNL-ul trebuie să se reformeze. A fost, asemenea PNCȚD-ului, infiltrat de la bun început de către comunisto-securiști. Pentru a nu-i urma PNȚ-ului, trebuie să îi elimine pe impostori. Dumnezeu o să le faciliteze asta în perioada care urmează.

Reforma PNL-ului nu poate avea loc în afara reformei morale a populației. Pentru asta nu există, în opinia mea decât o soluție soft:  oamenii morali din țară ”să-și de-a mâna” și să inițieze acest proces de reîntoarcere la credința puternică pe care oamenii ”de la țară” o au în sufletul lor.

Soluția hard este cea care, din păcate este implementată acum: oamenii mor în casele lor din cauza unei coaliții monstruoase, care și în clipe de agonie tot doar propriul interes mizerabil îl urmăresc. Probabil că-și frecă mâinile de bucurie ce afaceri bune fac de pe urma prăpădului ce-a cuprins țara. Românii în aceste clipe se vor întoarce la credința strămoșească și vor azvârli afară ”javrele ordinare”, hoardele necredincioase care doar au jefuit poporul român.

Soluția soft se baza, după mine, pe reîntoarcerea ”intelighenților” (Pleșu, Patapievici, Liiceanu și gașca) la adevăr. Se pare însa că egoul lor este atât de mare încât nu pot să facă acest pas. Pas care este atât de simplu: să recunoască că s-au înșelat în privința soluției numită traian băsescu. Asta ar descătușa o uriașă energie intelectuală: înțelegerea faptului că inteligența fără iubire, mintea fără inimă, ne duce ușor în iad. Va produce înțelegerea faptului că important în viață este adevărul și credința și, mai presus de toate, iubirea. Și acestea nu sunt deloc apanajul celor ”cu carte” ci, mai ales, sunt bine cunoscute celor simpli și modești.

Să înțeleagă deci, intelighenția română că ei sunt vinovații morali ai tuturor relelor petrecute în perioada băsescu: toate furturile, toate umilințele și mai ales toată durerea pe care poporul român o îndură acum și o vor îndura în continuare până când ei, intelighenția română, ”se vor lepăda de satana”. Ei cei care au girat și girează în continuare ”javrele ordinare” care pârjolesc țara.

Reclame
Comentarii
 1. Stefan Jicol spune:

  Desigur ca Basescu este doar un mandatar al
  sistemului si vina sa este discutabila din aceasta perspectiva.
  Insa, schimbarea acestui mandatar va tulbura sistemul iar
  inlocuirea permanenta ( cu o anumita frecventa, sa zicem in
  fiecare an) va tulbura si va corecta acest mecanism
  infernal pe cat de corupt pe atat de perpetuu.
  Se stie ca liderii care stau mai mult in fotolii deprind viclenii.
  Alegerile democratice in societatea antica ateniana
  se tineau in fiecare an, grecii vazusera utilitatea schimbarii
  permanente a liderilor. Asta avem si noi de facut!
  Jos Basescu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s