Crin, nu mai vrem Plăcintă! Vrem mâncare bio!

Posted: 15 iunie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Să fie foarte clar: ne-am săturat de Plăcintă!
Toți protestatarii anti-băsiști din piață cu care am vorbit sunt indignați de atitudinea PNL-ului față de primirea în partid a madamei Plăcintă.
Noi am stat oare în piață strigând împotriva lui băse și a fanarioților portocali pentru ca, după câștigarea alegerilor, cei pe care i-am ales să accepte toate javrele PDL-iste care vor în coontinuare la ciolan?
Este o atitudine mizerabilă a PNL-ului. În primul rând ne disprețuiește pe noi care am stat 5 luni în piață, apoi pe toți votanții anti-PDL din toată țara, majoritari în cadrul votanților USL (datorită cărora s-au câștigat alegerile) și apoi disprețuiește pe înșiși membrii și simpatizanții PNL.
Rușine pentru asta Crin, rușine PNL.
Nimic nu justifică acest gest absolut rușinos. Doar dorința imensă de ciolan, de putere. Și atunci trebuie să ne despărțim. Dar atunci ce-o să faceți în toamnă, când se numără bobocii?
Nu ați învățat nimic din disoluția PDL-ului? Nu ați înțeles că aroganța și orgoliul vă conduce rapid în prăpastie? Și atenție, voi ați promis infinit mai mult decât PDL-ul, așteptările față de voi sunt imens mai mari. Voi veți dispărea ”cât ai clipi” dacă continuați practica PDL-ului de a ignora votanții.
Când ”stegarul dac din Piața Universității” ”va întoarce steagul” și va striga alături de mulții băsiști din piață ”USL și PDL, aceiași mizerie”, să fi convins Crinuț că până în toamnă, cea ce acum ți se pare o mare victorie se va scurge printre degetele tale, și nu va mai rămâne decât o amară amintire.
Mare atenție Crin, mare atenție PNL. Ponta și PSD-ul au câștigat întradevăr, voi încă nu. Ei au un electorat ”ușor de mulțumit (adică păcălit)”. Electoratul PNL-ului este foarte volatil, greu de câștigat și ușor de pierdut: oamenii morali din această țară. Ori dacă voi veniți deja cu imoralități, când încă nici nu s-au încheiat alegerile, ce așteptări mai aveți? Electoratul vostru ”va fugi” fără să simțiți nimic .
Aveți grijă, s-ar putea ca Plăcinta să vă stea în gât, precum broscoiul faimos lui Oltean.

Reclame
Comentarii
  1. […] mai vrem Plăcinte, vrem ”mâncare bio”. Vrem oameni integrii, oameni nepăți în parlament. (https://unsingurvot.wordpress.com/2012/06/15/crin-nu-mai-vrem-placinta-vrem-mancare-bio/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s