Da, mărturisesc deschis: Stegarul Dac îl iubește pe Crin Antonescu!

Asta în condițiile în care nimănui n-am mai spus așa ceva până acum!

Dar, bineînțeles că nu-l iubesc pe Crin ”în persoană”, ci ceea ce el înseamnă pentru acest popor atât de frământat de soartă.

Iubesc Adevărul pe care-l apără, Demnitatea de a ne reprezenta cinstit, Speranța pe care poporul și-a pus-o în el. Și am să-l iubesc atâta vreme cât va rămâne așa.

Emisiunea lui Radu Tudor ne-a arătat încă o dată un Crin Antonescu demn, principial, cinstit cu poporul.

Să-l țină Dumnezeu așa!

Am spus-o și aici: http://www.youtube.com/watch?v=qXdYYvKGtJE

Spuneam acolo că îl iubesc pentru că Dumnezeul l-a trimis pentru a ne da o speranță atunci când nimeni nu mai credea că e posibil ”să scăpăm de băse” și de mafia lui portocalie, și că, de fiecare dată când ”fiara” de băse își rânjea colții hidoși la noi, apărea Crin și, din două vărbe ”îl trimitea la colț”, îl punea ”cu botul pe labe”. Asta în condițiile în care cu toții stăteam cu inima cât un purice de frică!

Spuneam acolo că îl iubesc pentru că a adus-o pe Mona Pivniceru șefă la ministerul justiției, și astfel judecătorii au avut curajul și ”și-au luat inima în dinți”, cei drept destul de timid, și au început să acționeze din conștiință și cu conștiință: ”A mai apărut o stea: Mona Pivniceru” – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/08/a-mai-aparut-o-stea-mona-pivniceru/

Și mai spuneam acolo că-l iubesc pentru că a avut curajul să-l aducă pe Klaus Johannis direct secund al lui, dovedind astfel că într-adevăr nu interesele de clan îl animă, ci doar idealurile despre care ne-a vorbit atâta, și pe care majoritatea le-au crezut doar vorbe goale.

Bineînțeles că ”iubirea” nu-mi întunecă rațiunea: ”Mesajul Stegarului Dac pentru Crin Antonescu” –

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/06/15/crin-nu-mai-vrem-placinta-vrem-mancare-bio/

Mai spuneam într-un articol anterior dedicat lui Crin: ”Doar cineva cu ”iubire de popor” va putea trece prin ce va urma, pentru că va fi susținut de poporul suveran. Minciunile nu mai pot fi tolerate! Politrucii vor deveni niște relicve ale istoriei. Oameni vi, oameni cărora le pasă de ce se întâmplă lângă ei, ce li se întâmplă ”altora”, ”celorlalți”, vor lua curând locul politrucilor care doar vorbesc despre asta, care doar ”dau din gură despre fapte” într-un mod penibil, jenant”: ”Mesajul Stegarului Dac pentru Crin Antonescu” – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/04/mesajul-stegarului-dac-pentru-crin-antonescu/

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a hotărât ca, deocamdată, Crin să nu ne dezamăgească, din contră, să ne dea încrederea necesară să putem fi ”cu inima ușoară”, să avem încă speranța că încă ”se poate” ca în România să existe democrație și stat de drept.

Pentru toate asta, dragă Crin, Stegarul Dac este lângă tine cu totul!

Reclame
Comentarii
  1. Adina Florina Paraschiv spune:

    Discursul lui Crin Antonescu de aseara la emisiunea lui Radu Tudor, a fost impecabil. Si eu il iubesc pe Crin Antonescu, adevarat politician care isi mentine principiile , promisiunile si care intr-adevar isi iubeste acest popor. Felicitari Crin. Te iubim !

  2. bmarinescu41 spune:

    Să sperăm că va rămâne până la capăt pe această poziţie verticală !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s