Ne paşte o dictatură militară?

Mizeria clasei politice a atins apogeul!

Guvernul este condus de un procuror plagiator – dottore în drept – care a furat votul românilor împotriva regimului băsist şi a coabitat cu şeful acestuia. Aberantul regim băsescu, un regim mafioto-securist, hulit în repetate scrutinuri de majoritatea poporului.

Acum lui Ponta i se întoarce însă cu vîrf şi îndesat coabitarea cu băsescu cel demis de popor şi lăcomia PSD-ului de a avea totul în ţară. Nu le-a mai ajuns guvernarea! Aviz amatorilor! Mă bucur nespus cum lucrează Dumnezeu!

La guvernare mai este nimeni altul decât UNPR-ul generalului izmene, cel care orice face apără ”interesul național”! O mai mare rușine pentru militari decât acest ”general” nu există!

În opoziție situația este și mai hilară! PNL-ul a considerat că a venit momentul pentru a batjocorii votul poporului și și-a dat mâna cu mafioții băsiști. Ei nu doar coabitează cu mafia băsistă precum dottore Ponta, ci pur și simplu fuzionează, se contopesc cu aceștia, pentru a fi cât mai clar disprețul lor față de noi. O mai mare baatjocoră nici că se putea!

Iar acum PNL-ul vrea el toată puterea! Și este în stare de orice abuz pentru asta! Rușine!

Pe popor cine îl mai reprezintă? Doar, mai mereu, Antena 3, câțiva protestatari izolați și de curând coaliția asociaților judecătorilor iubitori de Adevăr, care s-au ridicat acum cu putere împotriva abuzurilor sistemului ticăloșit.

Ce va urma?

Poporul este astfel nereprezentat! Dar poporul este suveran! Așadar, suveranul nu este băgat în seamă de nimeni! Situația nu mai poate continua așa!

…..

Evaluarea mea este următoarea:

  • poporul a suferit destul și a fost batjocorit destul în timpul regimurilor comunist și neocomunist care a urmat! Ceaușescu, Iliescu și băsescu sunt exponenții acestor regimuri totalitare a căror singură învățătură pentru popor – în opinia mea – este înțelegerea demagogiei, a vorbei goale, indiferent de unde vine: de la muncitori sau de la gulere albe!
  • poporul s-a maturizat destul în timpul acestor încercări și conștientizează destul de limpede corupția care sufocă și otrăvește toate instituțiile importante ale statului de drept: CCR, CSM, Parlament, Guvern, Justiție, SRI, Parchete … Împăratul este gol!
  • și pentru că: poporul român este pacifist din fire – nu va ieşi în stradă -, sistemul ticăloșit nu se predă de bună voie – ar fi absurd dealtfel – iar condițiile schimbării sunt coapte
  • schimbarea se poate produce printr-o dictatură militară! Nu însă cu „generalul” Izmene în frunte, ci cu generali demni și integrii. Militari care vor cere revenirea regelui la conducerea țării.

Soluția ideală ar fi însă o schimbare civilă: unirea Societății Civile în spatele unor lideri complet morali, demni și iubitori de popor, calități care să fie dovedite prin toată viața lor. Printre ei ar putea fi: Prof. doctor Leon Dănăilă, prof. doctor Florian Colceag, Dan Puric, Mircea Diaconu, Tudor Gheorghe, etc.

Soluția am expus-o pe larg în două din articolele mele anterioare: ”A șasea Cale” – https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/01/a-sasea-cale/, și ”Cum mergem pe cea de-a șasea Cale!” – https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/03/cum-mergem-pe-cea-de-a-sase-cale/

Să ne dea Dumnezeu înțelepciune să alegen Calea cea bună!

Comentarii

Lasă un comentariu