Cine va fi următorul președinte al României?

Posted: 7 aprilie 2019 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , ,


                Dacă Ioan Aurel Pop va fi convins de cineva să participe la alegerile prezidențiale, în mod evident el va deveni președintele României! Cine va fi acel ”cineva” oare?

                Dacă va deveni președintele României, în acest an sau peste alți 5 ani, depinde doar de ”planul lui Dumnezeu”, care depinde, la rândul său, de destinul poporului român, determinat de ”meritele” poporului român. Acest destin este, evident, într-o oarecare dinamică, mică dar semnificativă.

Notorietatea și încrederea de care se bucură președintele academiei române este imensă! Ele sunt justificate de calitățile și cunoștințele acestui om, care sunt potențate de ”planul lui Dumnezeu”.

Notorietatea și încrederea de care se bucură președintele academiei reprezintă un capital imens dorit de toate partidele politice. Oricine îl va avea drept candidat va câștiga enorm în oricare din următoarele alegeri!

                De drept, partidele de dreapta se pot simții îndreptățite să-l revedince pe Ioan Aurel Pop. Au ele însă maturitatea să-i facă o ofertă corectă, concretă, matură? Așa ar trebui, așa ar fi normal și de dorit! O vor face oare? Vom vedea …

                ”PNL”-ul, a anunțat deja că îl susține pe KVI! E greu să revină asupra deciziei, însă … orice poate fi refăcut, mai ales după apropiatele alegeri europarlamentare, unde probabil vor primii o lecție dură …. Dacă nu vor să dispară de pe scena politică e singura și ultima lor șansă! Vor fi destul de limpezi la minte să înțeleagă asta? S-ar putea ca poziția partidelor contracandidate să-i forțeze s-o facă! Dar, dacă nu o fac ”din proprie inițiativă”, proactiv, ci doar răspund la ofensiva adversarilor, tot imensul potențial câștig se va diminua simțitor!

Apoi KVI însuși, dacă ar avea vre-un pic de bun simț politic și măcar un strop de dragoste de popor, asemenea iubitului meu om politic Crin Antonescu, ar renunța la candidatură în favoarea președintelui academiei române (greu și pentru că el este creația statului paralel, și nu e ”de capul lui”), dând astfel o lovitură mortală PSD-ului și reînviind PNL-ul, aflat pe moarte în urma unirii mortale cu PDL-ul lui băse –  vezi articolul ” Va fi Crin Antonescu groparul democrației din România?” https://unsingurvot.wordpress.com/2015/06/29/va-fi-crin-antonescu-groparul-democratiei-din-romania/

A doua  ”forță politică” care i-ar putea face o ofertă ”de drept” lui Ioan Aurel Pop de a intra în campania pentru prezidențiale este coaliția USR-Plus. Aici lucrurile se complică deoarece, ”coaliția”, fiind creația statului paralel, se codește să facă un atare demers, președintele academiei române nefăcând parte din statul paralel, ba din contră, având multe idei contrare, și fiind greu de controlat … Rezultatele europarlamentare, care vor fi aparent favorabile, le va da speranța iluzorie că au o șansă singuri în viitor … Se vor înșela amarnic, spre bine nostru!

                Ce-a de-a 3-a forță politică, ce-a mai mare de altfel, care îi poate susține candidatura lui Ioan Aurel Pop este PSD-ul însuși! Care, spre deosebire de diletanții din PNL și cei din USR-Plus sunt mult mai realiști și înțeleg exact importanța președintelui academiei în viitorul politic al întregii clase politice a României. Marea lor problemă, pe lângă cea foarte importantă pe care o au și ceilalți (faptul că președintele academiei, ghinion, nu face parte din statul paralel), este că Aurel Pop nu va putea fi convins niciodată să candideze pe listele PSD-ului în vreo alegere; este prea deștept să facă o astfel de prostie!

                Singura soluție a PSD-ului ar fi să-l susțină ca independent pe președintele academiei la prezidențialele din toamnă! Bineînțeles că o asemenea absurditate va fi ușor de ”justificat”: interesul național … Pentru a ”fura startul” trebuie să se grăbească să-i facă această ofertă președintelui academiei! Altfel, deși greu de crezut ținând cont de prostia PLN-ului fără Antonescu și a alianței USR-Plus, aceștia -„dreapta”- pot să-l revendice singuri pe viitorul președinte al Românie!

                Ofertele, câte vor fi, vor fi făcute după europarlamentare, altfel strategiile europarlamentarelor vor trebui să fie schimbate, urmare a negocierilor, ceea ce este greu pentru niște partide retardate, care și așa nu au nici o strategie serioasă …

                Acum, totuși, ce va face Ioan Aurel Pop însuși?

                Evident, pentru mine, este faptul că Dumnezeu l-a adus în această poziție incredibilă: fără a face parte din statul paralel – ghinion pt statul paralel -, cu atât mai puțin din statul mafiot, să aibă atâta credibilitate! Asemănător, Dumnezeu îi va ghida pașii în continuare!

            O mutare de forță ar fi ca, într-un interviu să declare că se gândește serios să candideze cândva la președinția Românie! În felul acesta ar forța toate partidele să se prezinte cu oferte, el fiind singurul care să pună condiții tuturor celor care vor să îl susțină! Pentru statul paralel ar fi devastator! Pentru românii cinstiți și pentru patrioții din servicii va însemna că Dumnezeu nu doarme niciodată

               Altfel, președintele academiei va trebui să muncească să respingă diverse condiții dure ale ofertanților, care nu vor vrea să renunțe cu nici un chip la privilegii …

Lasă un comentariu