Alexandru Cumpănașu dă foc statului paralel

Posted: 3 august 2019 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , ,

Un caz ca oricare altul, atât de obișnuit încât nu prevestea nimic și nu ar fi mișcat pe nimeni: o fată de la țară răpită de interlopi!
Dar, ghinion: fata este nepoata lui Alexandru Cumpănașu!

Dacă nu era nepoata lui, nimeni nu ar fi știut absolut nimic despre ”cazul Caracal”!

Un aspect secundar de luat în discuție: ce justifică toată această desfășurare de forțe din parte statului mafiot? Sunt 3.000 de copii dispăruți pe an de care nu se sinchisește nimeni, și cărora nu li se alocă nici o resursă! Cumva nepoata lui Cumpănașu are moț în frunte? Ce justifică alocarea a zeci și sute din resursele umane specializate? Pentru ceilalți 2.999 de dispăruți nu mai rămâne nimic!

Asta nu dovedește decât că nu suntem toți egali, statul mafiot nu este stat de drept, deși se chinuie să pretindă asta!

Dumnezeu l-a ales pe Cumpănașu ca fiind perfect pentru dărâmarea statului mafiot: un tip deosebit de inteligent dar și deosebit de sensibil ce era din interiorul sistemului, cunoștea perfect sistemul și era de partea lui.

Și, dintr-o eroare, un bătrân nebun care racola fete pentru ‘‘export‘‘ a pescuit-o pe Alexandra, nepoata lui Cumpănașu. Probabil singura nepoată. Legătură sufletească puternică.

Când a aflat de dispariția nepoatei, Alexandru a luat foc! S-a năpustit direct la conducătorii statului mafiot, ale căror mizerii se făcea până atunci că nu le vede, și le-a cerut să-i salveze repede nepoata din mâinile murdare ale traficanților de carne vie!

Însă cazul nu este chiar simplu: interlopii își cunosc bine jobul -deh, ei sunt profesioniști- și au proceduri ca la carte, menite să șteargă orice urmă: crearea de piste false, înscenări, alibiuri, etc.

Dar, vai, printr-un concurs ciudat de împrejurări – atent aranjat de Dumnezeu, ca orice alt lucru de pe pământ, dealtfel, dar doar proștii nu pricep asta – fata răpită și sechestrată, în timp ce răpitorul își îndeplinea meticulos procedurile (care îi spunea ca, în deplasările din oraș, să sune de pe un alt telefon), reușește să pună mâna pe un telefon abandonat al răpitorului și să sune la 112, unde să dea de niște nepricepuți, asemenea majorității românilor, angajați sau nu la stat (știu că o să săriți cu toți de fund în sus pt mizeria pe care am zis-o, dar asta nu va dovedi decât că am dreptate). Despre diletantismul procurorilor am vorbit aici: https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/25/cum-face-un-procuror-colonel-doctor-justitia-de-rusine/

Și un număr mare de nepricepuți s-au înșirat pe tot lanțul uman și instituțional implicat în acțiunile de salvare a fetei –STS, polițiști, procurori, judecători-, nepricepere pe care a avut timp berechet să o înțeleagă tot poporul român. Și totul s-a petrecut vineri după care a venit mica vacanță de la sfârșitul săptămânii!

Alexandru Cumpănașu – A.C. – strigă disperat în stânga și în dreapta la instituțiile statului mafiot, pentru a se mișca mai repede, dar ghinion, instituțiile mafiote nu au profesioniști să facă asta și îi cam întorc spatele, fiecare nefăcând altceva decât să dea vina pe alții.  Simțind că îi fuge pământul de sub picioare iese disperat în media cerând ajutorul.

Ghinionul (din perspectiva AC, dar plan exact din perspectiva lui Dumnezeu) continuă cu telefonul nepoatei răpite care sună la 112. Rețeaua de interlopi o surprind asupra faptului, și, conform procedurilor, acționează rapid: o transportă de la locația din Caracal la altă locație, iar apoi, probabil în acea seară/noapte a fost trimisă afară sau lichidată.

Presimțind posibila catastrofă, AC se trezește din frumoasa minciună în care trăia și începe să amenințe statul mafiot. Își pune cenușă în cap, afirmând că statul mafiot există și el l-a apărat până acum, dar că, dacă acesta nu-i aduce nepoata înapoi va avea de-a face cu toată furia lui și nu se va lăsa până toți cei implicați, inclusiv procurorii și judecătorii vor face pușcărie.

AC cere din start demisia șefului STS și pușcărie pentru procurorul de caz. Populația îl susține în masă, am putea spune, iar televiziunile, simțind prada/subiectul nu vorbesc despre altceva.

La A3, la Gâdea în emisiune, după ce AC mărturisește că a greșit susținând statul paralel și negândui existența, ”se jură” că toți cei implicați și vinovați vor plăti și că ”moare de gât cu ei”!

Mircea Badea, cu atitudinea obișnuită, declară clar că cele două prime obiective – demisia directorului STS și pușcărie pentru procuror – sunt imposibile! Și totuși directorul STS își dă demisia în dimineața zilei următoare!

Imediat șocul și groaza a cuprins statul mafiot și paralel! Sunt ko și 2-3 zile nu-și revin.

După care se trezesc și contraatacă! Încep să-l discrediteze pe AC, ceea ce-i aproape imposibil. Se leagă de Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) și de fratele lui AC. Puțin credibil și fără efect!

Două mari forțe determină acțiunile statului paralel: Iohanis și SUA.

Iohanis începe să înțeleagă că ”arde casa” și asta nu e convenabil pentru el, că-i ”poate lua și lui foc” șansele pentru al doilea mandat.

SUA îl trimite de urgență pe Klem, în ultima zi de mandat să vorbească cu Fifor, ministrul de interne, căruia îi comunică să aibă grijă de Deveselu.

Așadar ”afacerea Caracal” trebuie închisă rapid, ceea ce intră în totală coliziune cu voința lui AC, dar acum și cu cea a multor români!

Soluția găsită – incinerarea – este absolut penibilă, și doar instituții tâmpite o pot susține, instituții care vor să se compromită definitiv!

Găsirea telefonului Alexandrei: o înscenare de o incredibilă prostie! Să pretinzi că Dincă a aruncat telefonul și cartela victimei într-un parc din oraș, din mersul mașinii și și-a adus aminte exact unde (cât de caraghios?) dar să nu reușești să spui cât de cât rezonabil cum acesta a procedat cu uciderea și ascunderea victimei, este de râsul curcilor, de un penibil absolut!

Și aceiași este situația tuturor ”probelor” inventate de ei. Instituțiile de forță ale statului se fac iremediabil de râs!

Ion Cristoiu: „Acum, după intervenţia lui Felix Bănilă, e limpede că DIICOT are misiunea nu de a descoperi adevărul, ci de a-l ascunde în spatele unei perdele de fum mediatic manipulator.

Se vede limpede că se merge pe teza asasinului singuratic, care a ucis victimele, dar mai ales care a procedat în aşa fel încît niciodată nu se va putea descoperi cadavrul sau rămăşiţe de cadavru.

Şi de aceea a fost preluat de DIICOT.

Cine şi de ce ar avea interesul ca acest Caz să fie muşamalizat prin închiderea cu teza acţiunii unui ins singuratic, care a ucis din motive sexuale?

Răspunsul ni-l dă ce-ar însemna ca ancheta să dezvăluie adevărul celeilalte variante despre care toţi românii sînt convinşi că e adevărată: Gheorghe Dincă e membru unei reţele internaţionale de trafic de carne vie.

Ca şi Luiza, Alexandra n-a fost ucisă, ci extrasă de Reţea.

Vă imaginaţi ce s-ar întîmpla într-un asemenea caz?

O presiune constantă a opiniei publice pentru descoperirea şi aducerea fetelor înapoi.

Klaus Iohannis s-ar linge pe bot de un al doilea mandat.

Cum să le descoperi şi să le aduci pînă la prezidenţiale?

Statul român ar fi aruncat în aer.

O astfel de reţea nu poate funcţiona fără ştiinţa şi complicitatea instituţiilor de forţă şi a unor politicieni.

România şi-ar lua adio de la Schengen.

Cum să dai libertate de mişcare unei ţări în care traficul internaţional de carne vie e favorizat de autorităţi?

Alternativa e teza criminalului singuratic care a ucis-o şi ars-o pe Alexandra şi nu ştie unde a aruncat-o pe Luiza.

Şi fireşte folosirea DIICOT nu pentru descoperirea adevărului, ci pentru ascunderea acestuia. ”

Cu 2-3 zile înainte ca ministresa justiției – nu e clar în ce calitate – să anunțe familia Cumpănașu că resturile de oșcioare, chipuriule găsite în cazanul criminalului, sunt ale Alexandrei, am spus că Alexandru Cumpănașu nu poate fi oprit din atacul furibund asupra statului mafiot decât dacă Alexandra este adusă înapoi acasă. Și se înțeleg cu Alexandru să înceteze ostilitățile.

Așadar un troc: Alexandra contra lăsarea lor în pace!

Dar asta vine în contradicție cu deciziile statului paralel, impuse de la Cotroceni și Washington! Din nou ghinion. Pentru ei, și noroc pentru poporul român, care, astfel, pe îndelete – timp de cel puțin 2 săptămâni nu există alt subiect pe televiziuni cât e ziua de lungă -, se înfurie suficient pentru a porni REVOLUȚIA!

Da, revoluția bate la ușă, revoluția a început!

Dar oare, statul mafiot se va dărâma complet?

Este posibil dacă vom alege un președinte adevărat ! Va accepta oare Ioan Aurel Pop, președintele Academiei române să candideze? https://unsingurvot.wordpress.com/2019/04/07/cine-va-fi-urmatorul-presedinte-al-romaniei%ef%bb%bf/

Marea soluție însă este să cunoaștem Adevărul. Dar îțelegerea vine mai repede la omul bine educat, adică la cel care cunoaște principiile educației – vezi Teoria educațională a Stegarului dachttps://unsingurvot.wordpress.com/2018/08/25/teoria-educationala-a-stegarului-dac/

Comentarii
  1. Aliosa spune:

    ” PUNCT ochit, PUNCT lovit” ! 🙂

  2. Aliosa spune:

    A republicat asta pe My Blog.

  3. […] https://unsingurvot.wordpress.com/2019/08/03/alexandru-cumpanasu-da-foc-statului-paralel/ a CERȘIT românilor SEMNĂTURI pentru încă un NOU MANDAT la Cotroceni 😦 😦  😦 cu toate că timp de 5 ( CINCI ) ani cât a fost președinte de țară, NU a FĂCUT NIMIC pentru ROMÂNIA 😦 😦 😦 ci pentru el, familia lui, PROCURORII lui, STS-știi lui, SPP-iștii lui …. […]

Lasă un comentariu