Samuraiul dac vă spune: AJUNGE! Ne-ați batjocorit destul!

Plecați! Plecați singuri până nu vă dăm noi afară!

Procurorul general al României are termen pentru demisie fix o lună de zile! Găsește el un pretext pentru asta: e bolnav, are probleme de familie, e supărat că amanta îl înșeală etc.

Dacă însă nu-și dă demisia samuraiul dac îl va da afară din parchetul general și-l va face de râs! E bine să nu ajungă acolo!

Îi cer demisia de onoare, pentru lipsa lui de onoare, demnitate și mai ales pentru lipsa lui de respect pentru adevărul pe care a jurat să-l apere!

Și o dată cu demisia procurorului general, samuraiul dac solicită tuturor procurorilor corupți, deci majorității lor, părăsirea sistemului. De bună voie! Și astfel Dumnezeu le va acorda circumstanțe atenuante. Altfel plata lor va fi mult mai mare. Ar fi bine să creadă acest lucru și să plece cât mai repede, fiecare zi în plus însemnând agravarea propriei situații. Îi invit să urmărească cu atenție modalitățile, de multe ori uimitoare, prin care Dumnezeu le va cere socoteală!

De ce le cer acest lucru? Pentru că ajunge parodia de justiție la care ei sunt actori principali! Și mai ales pentru că ei au depus un jurământ solemn de credință față de țară, respect față de lege și de adevăr!

Dacă în sediul Parchetului General se falsifică în mod grosolan un dosar aflat pe rol, în față mea și de față cu alți angajați ai parchetului, respectiv de față cu un procuror și cu doi grefieri, înseamnă că avem de-a face cu structuri mafiote și nu cu structuri ale unui stat de drept!

Dacă însuși parchetul general nu-mi dă răspunsuri în mai multe dosare după 3-4 solicitări, și răspunde numai după ce ”îi ameninț” că le fac proces, înseamnă că ceva este putred în sistem!

Dacă toți procurorii pe care i-am întâlnit în multele procese intentate multor demnitari și înalți funcționari publici dau ordonanțe și rezoluții halucinante, care încearcă să acopere și de fapt multiplică numeroasele infracțiuni existente în aceste dosare, înseamnă că sistemul mafiot este la el acasă în Parchetele României.

Așa ceva este de netolerat. Și toți românii demni și care își doresc o viață decentă în această țară trebuie să ia atitudine!

Procurorul general al României patronează un sistem profund corupt, și astfel este și el un infractor foarte periculos. Majoritatea procurorilor formează acest sistem corupt și ei nu sunt și nu fac nimic altceva decât ce au învățat de la tatăl lor, mizeria umană autointitulată ”șeful statului”, infractorul băsescu. Mincinosul șef al României!

Cât de grav a afectat băsescu instituțiile statului, în primul rând justiția și mai abitir procuratura vom înțelege în curând.

Dacă băse minte cu nerușinare, meteahnă comunistă – și esența comunismului de altfel – și, fiind incoștient, crede că nu va plăti pentru tot ce a făcut, nu este un argument pentru ca ei, procurorii să facă la fel: să încalce legea cu legea în mâna!

Să explic ce se petrece: Dumnezeu, în iubirea Lui pentru proprii copii, l-a pus pe băse în fruntea țării, să aibă acest comportament mizerabil – carei trădează caracterul – tocmai pentru a demasca mizeria existentă în toate instituțiile statului. ”Proștii satului” – politrucii -, îngrămădiți în instituți, stimulați de comportamentul imbecil al infractorului de la Cotroceni, și-au dat în petec, demascându-se! Astfel, tot poporul și-a dat seama de cum și cât de prostit pe față de politruci este, și va lua atitudine.

Îi cer demisia pentru multiplele infracțiuni ff grave ce se petrec în întreg sistemul, dar mai ales la cel mai înalt nivel. Este un fapt pe care evident că îl cunoaște, dar pe care se face că nu-l observă, pentru că este complice și de fapt de asta a fost pus acolo.

Și a fost pus acolo pentru că societatea civilă tăcea. Ei bine, societatea civilă nu mai tace. Și prin glasul samuraiului dac ea spune un hotărât ajunge! Demisia!

Să își asume conducerea un procuror care se știe curat! Iar dacă nu este nici unul, să vină unul care să nu aibă grave probleme de conștiință, dar să o recunoască public.

Eu am întânit, deocamdată, doar un singur procuror vertical. Acesta a avut curajul să amendeze ordonanța unui procuror colonel doctor în drept ca fiind … nelegală și netmeinică, făcând-o harcea-parcea. Bineînțeles că nu pot băga mâna în foc pentru cel care este procuror general la Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, general de brigadă Nelu Ciobanu, însă ordonanța 35/P/2014 este o mostră de profesionalism. Am postat-o în articolul ”Samuraiul dac declanșează/stârnește războiul generalilor”

 https://unsingurvot.wordpress.com/2014/03/07/samuraiul-dac-declanseazastarneste-razboiul-generalilor/

Că am dreptate și-i dau un sfat bun e ușor și de înțeles și de probat. Un exemplu îl constituie sfatul pe care l-am dat infractorului de la Cotroceni. ”Proroceam” pe 2 mai 2012 că ”Pe 8 mai băse își va da demisia. Adio băse!”

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/05/02/adio-base/

Băse cel mincinos, n-a ascultat sfatul meu și acum își smulge părul din cap; atâta cât mai e, și păr și cap. Îi explicam acolo de ce este bine pentru el s-o facă: să rămână în cărți! Spuneam atunci că dacă o face – momentul fiind excelent, instalarea guvernului Ponta -, va putea conta în alegerile din toamna lui 2012, altfel s-ar putea să dispară el până la sfârșitul mandatului, iar PDL-ul mai devreme, omorât chiar de mâna lui! Și ar fi dat o lovitură magică: motiva ”întoarcerea la electorat”, scăpa de referendum, și mai ales nu mai dădea ocazia Antenei 3 să facă campanie gratuită impotentului USL! Avea dosarul de plagiat al lui Ponta în mână, avea referendumul cu ”cei 300 de parlamentari”, mai avea alte zeci de dosare de politicieni pe țeavă etc., așa că putea câștiga alegerile chiar și atunci.

Ori el ce a făcut? A stat să dea Antena 3 din plin în el propulsând astfel USL-ul în parlament. Deci, băse s-a bătut singur, și singur a distrus PDL-ul, și tot el va distruge și PSD-ul! O lovitură magică pe care niciodată nu o putea face altcineva! Să lovească decisiv și definitiv FSN-ul, fostul PCR! Ce poate fi mai frumos?

Spuneam în acel articol:

Băse a obosit! S-a enervat pe odraslele portocali care i-au făcut numai pocinoage și care și acum, când corabia are găuri mari, ia apă la greu și e în pericol să se scufunde, aleargă tot după ciolan în loc să se concentreze pe supraviețuire (precum PSD-ul la alegerile prezidențiale din 2009) – lipsă de bun simț politic. Și, la nervi, l-a desemnat pe loc pe Ponta premier. Acum, trezindu-se din beție (dacă am putea numi așa starea lui băse când își dă seama cum stau lucrurile), văzând ”situația reală” în care s-a ajuns ”pe nesințite”, ”fără să știe”, evaluează lucrurile ”la rece” (în fața unei baterii de whisky).

Și ce constată? Falnicul vapor PDL-ist este acum o epavă. Dopul UNPR (o cârpeală mizerabilă) a sărit din gaura imensă pe care încerca să o astupe (și se va pierde în mare). Motorul UDMR s-a gripat, nu mai pornește și chiar necesită reparații capitale (ulterior își vor da seama că e calat). Echipajul PDL se răscoală și dezertează pe ascuns. Iar pușcașii minoritari ”au tras în aer” la ordinul ”foc” sau chiar l-au nimerit pe căpitan.

Ce mai constată apoi? Că ”piața universității” nu numai că a fost un eșec și n-a putut fi manipulată ”cum trebuie”, ba chiar s-a întors împotriva sa. Încercarea de a inventa/înscena o revoltă/revoluție împotriva ”întregii clase politice” a eșuat. Încercarea de a-l propulsa pe Claudiu Crăciun drept mare lider revoluționar n-a reușit (eu chiar l-am demascat în februarie – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/21/este-claudiu-craciun-omul-lui-basescu/; https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/27/claudiu-craciun-sari-din-barca-lui-base/), încercarea multiplă de a mă racola și folosi drept simbol ”anti-parlamentari corupți” nu a reușit (încăJ ). Revolta/revoluția din piață care trebuia să acrediteze ideea necesității unei clase politice noi și curate eșuând, atunci încercarea de a construi/lansa o nouă forță politică ”nepătată” – PP-DD, Noua Republică, Alianța Poporului – n-a avut forța necesară să penetreze mințile românilor. Încercarea unei presiuni – 12 Mai – va eșua și ea, nu va mai avea suflu și obiect; trebuia făcută mai devreme. Și multe alte gloanțe, chiar obuze, pe care băse le are în traistă, trebuiau trase mai devreme J.

Constată deci, băse al nostru, că toate fronturile sunt compromise, mai puțin unul (cel mai important pentru el): banii. Aici a câștigat total. Și atunci se trezește și își pune întrebarea: de ce să-mi risc viața (adică banii)? Pentru cine? Pentru o armată de scursuri care nu e în stare de nimic? La naiba cu ei!

Așa că, momentul pentru o ieșire spectaculoasă din scenă fiind fabulos, unic, va înscena o poveste lacrimogenă despre ”întoarcerea la popor”, ”iubirea de popor”, ”voința poporului”, ”dreptatea poporului”, …, și, atenție!, își va sacrifica armata de mercenari și o va da ”pe mâna justiției”, mizând pe euforia populației la vederea sângelui.

”Problema mea” e că ”sângele” PDL are aceiași grupă cu cel PSD și cel al mulților infiltrați la vârful PNL.

Dar trebuie să o facă repede, imediat după depunerea jurământului noului guvern, pentru a beneficia din plin de emoția creată. Și e artist în a sublinia importanța gestului său pentru reforma necesară a clasei politice pe care poporul o așteaptă.

Orice zi în plus înseamnă diminuarea șanselor de ”a da o lovitură de zile mari”, ”lovitura vieții lui”. Și, în felul ăsta mai are și PDL-ul o șansă să intre în parlament (pe diverse ”uși”), altfel, până în toamnă dispar complet.

Și băse va ieși din istorie controversat, invers decât Ceaușescu: cu plecarea lui Ceaușescu a fost toată lumea de acord atunci, și mulți îl regretă acum, pe când pe Băse (datorită loviturii de imagine pe care o va da) mulți îl vor regreta și vor mai crede în idealul stârpirii corupției invocat de el acum, dar îl vor uita repede. Pe termen lung, bineînțeles că au aceaiași soartă: uitarea. Și o mare lecție pentru poporul român: minciuna=demagogia are picioare scurte. Singura cale este adevărul.
Adio băse! Te du cu bine!”

Comentarii
  1. […] martie 2014: Samuraiul dac îl somează pe procurorul general al României să-și dea demisia – Să explic ce se petrece: Dumnezeu, în iubirea Lui pentru proprii copii, l-a pus pe băse în […]

  2. mumu spune:

    Măi frate, dar tare rău te mai chinuie! Grea suferinţă! Mă miră mult cum de mai rezisti.

    • unsingurvot spune:

      așa este, mumu!
      deși se potrivește și ”așa este mumu”
      dar obser că și pe tine te chinuie!
      diferența este că, în timp pe mine mă chinuie propria conștiință, pe tine te chinuie lipsa acesteia și șefii care te obligă să scrii aici …

  3. […] Samuraiul dac îl somează pe procurorul general al României să-și dea demisia 19 martie 2014 […]

  4. Succes Cezare in tot ce faci !

Lasă un comentariu