Cine se va atinge de Baltag se va arde rău!

Şi samuraiul dac o apără!

Dar, mai ales, o apără Dumnezeu prin mii de oameni cu suflet mare, din Justiție sau din afara ei,  care sunt alături de ea!

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/24/rusine-procurorilor-romani-felicitari-judecatorilor-romani-care-se-trezesc-acum/

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/12/30/apelul-stegarului-dac-catre-judecatorii-romani/

https://unsingurvot.wordpress.com/2015/03/12/procurorii-basisti-o-rusine-pentru-justitia-romana/

https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/07/mesajul-samuraiului-dac-catre-procurorii-si-judecatorii-corupti/

De frică sistemul ticăloșit a ieșit la atac: DNA îl cercereză pe Ponta! Cam târziu și cam pripit!

Oricum, personal mă bucur pentru Ponta & co., pentru că au fost jigodii cu Crin. Nu le-a ajus cât de mult aveau: voiau, asemenea lui băse, totul! Și li s-a întors cu vârf și îndesat! Aviz amatorilor!

Începând din 6.06.2015, orele 7.07 până în 7.07.2015, orele 7.07, samuraiul dac intră în greva foamei 30 de zile, la Consiliul Superior al Magistraturii, sediul de ședere ilegală a ”celor fără justiţie”membrii CSM.

Înțeleg să-mi manifest opinia şi conştiinţa și astfel fac acest protest extrem datorită gravelor nelegalități pe care Instituțiile Statului ticăloşit – CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete – le comit în contra interesului poporului român:

 • Protestez împotriva refuzului ”doamnei” Stanciu, cea fără de demnitate şi conştiinţă, de a pleca de bună voie de unde a cocoțat-o băsescu cel demis de poporul român!
 • Protestez împotriva unui palament impotent, care nu ține cont de suveranitatea poporului și pare incapabil să oprească abuzurile și nelegalitățile sistemului ticăloşit
 • Cer demisia de urgență a membrilor CSM şi a celor 6 de la CCR care au furat votul românilor la referendum!
 • Protestez împotriva mizerie morale din CSM și CCR și le spun membrilor lor, înalți demnitari ai României: ați mințit în jurământul de credință făcut față de țară și popor! Ați făcut de rușine justiția din România, legea, ideea de dreptate și poporul român! Sunteți, asemenea lui băse cel mincinos, niște ”oameni” fără caracter și fără demnitate! Oameni ”fără nici un Dumnezeu”! Plecați! Lăsați-ne!
 • Protestez împotriva mizerie morale din Serviciile Secrete! Altceva decât dosare politice știţi voi oare să faceţi! Sunteţi niște mari trădători și vânzători de țară!
 • Protestez împotriva mizerie morale din Parchete! Aici pare că este cuibul unde s-au adunat mulţi ”intelectualii” infractori, magistrații fără conștiință şi fără ştiinţă de carte!
 • Felicit magistrații morali din România, în frunte cu Mona Pivniceru, Gabriela Baltag şi Toni Neacşu! Ferice de voi! Sunteți români adevărați! Sunteți binecuvântați!
 • Protestez împotriva poziției Grupului de Dialog Social, și în special a poziției ”intelighenților” Liiceanu, Pleșu și Patapievici, care confundă grav adevărul cu minciuna, și care sânt, în opinia mea, susţinătorii morali ai jefuirii României de către mafia portocalie, condusă de băsescu
 • Protestez împotriva trădării încrederii poporului de către PNL (de la PSD, demn urmaș al PCR, nu aveam nici o pretenție) care s-a aliat cu mafia băsistă pentru a ajunge la ciolan, uitând promisiunile anterioare: ”Dreptate până la capăt!
 • Chem la ”luptă” adevărata elită a țării: toți românii demni și morali (intelectuali sau nu): implicați-vă şi luaţi atitudine, acolo unde sânteți! Apărați Adevărul și statul de drept!
Reclame
Comentarii
 1. aronpetru spune:

  Ma iertait dar, n-am inteles care popor l-a demisonat pe Basescu! Nu cred ca poporul roman.
  Cum a furat votul romnilor CCR la referendum. Ca nu le-a iesit socoteala. Fiti mai explicit. Ca sa pricepem si noi care mai stim ceva matematica. Care adevar sa-l aparam? Cel matematic sau cel afectiv? Explicati-mi. Nu vreau sa mor prost.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s