Samuraiul dac bagă Parchetul General în viteză

Posted: 10 aprilie 2014 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Încă o lovitură a samuraiului dac dată sistemului ticăloşit!

 

Va fi cutremur în Parchetul Genaral? Samuraiul dac e sigur de asta!

 

Cea mai rapidă soluție într-un dosar penal din România a fost dată în dosarul 12/P/2014: 19 zile!

Și cea mai prostă!

Cât de frică le este procurorilor dacă sunt în stare să finalizeze un dosar în doar 19 zile de la depunerea sesizării,când dosarele obişnuiesc să stea cu anii prin sertare?

Samuraiul dac merge mai departe pe calea sa, şi demască incredibilele infracţiuni ale sistemului ticăloşit, la cel mai înalt nivel!

Dacă un colonel, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, poate falsifica un dosar chiar în sediul PÎCCJ, de faţă cu partea vătămată, înseamnă că nu este vorba doar de un sistem ticăloşit, ci chiar de un sistem mafiot!

Din această cauză i-am cerut demisia procurorului general al României: https://unsingurvot.wordpress.com/2014/03/19/samuraiul-dac-il-someaza-pe-procuror-general-al-romaniei-sa-si-dea-demisia/

Când au început mișcările de protest în ianuarie 2012 spuneam binecunoscuta vorbă populară: ”când Dumnezeu vrea să piardă pe cineva îi ia mai întâi mințile!”

Spuneam asta cu referire la băsescu, care în loc să-și dea demisia în primăvara lui 2012 și să salveze astfel partidul și propria influență în sistem, a insistat să lupte cu disperare să conducă totul în România, făcând gafe de proporţii şi demascâd astfel sistemul.

Asta i s-a întâmplat de curând și lui Ponta și PSD-ului, care în loc să-l accepte pe Iohanis premier a vrut să dețină toată puterea și acum tremură iar de frica lui băse.

Și acum observ asta și în lupta mea cu sistemul ticăloșit: procurorii, în loc să-și facă treaba cât de cât și să dea niște soluții cât de cât rezonabile, se încăpățânează să apere infractorii din sistem făcând infracțiuni și mai mari! Adică sar din lac în puț! Pentru că nu prea îi duce capul, pe de-o parte, și pentru că până acum nu au mai avut de-a face cu un dac autentic, ci doar cu surogate care tremurau și de umbra lor.

Şi pentru că Dumnezeu vrea asta: demascarea sistemului ticăloşit!

Încercând să-i protejeze pe cei 3 generali care sunt urmăriţi în dosarul 66/P/2013, colonelul Andrei Niculae, procuror la PÎCCJ-SPM, a falsificat două dosare. Doar-doar eu nu o să mă prind şi o să mă las păgubaş! S-a întâmplat pe dos!

Aici este plângerea mea faţă de ordonanta din dosarul 12/P/2014 aflat la PÎCCJ, a colonelului procuror Andrei Niculae: PP impotriva ordoantei 12 a proc Andrei Niculae a PICCJ SPM 

Aici este plângerea mea faţă de falsificarea dosarului 6/P/2014 la PÎCCJ: PP pt fals contra procurorului PICCJ SPM Tudor Marian

Aici este Ordonanța de casare: ordonanta de casare 12/P/2014

Aici este dosarul 66/P/2013 pe care procurorul a vrut să mi-l ascundă:

https://unsingurvot.wordpress.com/2014/04/03/jandarmeria-romana-in-deriva/

 

Comentarii
  1. […] 10 apr 2014: Samuraiul dac bagă Parchetul General în viteză […]

  2. aprozarnet spune:

  3. aprozarnet spune:

  4. aprozarnet spune:

Lasă un comentariu