Lupta fără luptă este lupta perfectă; pentru că ea este de neînfrânt! – ne învață Lao Tzu.

Iar un samurai-ninja, care duce o astfel de luptă, este luptătorul perfect!

Un ninja, deşi este prezent, nu poate fi văzut şi, deşi nu există – nu poate fi văzut -, lasă urme vizibile şi din avion!

Un samurai, chiar când în cale apar obstacolele ce par de netrecut, nu dă înapoi un micron! Şi nu loveşte de două ori în acelaşi loc!

cum arată un ninja-samurai? cum se mișcă un ninja-samurai? cum a ajuns un ninja-samurai așa? vezi articolul: ”Fiți geniali în tot ce faceți” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/27/fiti-geniali-in-tot-ce-faceti/

cum gândește un ninja-samurai? Este scris limpede în toate scripturile lumii! O sinteză o găsiți aici: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/11/09/care-sunt-conceptiileconvingerilecredintele-mele/

Impactul loviturilor unui samurai-ninja este devastator!

Teroarea pe care o răspândeşte printre vrăşmaşi este contagioasă! Pur şi simplu aceştia îşi aruncă armele şi nu-şi mai ascultă conducătorii! Fug înnebuniţi şi înspăimântaţi de pe câmpul de luptă!

Un samurai-ninja este de neoprit!

El apare doar când Dumnezeu hotărăşte asta! Iar Dumnezeu hotărăşte asta când copiii săi au suferit destul!

Spiritul lui Burebista şi Decebal a coborât iarăşi printre noi!

O mare şcoală de samurai şi ninja va fi deschisă în curând în România, şi oameni din toate colţurile lumii vor veni să-i urmeze cursurile, asemenea albinelor când o grădină înfloreşte 🙂

samuraiul dac va fi unul dintre profesori 🙂

Florian Colceag, antrenorul de genii al României, va fi un altul! – http://jurnalul.ro/special-jurnalul/interviuri/antrenorul-de-genii-prof-dr-florin-colceag-romanii-infloresc-in-haos-si-asta-este-partea-extraordinara-649633.html

şi se cunosc deja majoritatea celorlalţi profesori, samurai sau ninja 🙂

vă dau două exemple ca să înţelegeţi cât le este de frică aşa-zişilor guvernanţi de samuraiul dac:
1. samuraiul dac se suie pe maşina de jandarmerie, în faţa Ministerului de Interne, în prezenţa a peste 3.000 de manifestanţi, şi flutură steagul României timp de 5 min. în care se strigă „Jandarmeria, apără hoţia”, şi jandarmii nu au curajul să-l dea jos!

2. alaltăieri în sala de judecată a Tribunalului Militar, unul din avocaţii jandarmilor urmăriţi penal pt că l-au ridicat abuziv pe stegarul dac în perioada referendumului, din faţa sediului de campanie a preşedintelui-găozar, fără motiv, a susţinut în faţa instanţei că în felul ăsta – dacă jandarmii sunt sancţionaţi penal când execută ordine ilegale, doar pt. că ei nu înţeleg că este vorba de ordine ilegale – se va ajunge ca jandarmii să nu mai aibă curajul să intervină chiar şi dacă, spre exemplu, Avrămuţă Cezar l-ar lovi pe stradă pe domnul procuror!

Elocvent, nu?

și un exemplu infinit: nu se poate concepe ceva mai profund, ”mai real” – povestea fabuloasă a unui pui, în pieptul căruia bate o inimă de dac!

Când poporul își recunoaște suveranitatea, iată ce se întâmplă: lupta perfectă!

observați vă rog cu atenție cum se desfășoară lupta perfectă: luptătorul perfect – un ninja-samurai –, deși mic și vulnerabil în fața dușmanilor numeroși și plini de forță, are o liniște și pace demnă de marile spirite! Atacat din toate părțile el își păstrază cumpătul, pacea nobilă, și nu reacționează! Pentru că știe din străbuni căcine ridică sabia, de sabie va muri”, că ”dacă cineva îți dă o palmă, trebuie să întorci și celălalt obraz”, și mai ales că ”cine ține la viața lui o va pierde, dar cine o pierde pentru Mine, o va câștiga”!

Și chiar când lucrurile par definitiv încheiate, drama crește în intensitate și alți inamici apar! Pacea micului pui pare însă de netulburat: este din altă lume! El știe din străbuni că ”Împărăția mea nu este din lumea aceasta”!

Și miracolul se petrece: ceea ce era de neînchipuit chiar și pentru cei mai puternici reprezentanți ai speciei, este înfăptuit de o mică creatură, plăpândă și firavă, dar cu o inimă infinită: reușește să ”adune într-o simțire” tot neamul său, care spulberă de îndată orice urmă de inamic!

În ce constă forța micuțului care ”a schimbat lumea”? În cunoașterea ce cântă în inimii lui: ”orice este cu putință pentru cel ce crede”!

http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

Lasă un comentariu