Oare au început să tremure domnii generali din Jandarmerie și SPP?

Oare tremură cei trei generali și alți colonei, maiori și căpitani, care au dat cu subsemnatul, unii mai bine de trei ore – general mr. Gavrilă Pop,  general de brigadă dr. Meran Eugen, colonel dr. Vasilică Ovidiu, mr. Cașcaval Dumitru, și alții mai mititei din Jandarmerie și general mr. Cioc Cristian, cpt. Mărgărit Laurențiu din SPPP – în primul meu dosar de la PÎCCJ-SPM în care se dă o ordonanță, și pe care am contestat-o dăunăzi? Dosar care, mergând la PÎCCJ să îl studiez, a fost falsificat în fața mea!!!

Deși era greu de crezut, chiar și pentru mine, care am mai bine de 10 dosare penale doar la PÎCCJ contra multor abuzuri grave contra statului de drept înfăptuite de șefii instituțiilor de forță ale statului așa zis de drept – Președinție, Parlament, CCR, CSM, Guvern, MAI, MApN, Parchet, SPP, Jandarmerie – am ajuns și aici: un general de brigadă, procuror general militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, a invalidat NUP-ul unui colonel doctor în drept! Acest procuror cu grad de general, șeful PMCMA, are curajul să spună adevărul în România!

Acest act constituie un cutremur în Parchete, și este o declarație de război contra minciunii, demagogiei, aranjamentelor și corupției ce sugrumă Parchetele!

Este primul procuror cinstit pe care îl întâlnesc; într-un dosar, firește. Felicitări domnule general, sper să dați tonul unui concert de poziții ferme în apărarea adevărului de către procurorii demni ai României, și eliminarea din sistem a jigodiilor care populează acum parchetele!

Este vorba de general de brigadă, procuror general militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel NELU CIOBANU.

Să vă dea Dumnezeu puterea să apărați adevărul până la capăt, și să eliberați procuratura din România de sub influența minciuni comunisto-securiste creeată de comuniști și consolidată de ceea ce numim regimul băsescu. Răsplata va fi pe măsură, ştiţi bine!

Veţi fi susţinut de judecătorii care deja s-au trezit, şi cărora m-am adresat în articolul ”Apelul stegarului dac către Judecătorii români!” – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/12/30/apelul-stegarului-dac-catre-judecatorii-romani/

Judecători a căror revoltă o elogiam în articolul ”Rușine procurorilor români! Felicitări judecătorilor români care ”se trezesc”  acum!”, în care incriminam corupţia procurorilor  – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/24/rusine-procurorilor-romani-felicitari-judecatorilor-romani-care-se-trezesc-acum/

Pe corupţii din ambele părţi, procurori dar mai ales judecători, că a lor este decizia şi deci răspunderea finală, i-am atenţionat în articolul ”Mesajul samuraiului dac către procurorii şi judecătorii corupţi!” – https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/07/mesajul-samuraiului-dac-catre-procurorii-si-judecatorii-corupti/

Este o surpriză de proporți ca un procuror să infirme un NUP al subalternilor. Până acum am avut doar plăcutele surprize, deși așteptate, ca  4 judecători români să declare nelegale acțiunile abuzive ale jandarmilor şi poliţiştilor. Și chiar ca 3 judecători militari să infirme NUP-urile procurorilor, ceea ce nu-i puţin lucru, dincontră. Dar nu mă așteptam ca un procuror șef militar să infirme NUP-ul subalternilor.

Și asta chiar s-a întâmplat. Domnul general de brigadă, Procuror General Militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel Nelu Ciobanu, pur şi simplu a spulberat NUP-ul colonelului procuror (ce se crede doctor în drept) Truică Paul!

Pe undeva am avut și eu un rol important, prin argumentația cel puțin incisivă pe care am făcut-o în plângerea împotriva rezoluției penibile pe care colonelul doctor în drept Truică Paul a dat-o. Și prin articolul pe care i l-am dedicat, pentru ca românii să știe ce nivel de pregătire au procurorii români, în condițiile în care un colonel doctor poate să argumenteze după cum a făcut-o. Articol pe care îl găsiți aici, unde se află plângerea mea inițială împotriva jandarmilor implicați politic și plângerea mea împotriva rezoluției procurorului de caz colonel doctor Truică: ”Cum face un colonel doctor justiția de rușine” – https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/25/cum-face-un-procuror-colonel-doctor-justitia-de-rusine/

În acest articol spuneam despre rezoluția penibilă dar și despre şi mai penibilul procuror doctor, că:

”În fapt nu face decât să dovedească pregătirea submediocră a procurorilor români.

Calitatea argumentaţiei unui colonel doctor în drept dovedeşte fără tăgadă o justiţie de doi lei!

Arată lipsă de respect faţă de ideea de justiţie şi de drept, şi face de râs justiţia din România!

Cum de nici un judecător nu a amendat sever până acum astfel de prestaţii? Nu pot decât să trag o singură concluzie: pentru că se aseamănă!

Domnul Truică Paul se semnează procuror militar, colonel magistrat doctor!

O face cu atâta mândrie, că îţi vine să crezi că l-a apucat pe Dumnezeu de picior!

Ori el, săracul …

Domnu procuror, nu ţi-a atras atenţia niciodată până acum, nici o instanţă, că aberezi?

Dacă o asemenea rezoluţie poate exista, şi încă la nivelul unei Curţi Militare de Apel, asta arată clar că Justiţia Română e vai de capul ei! E atât de varză încât a devenit un organism incapabil să-şi depisteze bolile grave şi să încerce să le elimine.

Să ai curajul să vi cu o asemenea susţinere/argumentaţie/prezentare arată că nu pricepi nimic din drept dar şi că asta nici nu contează! Că te consideri stăpân de sclavi şi eşti liniştit că situaţia este sub control!”

Aici este Ordonanţa domnului general, pe care îl consider un precedent istoric:

Ordonanta 35/18.02.2014 a Procurorului general militar, general de brigadă Ciobanu Nelu

Comentarii
  1. Ion Roata spune:

    Cezare draga,

    Te-ai luptat cu steagul tau pentru ca noi sa traim mai bine, si sa schimbi parlamentarii inainte de vreme, si ai reusit. Apoi parlamentarii adusi de tine si-au ales oamenii priceputi in posturile importante in stat, pe cel cu cele mai multe voturi impotriva punandu-l presedinte !?!
    http://www.mediafax.ro/politic/parlamentul-i-a-validat-pe-membrii-consiliului-asf-11624299
    Apoi, alesul alesilor vazand cat suntem de saraci http://www.mediafax.ro/economic/firma-international-sinaia-detinuta-de-familia-rusanu-vizeaza-un-profit-de-4-4-milioane-de-lei-in-acest-an-12219675 , incepand din luna aprilie 2013 cand si-a preluat postul, imediat a inceput sa si lucreze pentru noi. Gradual a crescut salariile cum a promis http://www.capital.ro/cele-mai-mari-venituri-brute-la-asf-dan-radu-rusanu-a-castigat-peste-72000-de-euro-in-ultimele-doua-luni-din-2013.html cu eliminarea vadita a barierei nedemocratice de a primi bani de concediu (vacanta) abia la 11 luni de la angajare, plus bani de sfarsit de an, ba as zice eu si ceva rezerve pentru Sfarsitul Lumii.
    Lucra sarmanul chiar si in pauze, ceva part-time la Guvern, cica la o OUG care viza sa elimine un coleg caruia ii puteau ciorapii, ca sa ne puna pe noi si-ai nostril in locul lui http://www.mediafax.ro/social/presedintele-asf-dan-radu-rusanu-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-12192609

    Iti multumim Cezare pentru tot ce faci tu si prietenii tai pentru noi toti! Tot inainte! … era mai bine.

    • unsingurvot spune:

      nea Ion Roata,
      sa nu uitam sa vedem copacii de padure!
      ~capitalismul~ dambovitean ne-a adus o gramada de brambureli, dar este incomparabil mai bun decat comunismul care a lichidat toata floarea spiritualitatii romanesti.
      cine nu vede asta este sarac, si orb si gol!
      in rest, sa nu uitam ca Dumnezeu nu doarme niciodata!
      cine nu stie asta este sarac, si orb si gol!

    • Ion Roata spune:

      Dragule,

      Daca acest nemernic este „floarea spiritualitatii romanesti”, m-am lamurit
      Iata cam ce i-a facut pe alesii tai sa-l unga intr-o functie atat de importanta:
      – a furat Cooperativa din Constanta la care era contabil
      – si-a dat pe gratis o hala imensa a SC Chimpex SA Constanţa
      – a salvat pe SAFI scutindu-l sa mai returneze banii, printr-o OUG facuta de el dar semnata de Ciorbea
      – a facut Libra Bank cu banii de la SAFI iar apoi si-a transferat siesi si gastii lui actiunile bancii
      – ca presedinte-director EximBank a dat credite preferentiale Chimimpex, dar banii i-a preluat firma lui ROMPAC INTERNATIONAL ce a avut mare success la privatizari

      • unsingurvot spune:

        nea Ion Roată,
        ne pierdem vremea aiurea în discuții sterile!
        eu vorbesc despre păsări – intelectualii morali care au putrezit în beciurile securității – și tu-mi dai exemple de viermi – profitorii perioadei de după ”revoluție”.
        de a căror metehne noi suntem vinovați, pentru că noi i-am acceptat acolo, prin ignoranța noastră!
        nu ei sunt de vină că fură, noi suntem de vină că acceptăm asta, pentru că ei … seamănă un pic – sau mai mult – chiar cu noi

  2. Ion Roata spune:

    Dar tu, cu steagul tau ni i-ai adus la putere pe acestia: http://www.mediafax.ro/social/presedintele-camerei-de-comert-si-industrie-a-romaniei-mihail-vlasov-a-fost-retinut-procurorii-dna-cer-arestarea-preventiva-pentru-trafic-de-influenta-12290150 , nicidecum fantomele celor putreziti in beciurile securitatii. Acum ca a iesit cam nasol, si dupa ce partidu’ te-a si premiat, dai vina pe altii, inclusiv pe mine.
    Omul tau de baza http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=370&leg=2004&cam=2 , ajunsese in communism, si isi repartiza banii dupa nevoi, iar in cazul de fata nevoile erau foarte mari, caci masa de la Cazinou 🙂 🙂 🙂 nu avea nicio limita de suma.

Lasă un comentariu