Miracolul Mircea Diaconu: un mesaj a lui Dumnezeu către români!

Posted: 25 martie 2014 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Da! Nu se putea ceva mai potrivit pentru a explica românilor că o schimbare radicală a clasei politice este oricând posibilă!
Ce va ieşi la iveală în urma acestui demers a lui Mircea Diaconu este chiar nevoia societăţii româneşti de caractere în care să poată să se regăsească, pe care să le poată urma, departe de mizeria politică actuală.

și e ușor de văzut, pentru cine are ochi să vadă, că Dumnezeu a pus totul la cale!
Acum, mulţi din societatea civilă, dar mai ales analiştii politici, vor pricepe potențialul imens existent în societatea civilă, care nu poate fi însă manipulat și preluat de partidele politice! Numai caracterele adevărate sunt singurele care pot capta votul nehotărâţilor şi a celor care nu vin la vot pentru că nimeni nu le-a câştigat încrederea. Spuneam asta în martie 2012 în articolul ”De ce nu iese lumea în stradă” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/03/07/de-ce-nu-iese-lumea-in-strada/
Până acum nu s-a priceput această evidenţă! Nu venise momentul. Noi nu meritam încă o perioadă de linişte şi pace, singura în care prosperitatea pe toate planurile poate să apară.
Acum se pare că a venit momentul! Nu trebuie decât ca societatea civilă să decidă asta!
Am vorbit despre asta în cea de-A Şasea Cale https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/01/a-sasea-cale/ – şi am detaliat procedura în „Cum mergem pe cea de-a şasea cale” – https://unsingurvot.wordpress.com/2014/01/03/cum-mergem-pe-cea-de-a-sase-cale/
Pe scurt, 10-12 caractere ireproşabile, oameni care au dovedit prin viaţa lor ataşamentul pentru principii, se vor strânge şi vor porni împreună o construcţie politică care va câştiga uşor viitoarele alegeri, și orice alte alegeri.

Acum sunt două variante:
1. Candidatura lui Mircea Diaconu este acceptată de Biroul Electoral Central, şi atunci rămâne ideea că oricând din societatea civilă se pot ridica şi alţii ca el.
2. Candidatura lui Mircea Diaconu nu este acceptată de Biroul Electoral Central, şi atunci lumea va ieşi în strada, precum în cazul Arafat. Şi atunci Mircea Diaconu va deveni liderul unei mişcări care îl va putea propulsa chiar la preşedinţie la sfârşitul anului.
Să vedem ce ne-a pregătit Dumnezeu!

Lasă un comentariu