Nucleul dur al protestatarilor din Piața Universității îl somează pe Crin Antonescu să ia atitudine

Posted: 29 aprilie 2013 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Președintelui Senatului României

nr. 295/24.04.2013

 

Domnule Președinte Crin Antonescu,

 

 

Nucleul dur al protestatarilor din Piața Universității, care din ianuarie 2012 protestează pașnic zilnic în Piața Universității și/sau la Cotroceni contra regimului securisto-comunisto-băsist care a acaparat puterea în România de ani buni și care a infiltrat și politizat toate instituțiile majore ale statului,

ținând cont de realitatea referendumului din vara anului trecut,

având în vedere angajamentele pe care le-ați luat în timpul campaniilor de anul trecut,

având în vedere realitatea votului masiv antibăsist din vară și din toamnă bazat tocmai pe aceste promisiuni ale USL-ului,

în considerarea esenței democrației care este legitimitatea dată de popor actelor politicienilor,

vă solicitămdați dovadă de realism politic și să:

 1. Solicitați Senatului României ca, în calitate sa de reprezentant suprem al poporului și cenzor și girant al deciziilor guvernului, împreună sau separat cu Camera Deputaților, să ceară Guvernului României să retragă de urgență nominalizarea doamnei Codruța Kovesi pentru funcția de Șef la DNA, făcută în în total dispreț al votului și voinței populației.

Motivele sunt pur și simplu atât de evidente și atât de dezbătute în media încât a devenit hilar să le tot invocăm. Totuși, pe lângă voința clară a întregului electorat antibăsist, mai menționăm lipsa crasă de profesionalism în management a doamnei în cauză, pe care înșuși ”marele Morar” a incriminat-o într-un interviu recent în care spunea, în calitate de înlocuitor temporar al doamnei Kovesi la conducerea Parchetului General al României, că ”în parchete se trage mâța de coadă”, după 8 ani de management Kovesi.

Ajuns in functia de procuror sef interimar la Parchetul General, Daniel Morar a constatat ca aici se lucreaza la minima rezistenta, ca sint procurori „care n-ar trebui sa fie procurori” si care trateaza institutia drept „un sanatoriu”. Intr-un interviu pentru Revista 22, Morar sustine ca, desi exista „instrumentele necesare„, acestia „nu pusi la munca”, primind calificativul „foarte bine” in mod nejustificat, „pe prietenii”. Se lucrează slab la nivelul parchetelor curţilor de apel şi la nivelul Parchetului General, în ceea ce priveşte activitatea de urmărire penală”.

Orice alt comentariu este de prisos. Vedeți declarația lui Morar aici: http://www.revista22.ro/font-colorffcc00exclusiv-22font-daniel-morar-avem-procurori-care-considera-parchetul-general-un-sanatoriu-23062.html

2. Senatul României să ia în dezbatere în regim de urgență proiectele de hotărâre ale domnului senator PNL Ioan Ghișe privitoare la finalizarea referendumului de destituire din funcție a președintelui republicii Traian Băsescu, actualmente infractor, care ocupă prin uzurpare de calități oficiale fotoliul de la Cotroceni, cu largul concurs al Parlamentului României care, prin complicitatea tacită dar nu mai puțin vinovată și incriminată penal, consimte în continuare să nesocotească în mod flagrant legea până la a accepta aceast grav atentat la ordinea constituțională din România.

Motivația este dată foarte limpede de domnul senator Ghise, o înțelege orice student în anul I de drept, iar și alte argumente găsiți în plângerea penală de aici:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/21/plangere-penala-impotriva-lui-base-membrilor-ccr-si-parlamentarilor-romani-pentru-ururparea-suveranitatii-poporului/

3. Legiferarea în regim de urgență și incriminarea/pedepsirea clară în Codul Penal a actelor de corupție, conform legislației europene și internaționale în vigoare – a se vedea lucrarea ”Corupția și anticorupția în sistemul juridic” a lui Cristi Dănileț J. Menționăm că, corupția este peste tot definită ca fiind ”orice abuz de putere utilizat în folos personal, direct sau indirect”

Prin legiferarea măsurilor împotriva corupției scăpăm de tonele de abuzuri pe care președintele republicii, membrii CCR, membrii CSM, dar și toți demnitarii statului, aleși sau numiți, le comit cu nonșalanța celui pe care legea nu-l pedepsește.

4. Finalizarea dezbaterilor pe tema legii falimentului personal, ca o măsură de protecție socială a populației împotriva abuzurilor grosolane generate de lăcomia unor reprezentanți ai bancherilor, precum și ca o măsură de egalitate de tratament între persoanele fizice și cele juridice.

Aveți obligația să apărați cetățenii de abuzurile hoților din bănci (pentru că de cele mai multe ori nu băncile ci unii angajați ai acestora fac ”diverse aranjamente” în defavoarea clienților).

Dacă cetățenii, atrași firesc de dorința unui trai mai confortabil, au ”exagerat” în luarea de împrumuturi, este de datoria statului, prin BNR dar și prin legiferarea în parlament, să-și protejeze cetățeanul de abuzurile bancherilor ahtiați după profit.

În orice afacere, ambii parteneri comerciali, când semnează un contract își asumă anumite riscuri, și mai ales riscul unui faliment. În cazul băncilor, întreg riscul este lăsat pe seama cetățeanului, o discriminare flagrantă, măcar dacă ținem seamna de faptul că în cazul absolut similar al unui contract-împrumut al unei firme cu banca, în cazul în care firma dă faliment și banca își asumă parte ei din pierdere.

De asemenea vă aducem la cunoștiința că susținem în totalitate revendicările Stegarului Dac care se află în greva foamei din data de 18.03.2013, de mai bine de 37 de zile, pentru următoarele solicitărihttps://unsingurvot.wordpress.com/2013/03/15/stegarul-dac-din-piata-universitatii-intra-in-greva-foamei-la-cotroceni/ – Anexa 1

Înțelegem să avem o opinie clară și o atitudine fermă și astfel stegarul dac face acest protest extrem datorită gravelor nelegalități pe care Instituți fundamentale ale Statului – CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete – le comit în contra interesului poporului român:

 • Protestăm împotriva refuzului lui Traian cel Mincinos de a pleca de bună voie de la Cotroceni, la hotărârea poporului suveran care la demis!
 • Protestăm împotriva unui parlament impotent, care nu ține cont de suveranitatea poporului și pare incapabil să oprească abuzurile și nelegalitățile!
 • Protestăm împotriva mizerie morale din Serviciile Secrete! Altceva decât dosare politice știu ei oare să facă? Niște mari trădători și vânzători de țară!
 • Protestăm împotriva mizeriei morale din CSM și CCR, și le spun acestor ”înalți demnitari” ai României: ați mințit în jurământul de credință făcut față de țară și popor! Ați făcut de rușine justiția din România, legea, ideea de dreptate și poporul român! Sunteți, asemenea lui băse cel mincinos, niște ”oameni” fără caracter și fără demnitate! Oameni ”fără nici un Dumnezeu”! Plecați! Lăsați-ne!
 • Protestăm împotriva mizeriei morale din Parchete! Aici se pare că este cuibul unde s-au adunat toți intelectualii infractori!
 • Felicităm magistrații morali din România, în frunte cu Mona Pivniceru! Ferice de voi! Sunteți români adevărați! Sunteți binecuvântați!
 • Protestăm împotriva poziției Grupului de Dialog Social, și în special a poziției ”intelighenților” Liiceanu, Pleșu și Patapievici, care confundă grav adevărul cu minciuna, și care sânt, în opinia noastră, autorii morali ai jefuirii României de către mafia portocalie, condusă de băsescu
 • Chemăm la ”luptă” adevărata elită a țării: toți românii demni și morali (intelectuali sau nu): implicați-vă, acolo unde sânteți, apărați Adevărul!

Protestatarii din Piața Universității

Vă rugăm să țineți cont că în rândul protestatarilor din Piața Universității, reprezentanți ai electoratului profund antibăsist al populației României, se manifestă deja puternice contestări ale acțiunilor lui Ponta și ale PSD (pactul de coabitare, încercarea de cooptare a UDMR la guvernare, lipsa coloanei vertebrale în fața UE, presiunile asupra Monei Pivniceru, desemnarea lui Kovesi, toate în total dispreț al votului populației), și este foarte posibil ca, cât de curând, în funcție directă de fermitatea răspunsului domniei voastre la cererile noastre ultralegitime, să vedem puternice contestări ale întregului USL.

Vă rugăm să țineți cont de esența democrației, și anume legitimarea dată de popor actelor politicienilor. În afara acestei legitimități, în fapt, politicienii sunt niște impostori.

Nu vă îmbătați cu iluzia că ”sunte-ți pe val”! Așa a făcut și PDL considerat nemuritor de aproape toți românii (datorită incomparabilei infrastructuri materialo-bănești și mai ales a oamenilor infiltrați în toate pozițiile cheie ale instituțiilor de forță) și acum dispare cu fiece zi ce trece. Cu siguranță, căderea USL-ului se va produce mai repede și mai spectaculos dacă nu țineți cont suveranitatea poporului.

Că PP-DD îi va lua locul sau că o nouă formațiune va apărea și va ”împărți puterea” cu PP-DD și cu unii dintre dvs., ”trădători de carieră”, asta e prea puțin important. Important este să fiți conștienți de responsabilitatea a ceea ce ați construit cu greu, în ciuda tuturor securisto-comuniștilor care vă înconjoară de pretutindeni, și care riscă acum să se piardă din cauza lipsei de ”coloană vertebrală” a USL-ului.

            Vă aducem la cunoștiință că în opinia nostră soarta dvs. politică depinde în mod esențial de tratarea cu bună credință a problemelor reale și adevărate ale poporului suveran și că, din punct de vedere politic, orice ”scandal” iscat dintr-o nelegalitate, chiar minoră, nemaivorbind de una majoră, poate să vă afecteze grav imaginea pe termen lung.

În ceea ce ne privește să știți că noi nu vream decât exact ceea ce și dvs. și tot USL-ul a promis în campania pentru alegerile generale, și v-ați legat în fața poporului că, venind ”la putere” o să faceți: dreptate până la capăt.

Aveți acum ocazia, ținând cont de gravele abuzuri și nelegalități comise, să dați un exemplu ferm și clar că legea este mai presus de orice interese personale, și că nimeni nu este mai presus de lege, conform Constituției pe care ați jurat s-o respectați.

Considerăm că prin comportamentul nedemn, abuziv și nelegal al tuturor instituțiilor esențiale ale statului – CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete – a fost încălcată grav Constituția și statul de drept, constituind o adevărată lovitură de stat și aducând prejudicii imense democrației din Romînia.

Numai printr-o intervenție fermă a Parlamentului în sprijinul Constituției putem să ajungem să ne revenim din haosul moral și legal din instituții, în care președintele încalcă Constituția de câte ori ”vor mușchii lui” fără ca parlamentul să-l sancționeze (mai nou insistă pe lângă ministrul justiției ca acesta să propună o rocadă la vârful parchetelor!!!), în care Curtea Constituțională își încalcă grav imparțialitatea și siluiește legea în interes politic explicit, în care parchetele execută comenzi politice ”pe față”, în care CSM devine ”un cuib de infractori” fără ca societatea civilă, obișnuită cu astfel de abuzuri, să reacționeze suficient de ferm.

Pentru corespondență vă rugăm să publicați pe site-ul oficial al Senatului răspunsul dvs., care de asemenea va fi publicat în presă de către noi (dacă este nelegală o astfel de posibilitate vă rugăm să folosiți adresa de corespondență a Stegarului Dac – AVRĂMUŢĂ CEZAR CĂTĂLIN: Bucureşti, str. ………………..

Avrămuță Cezar Cătălin
Matei Marin
Paler Adriana
Gherghinescu Călin
Necula Marin
Anghel Alexandru
Antofe Aurel
Șerban Mioara
Chiperi Alexandru
Toader Petru
Zărnescu Viorica
Gherlan Gheorghe
Borș Dorel
Chițu Alexandru
Casu Traian
Adam Dobre
Isac Vasile
Dumitrescu Eugenia
Voicu Ioan
Davideanu Ioan
Milea Maria
Bănuță Constantin
Dobre Cristian
Țurdel Radu
Bordaș Ioana Nicoleta
Berendei Mihai
Grigore Leana
Florea Laurențiu
Nasur Gheorghe
Popa Marin
Stoienescu Aida
Răducan Elena
Mateescu Ioan
Cojan Lucia
Mărunțelu Oprea
Matei Marian
Reclame
Comentarii
 1. bmarinescu41 spune:

  Până nu se face BIS la ianuarie 2012 nu se va obţine absolut nimic !!!
  Vorba lui Mircea Badea „Până nu iese lumea în stradă în număr corespunzător de mare (adică uriaş !) rezultatele zicerilor şi scrisurilor vor fi ZERO BARAT” !!!

 2. MIHAI spune:

  SINGURUL VINOVAT PENTRU CE SE INTAMPLA DIN PUCT DE VEDERE PO;ITIC ESTE PONTA CARE ESTE O PERSOANA CINICA , PERVERSA SI CINICA . EU AM VOTAT O SCHIBARE , DAR NU DIN RAU SI MAI RAU , AR FI CAZUL SA-SI DEA DEMISIA .

 3. traiantanasa spune:

  Basistii isi bat joc de noi!!! Semnati si petitia

  „Demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu”!!!

  http://www.petitieonline.com/signatures/demiterea_presedintelui_romaniei_traian_basescu/

 4. mircea21 spune:

  jos chioru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s