Claudiu Crăciun, sări din barca lui băse!

Posted: 27 februarie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Totul se întoarce grav împotriva lor.

Încep să-și de-a arama pe față, încep să se grăbească și să facă greșeli mari.

Una dintre ele este să încerce să corupă și partea din piața universității numită ”de la TNB”, antibăşişti „pe faţă”. Ieri au încercat mai violent să impună și aici strigarea mizeriei băsite ”PDL și USL, aceiași mizerie!”, transformată, după semnalarea mesajului evident băsist în ”PDL și USL, fură prin rotație!”.
I-am zis ieri lui Claudiu Crăciun și ”locotenenților” lui că minciuna are picioare scurte. Revin și spun tranșant: Dumnezeu nu doarme niciodată. ”Caci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit, și nimic tăinuit care să nu va fi cunoscut”. Tot cea ce se spune pe la colțuri va fi strigat de pe acoperișul caselor.
”Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, dar nu pot ucide sufletul; ci temeți-vă mai degrabă de Celce poate să piardă și sufletul și trupul în gheenă”. Ori cine este ”Celce poate să piardă și sufletul și trupul în gheenă” dacă nu ”poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre”. Ori cine este ”Cel ce poate să piardă și sufletul și trupul în gheenă” dacă nu ”poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre” – setea de putere, setea de a avea fără muncă, setea de a parveni!
Claudiu Căciun! Ai grijă să nu-ți pierzi și tu sufletul, așa cum au făcut-o în urale și cântece de voie bună toți cei ce au spijinit ciuma portocalie să ajungă la putere pentru ca apoi să jefuiască țara.
Bineînțeles că ai dreptul să-l susții pe băse. Dar dreptul de a înșela tinerii care îți sânt în preajmă nu ți l-a dat nimeni.

Dacă îți prezinți deschis opțiunea politică e perfect. Ceilalți sunt răspunzători atunci de deciziile lor. Dar dacă îi înșeli –cu alte cuvinte minți- tu ești răspunzător pentru deciziile lor. Și atunci nu te mai poți numi om, meriți ca și băse uralele protestatarilor ”ești o epavăăăăăăăăă …”. Și ai grijă că ”păcatul vine în lume! Dar vai de cel prin care vine!” și ”În ziua judecății vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor, pe care-l vor fi rostit”.
Orice om cu scaun la cap înțelege că cine strigă cea ce băse și udrea strigă de mai bine de un an de zile, și anume ”toată clasa politică e coruptă” adică ”PDL și USL, aceiași mizerie”, este de fapt lup deghizat în oaie, e reprezentantul lor, e ”portavocea” lor, poate inconștient. Dar ești prea deștept pentru a fi inconștient. Ești doar mincinos.
Și revin spunându-ți: ”minciuna are picioare scurte” și ”Dumnezeu nu doarme niciodată”. Nu te lăsa amăgit. Nu te lua după Pleșu, Patapievici și Liiceanu. Sări din barcă până nu va fi prea târziu pentru tine. Salvează-ți sufletul.

Reclame
Comentarii
 1. Emilian spune:

  Salut. Ai zis sa-ti las un semn pe blog. Sunt băiatul cu bandana pe urechi, de ieri de la proteste. Am terminat un text despre situația de la Universitate. Are legatură și cu Claudiu Crăciun și ce-ai mai scris tu pe aici. Pe scurt, ca să vă fac curioși, NU CONTEAZĂ dacă Claudiu Crăciun este omul lui Băse sau nu. :). Sau cel puțin, nu contează ACUM: Textul cu detalii este la linkul următor:

  http://ceicunoi.wordpress.com/2012/02/27/protest-universitate-26-feb-2012-discutii-in-contradictoriu-pol19/

  Spor! Nu știu când mai ajung în piață. Comunicăm pe mail (îl găsești la contact). Emilian.

  • unsingurvot spune:

   foarte bun articolul tău, îl recomand cu căldură.
   raționamentul este minunat si exprimarea lui asemenea.
   Însa CONTEAZĂ foarte tare dacă Claudiu Crăciun ”este omul lui băse”, deși, cum argumentezi tu, ”nu contează acum”. Pentru că odată format un ”dictator”, e mai greu să-l contești apoi, când manipulează și mai ”pe față”. E mai greu ”să dai tiranul jos” -vezi cazul băse-, mult mai ușor e să nu-l pui acolo!
   La fel și cu furatul: contează foarte tare dacă ai furat doar un ou sau dacă ai furat un bou. Pedeapsa e cu totul alta, conform gravității faptei. Și e mai ușor de îndreptat aceste apucături. Mai ales că și noi sântem pățiți, și suntem mai atenți.

 2. cristi spune:

  Eu sunt in fiecare zi im Piata
  universitatii si sloganul asta “PDL
  SI USL FURA PRIN ROTATIE”
  TREBUIE STRIGAT ATUNI CAND
  VOM FI MINIM 50.000 DE OAMENI
  IN PIATA…ACUM NU ESTE CONSTRUCTIV DUPA CUM AI ZIS SI
  TU

 3. cristi spune:

  ma gandeam ca 50.000 suntem destui sa l dam jos singuri

 4. cristi spune:

  ma gandeam ca 50.000 suntem destui sa l dam jos singuri,adica direct la cotroceni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s