Rușine procurorilor români! Felicitări judecătorilor români care ”se trezesc” acum!

Posted: 24 ianuarie 2013 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , , ,

O dovadă vie a amestecului exploziv din care este creată societatea românească! Pe de o parte din trădători, pe de alta din eroi: demoni și îngeri! Aceiași ”pătură socială”, aceiași breaslă: ”magistrații”! Demoni magistrați și îngeri magistrați!

Evident că și demonii și îngerii sunt și ei oameni. Și ei au alb și negru, mai mult sau mai puțin. Însă ce diferență de culoare între ei! Ce diferență de conștiință! Ca de la cer la pământ.

Rușine procurorilor români! Sunteți niște ”oameni” fără demnitate, fără onoare, fără coloană vertebrală!

Vă călăuziți după un dicton atât de vehiculat: ”capul plecat, sabia nu-l taie!”, pe care voi l-ați interpretat greșit. În loc de înțelesul corect de a renunța la mândria personală pentru binele comun, voi ați practicat renunțarea la onoare și demnitate pentru binele personal (ceea ce credeți voi că ar fi binele personal, în fapt aceasta fiind, în cele din urmă, doar un iluzoriu bine personal).

Felicitări judecătorilor români care ”se trezesc” acum! Bravo acelora dintre judecătorii români care au conștiință și acum iau atitudine! Pentru că, în mod evident, doar o parte dintre ei sunt ”cu inima curată”. Ar fi și ciudat, de altfel, ca procurorii să fie complet lipsiți de conștiință iar judecătorii să fie conștienți, verticali și morali.

Totuși, deși printre procurori au scăpat doar rare exemplare cu caracter, putem vedea limpede cum printre judecători încep să-și facă loc adevărate caractere, și se pare, nu puține. Dumnezeu se bazează cu siguranță pe ei în ”lupta” pentru primenirea morală a poporului român.

Alături de Mona Pivniceru – vezi articolul ”A mai apărut o stea: Mona Pivniceru!https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/08/a-mai-aparut-o-stea-mona-pivniceru/ -, care reprezintă unul dintre generalii armatei române ce luptă pentru democratizarea și conștiința țării, acești magistrați-judecători sunt ofițerii armatei. Și, printre acești ofițeri se află și magistrații-procurori: niște spioni și niște trădători de țară!

Armata propriuzisă, care duce ”greul luptei”, suntem noi cei care formăm poporul român, care fiecare acolo unde se află, la servici, acasă sau în altă parte, luptă clipă de clipă în viața de zi cu zi, pentru întronarea dreptății, a moralei, pentru înalțarea conștiinței.

Știm acum exact proporția de români integrii și demni din procuratură: <1:10. În fapt, ei probabil că sunt undeva sub 1-2%, deoarece printre cei 8% procurori care au votat împotriva declarației impuse de la centru de către Morar, mulți sunt simpatizanți USL-iști, și au votat politic, la fel ca și ceilalți 92%, doar că, ”cu opoziția”. Foarte puțini sunt cei care au votat din conștiință împotrivă deciziei stabilite la centru.

E de înțeles în atare situație de ce este atât de greu să găsim un procuror general: nu prea avem de unde!

Pentru ca sub 1% dintre procurorii români să aibă conștiință arată adevărata dimensiune a politizării instituțiilor, și nu numai. Este o temă care ar trebui dezbătută public intens de către societatea civilă. Este o foarte importantă lecție de istorie: unde poate duce lipsa conștiinței! Am văzut ”pe pielea  noastră” că ”somnul rațiunii naște monștrii!”.

Procurorilor le spunem: nu sunteți români! Sunteți doar niștre trădători de țară și niște fricoși. Sunteți niște Iuda moderni. De fapt sunteți mult mai răi decât Iuda! Acesta ”a trădat” cu scopul de a se putea dovedi, printr-o confruntare deschisă cu preoții, că Isus este Mesia. Iar când a înțeles unde a dus acțiunea sa și-a luat viața. Iuda avea demnitate! Voi?

Aveți datoria conform constituției și jurământului făcut să apărați țara. Ați jurat credință față de țară. Iar voi ce faceți? Vă gudurați ca niște căței pe lângă stăpân ca nu cumva să cădeți în dizgrație. Și aveți curajul să vorbiți de independența procurorilor, și aveți pretenția să fiți considerați magistrați.

Când toată țara denunță minciuna și hoția mafioților portocali, în frunte cu impostorul băse, voi încă apărați ceea ce toată țara condamnă.

Ce exemplu dați voi copiilor voștrii? Nu vă dați seama că astfel îi condamnați la o viață nefericită?

Zilele trecute am văzut la Antena 3 un reportaj despre o doamnă fără carte (de la țară, o ”țărancă”) pe care un procuror și un judecător și-au dat concursul și au condamnat-o nevinovată la 10 ani de închisoare (după ispășirea pedepsei adevărul a ieșit la lumină). Motivația procurorului a fost probabil o dorință personală de afirmare și avansare în funcție.

Cazul este cutremurător și trebuie dat drept exemplu: ce poate face ”un ego”/”o minte nebună” în goana după putere.

Nu știu de ce trebuie să nu aveți demnitate! Dragii mei: oricând vă simțiți sau chiar sunteți ”presați politic” există soluția demisiei. Doar unui om incompetent, mediocru, îi este teamă că nu s-ar descurca ”în privat”, că nu poate merge ”pe propriile picioare”.

Inițiativă civică: lista rușinii – listă publică cu toți procurorii ce au semnat/votat susținerea declarației lui Morar, și acelora care au votat pentru ca Haineală să fie șefă la CSM. Să le crape obrazul de rușine copiilor lor.

Similar, Stegarul dac propune înființarea, în fiecare domeniu de activitate:

  • lista rușinii naționale
  • lista mândriei naționale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s