Un judecător român dă o adevărată lecție de drept Jandarmeriei Române!

Samuraiul dac s-a angajat să-şi pună sabia (inima, mintea şi steagul) în slujba unui ideal: dărâmarea sistemului ticăloşit!

Pentru asta a ”promis” 7 lovituri care vor conta în această ”luptă”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/12/30/urmeaza-sapte-lovituri-ale-samuraiului-dac-date-statului-ticalosit/

Dar pentru a dărâma sistemul ticăloşit, trebuie întâi să înţelegem ce este sistemul ticăloşit!

Sistemul ticăloşit nu-i nimic altceva decât o etapă, un hop, o încercare în destinul unui neam, pentru ca el să crească, să se maturizeze, să poată merge mai departe, prin înţelegerea a ceea ce i-a dat Dumnezeu. Este o fabulă căreia poporul trebuie să-i înţeleagă morala. Este fabula care ne învaţă că ”minciuna are picioare scurte”! Vezi articolul  ”Mulţumesc BĂSE! Fără tine, democrația mai dormea multă vreme în România” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/23/multumesc-base-fara-tine-democratia-mai-dormea-multa-vreme-in-romania/, în care spuneam:

E uluitor ca tocmai băse, minciuna întruchipată, să fie cel care ajută la triumful adevărul. Dar așa e planul lui Dumnezeu, ca toți să își aducă aportul la acest plan. Am spus mereu, ”diavolul este mâna dreaptă a lui Dumnezeu”; a rămas în această poziție și după ce a fost alungat din rai :).

”Provocare”/challenge este cuvântul care definește această idee. Fără ”rău”, nu am ajunge niciodată să putem aprecia ”binele”. George Topârceanu în ”Minunile Sfântului Sisoe” descrie foarte frumos aceasta.

În tensiunea zilelor noastre politice se vede foarte bine, acum și în viitorul apropiat, cum funcționează acest ”principiu”. În piață spun mereu, din ianuarie, că totul este spre binele nostru, că orice se întâmplă face parte din ”planul lui Dumnezeu”. Ne trebuie doar puțină ”detașare” și răbdare pentru a vedea asta.

Dacă, de exemplu, în ianuarie ”ar fi ieșit lumea în stradă”, cum se exprimau toți, peste tot, s-ar fi creat o ”gălăgie” așa de mare, încât abuzurile, injustițiile și manipulările ar fi fost acceptate cu ușurință; ar fi ieșit ceva în genul ”revoluției din 90”. O mare păcăleală.

Dacă ar fi ieșit ”lumea la vot” astfel încât ”cvorumul” să fie atins, mizeria de la Curtea Constituțională și de la Curtea Supremă de Justiție ar fi rămas nedemascate. Acum se strigă în piață, ”pe față”: ”CCR și CSM, aceiași mizerie”. Deci e limpede asta și pentru ”popor”.

Pe de o parte. Pe de alta, politicieni nu ar mai fi fost obligați, atât de puternic, să recunoască ”puterea poporului”, și anume că votul masiv al acestuia și protestele din stradă au făcut efectiv schimbarea mafiei portocali patronată de băse.”

Am mai spus asta şi în trecut, Dumnezeu ne-a dat comunismul pentru ca poporul să se maturizeze! Aşa cum un om trebuie să treacă printr-o multitudine de experienţe, din fiecare trebuind să înveţe ceva – altfel le tot reia -, tot aşa Dumnezeu procedează şi cu un popor. Care şi el, dacă nu învaţă lecţia, trebuie să o repete: ”un popor care-şi uită/nu-şi cunoaşte istoria, este sortit s-o repete!”.

Şi dacă maturizarea unui om este atât de dificilă – vezi articolul  ”Cum trecem de la „alţii sunt de vină”, la „pentru tot ce mi se întâmplă eu sunt vinovat”https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/23/cum-trecem-de-la-altii-sunt-de-vina-la-pentru-tot-cea-ce-mi-se-intampla-eu-sunt-vinovat/ -, cât de dificilă trebuie să fie maturizarea unui popor?

Această maturizare se produce doar prin înţelegerea care s-a ridicat din această experienţă: minciuna duce la nonvaloare, corupţie şi la suferinţă pentru tine şi cei din jur; duce la pierzarea celui ce-o foloseşte.

Identic cum un om, în procesul de maturizare, poate să ajungă la conştienţă/luciditate numai prin experienţe numeroase din care trebuie să tragă concluziadoar virtutea este calea spre mântuire, că practicarea principiilor este singura cale spre împlinire, fericire, bunăstare

Sistemul ticăloşit este un sistem infiltrat/penetrat de oameni imorali, lipsiţi de conştiinţă, care din ignoranţă cred că puterea exterioară – bani, relaţii, faimă – le pot împlini viaţa, le pot înflorii inima stearpă. Ori asta este imposibil, a spus-o foarte direct Învăţătorul: ”La ce-ţi va folosi toată bogăţia pământului dacă îţi pierzi sufletul?” Şi ”Strângeţi comori în cer, unde nu vi le pot fura furii, şi nici mânca moliile şi rugina”.

Dar, şi asta este foarte important, sistemul ticăloşit a fost ticăloşit pentru că noi am fost de acord cu asta! De fiecare dată când politicienii au făcut o gravă mizerie şi noi am tăcut, noi am fost complici! Deci vina este în totalitate a noastră! Noi suntem sistemul ticăloşit: lăcomia noastră, lipsa noastră de conştiinţă, nepăsarea noastră, etc.; într-un cuvânt egoismul nostru! Egoismul nostru este cel care a creat acest monstru.

De aceea noi suntem de fapt cei care trebuie să ne trezim, şi ei vor dispărea automat. Pentru că, în esenţă, ei nu există, pentru că sunt morţi!, cum spuneam în articolulDoar având Principii poți să trăiești cu adevărat” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/19/doar-avand-principii-poti-sa-traiesti-cu-adevarat/

Ei nu ne pot face nimic. Pentru ca sânt morți. Niște morți vi. Niște cadavre umane.

N-au nici un pic de inimă. Cum îi mai ține Dumnezeu în viață?

Ei sânt săraci. Săraci, căci nu simt nimic. N-au nici un sentiment. Nici o trăire. Cum pot trăi fără trăiri? D-aia sânt morți.”

Soluția este o reformă! O reformă este necesară! Reforma sistemului comunist s-a tot încercat în 24 de ani, s-a trâmbiţat, s-a dorit, s-a încercat … şi am ajuns aici! Pentru o reformă trebuiesc minţi limpezi care să înţeleagă ce-i aia, să explice ce-i aia şi apoi să vină cu soluţii!

Am vorbit în februarie 2012 despre reformă, despre unica reformă, restul fiind bucăţele din ea: ”Reforma adevărată” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/21/reforma-adevarata/

Puterea corupe: d-aia trebuie separația puterilor în stat; d-aia Ulise trebuie legat.

Însă trebuie știut că doar un om moral, un om cu adevărat credincios, este incoruptibil!

De aceea pentru mine reforma cea mare este reforma în educație: reforma inimii.

Reforma inimii înseamnă, în fond, să redevenim umani. Să ne pese, să ne implicăm și, mai ales înseamnă să înțelegem pe cel de lângă noi. Pentru asta ar trebui să nu mai fim atât de centrați pe noi înșine, atât de egoiști. Presupune să începem să ne cunoaștem pe noi înșine mai profund: să înțelegem că suntem niște ”pui de Dumnezeu”, niște ființe spirituale care locuim într-o lume aparent materială. Înseamnă să mutăm accentul de la materie la spirit, de la formă la fond, de la cantitate la calitate.

Să înțelegem că știința este doar un instrument care ne face viața exterioară mai ușoară pentru ca timpul astfel câștigat să-l dedicăm vieții interioare, căutării lui Dumnezeu. Să înțelegem că tot ce există, există pentru a ne ajuta să ne apropiem de Dumnezeu!

Spuneam de altfel şi în articolul din septembrie 2012 „Mesajul stegarului dac pentru români”- https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/26/mesajul-stegarului-dac-pentru-romani/:

”Clasa politică română nu ne reprezintă! Asta este o concluzie/afirmație a unei mari părți din populația tării.

Care este cauza? Cauza reală este moralitatea precară a românilor. Motive putem găsi cu nemiluita (putem da vina pe diverse: securitatea, comuniștii, educația, etc.)

 Ce e de făcut? Îmbunătățirea moralității.

Pentru alegeri, din punctul meu de vedere, nu există decât o ”soluție” rezonabilă pentru români: societatea civilă ”să se unească” și să pună presiune pe USL ca să vină în alegeri cu candidați necompromiși, și să accepte câteva ”principii” pe care USL-ul să le respecte la guvernare.

O posibilă soluție ar mai fi și candidați independenți în majoritate colegiilor, însă pentru asta ”societatea civilă” ar trebui să se miște repede și coerent. Nu pare rezonabilă o astfel de soluție.

Pe termen lung însă, preocuparea societății civile trebuie să fie îmbunătățirea moralității românilor.”

În numeroase alte articole tratez despre soluția ieșirii din criză a societății românești:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/15/marea-solutie/:

marea soluţie e simplă: Adevărul!”

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/01/17/adevarata-revolutie/:

adevărata revoluţie începe în inimile noastre

Am trecut în revistă:

–           de ce s-a întâmplat comunismul, de ce a trebuit să sufere poporul român: ca să crească și să se maturizeze prin înțelegerea minciunii, a demagogiei

–          cine sunt vinovații reali: noi înșine, poporul, a cărei reflexie este sistemul ticăloșit, clasa politică;

–          care este soluția pentru schimbarea sistemului ticăloșit: revoluția inimii, îmbunătățirea moralității, schimbarea noastră prin pocăință, eliminarea minciunii, afirmarea adevărului în orice situație, …

Samuraiul dac pune umărul la efortul societății de a se schimba, prin trei metode:

–          ridicarea propriului nivel de conștiență prin studiu;

–          participarea la îmbunătățirea conștienței societății prin articole pe blog și atitudine civică în stradă, care să reflecte această stare de conștiință;

–          7 lovituri precise sub care sistemul ticăloșit se va clătina.

Prima dintre aceste lovituri este publicarea motivării uneia dintre sentințele date de instanță într-unul din cele 3 procese civile pe care le-am avut cu Jandarmeria Română.

Această sentință este o adevărată lecție de drept pentru Jandarmeria Română, pe care un membru al judecătorilor o dă.

Spuneam într-unul dintre articolele recente ”O super armă împotriva dictaturii comunisto-securiste: plângerea penală” – https://unsingurvot.wordpress.com/2013/12/19/o-super-arma-impotriva-dictaturii-comunisto-securiste-plangerea-penala/ :

A sosit timpul să nu mai stăm cu mâinile-n sân și cu gura căscată la propaganda deșănțată a mafiei comunisto-securistă!

A sosit timpul să conștientizăm puterea care stă în noi, în forța voinței și a minții noastre!

A sosit timpul să ne conștientizăm suveranitatea!

Și acum vreau să vă arăt un instrument simplu, dar deosebit de eficace, care poate fi folosit împotriva oricărui regim totalitar: plângerea penală.

Plângerea penală este ”o armă” nonviolentă a oamenilor conștienți de importanța democrației și a statului de drept, ce poate fi folosită folosită ori de câte ori se sesizează încălcarea legii de către cei aflați ”la putere”, și care se folosesc de instituțiile statului pentru asta.

Ea poate fi folosită cu mare impact și de un singur om conștient. Puterea ei este imensă!

Invit toți românii conștienți de dictatura pe cale să se instaureze să facă plângeri penale oricând sesizează o încălcare a legii de către cei aflați ”la putere”. În felul acesta îi facem să devină conștienți la riscurile la cere se supun când au de gând să facă folosească funcția în propriu interes.

Această motivare va putea fi folosită de orice cetățean în lupta cu două dintre instituțiile corupte ale statului: Jandarmeria Română și Poliția Română. Doar o prezentați în instanță și aceasta va fi obligată să țină cont de ea.

În esență motivarea instanței spune cu putere un adevăr ”ascuns” de către Jandarmerie, în special, și anume că, în cazul unei amenzi contravenționale primite în diverse ocazii, Jandarmeria trebuie să dovedească acuzația, iar nu noi trebuie să ne arătăm nevinovăția!

Și, foarte important, cu această sentință motivată se incriminează toate legitimările abuzive, ilegale, pe care Jandarmeria, dar și Poliția, le fac de multe ori. Fără un indiciu temeinic că am săvârșit o faptă contravențională, legitimarea este abuzivă. Trebie contestată în instanţă prin plângere penală şi solicitate daune morale!

Citez din sentință:

Beneficiind de prezumţia de nevinovăţie, petentul nu era obligat să-şi dovedească nevinovăţia, sarcina administrării probelor revenind agentului constatator, orice îndoială profitând persoanei acuzate de săvârşirea contravenţiei (in dubiopro reo).

…. Instanţa învestită cu verificarea temeiniciei procesului-verbal, la solicitarea persoanei acuzate care neagă acuzaţia ce i se aduce, nu poate să constate temeinicia, în lipsa probelor în acuzare pe care doar intimata putea şi avea obligaţia să le administreze. Nu este în puterea celui acuzat să probeze un fapt negativ (nu a săvârşit o faptă contravenţională). Sarcina probei revine celui care afirmă un fapt pozitiv determinat (săvârşirea unei fapte contravenţionale), respectiv intimatei, acuzator contravenţional.

Faţă de faptul că nu a fost probată vinovăţia contravenţională a petentului, instanţa constată că prezumţia de nevinovăţie a petentului nu a fost răsturnată, fiind chiar susţinută de înregistrările administrate de intimată, din care rezultă că petentul a avut un comportament liniştit, pacifist, total opus celui de care a fost acuzat, ceea ce conduce la concluzia că procesul-verbal analizat este netemeinic, context în care sancţiunea aplicată petentului rămâne fără fundament şi se impune a fi înlăturată.”

Felicit pentru curajul deosebit de a apăra adevărul pe doamna președinte Ana-Maria Puiu, care dă astfel o lecție instituțiilor corupte ale statului român!

Mă bucur pentru domnia sa, pentru că, apărând adevărul, pășește ferm înspre cunoașterea lui Dumnezeu!

Sper ca acesta să fie încă un exemplu dat de judecători care să-i facă pe infractorii pitiți în instituțiile statului ticăloșit să tremure!

1

2

3456

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s