Până la luarea în dezbatere de către PNL, în plenul parlamentului, a finalizării referendumului de demitere a lui băse, Stegarul Dac se autosuspendă din PNL.

Stegarul Dac mulţumeşte pe această cale tuturor membrilor PNL care l-au susţinut pe parcursul  celor 40 de zile de greva foamei, pentru toate telefoanele de încurajare şi pentru deosebita îngrijorare cu care l-a înconjurat colegii liberali, şi anume: 0 telefoane/mesaje de încurajare şi/sau îngrijorare/susţinere/solidaritate.

Mulţumesc frumos, dragii mei colegi liberali!

Cu adevărat liberali în cuget şi simţire!

Dar pentru că ţara are şi lucruri serioase de făcut, nu numai să fie guvernată (mulsă) şi de liberali, vă adresez această solicitare de a iniţia o dezbatere reală pe tema finalizării referendumului și întoarcerea la statul de drept.

Dacă această solicitare nu este luată în seamă de către domniile voastre, mă voi considera incompatibil cu gândirea liberală pe care o practicaţi cu atâta forţă pentru binele poporului, care, săracul, habar n-are de ce are nevoie, ce-i trebuie cu adevărat; noroc şi cu liberalii care îi explică cum stau lucrurile, ce trebuie să vrea, de ce trebuie să vrea aşa, cum contribuie chestia asta la bine lui pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung, etc.

De altfel, nucleul dur al protestatarilor din Piața Universității îl somează pe Crin Antonescu să ia atitudine în favoarea finalizării referendumului de demitere a ”infractorului de la Cotroceni”, prin petiția nr. 295/24.04.2013 adresată președintelui Senatului României: https://unsingurvot.wordpress.com/2013/04/29/nucleul-dur-al-protestatarilor-din-piata-universitatii-il-someaza-pe-crin-antonescu-sa-ia-atitudine/

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s