”Hai să le dăm papucii!”

Începând din 18.03.2013, intru în greva foamei 30 de zile, la Cotroceni, sediul de ședere ilegală a ”infractorului de la Cotroceni”Traian cel Mincinos.

Înțeleg să am o opinie clară și să iau atitudine: astfel fac acest protest extrem datorită gravelor nelegalități pe care Instituțiile Statului – CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete – le comit în contra interesului poporului român:

 • Protestez împotriva refuzului lui Traian cel Mincinos de a pleca de bună voie de la Cotroceni, la hotărârea poporului suveran care l-a demis!
 • Protestez împotriva unui parlament impotent, care nu ține cont de suveranitatea poporului și pare incapabil să oprească abuzurile și nelegalitățile!
 • Protestez împotriva mizeriei morale din CSM și CCR, și le spun acestor ”înalți demnitari” ai României: ați mințit în jurământul de credință făcut față de țară și popor! Ați făcut de rușine justiția din România, legea, ideea de dreptate și poporul român! Sunteți, asemenea lui băse cel mincinos, niște ”oameni” fără caracter și fără demnitate! Oameni ”fără nici un Dumnezeu”!
 • Protestez împotriva mizeriei morale din Parchete! Aici se pare că este cuibul unde s-au adunat toți intelectualii infractori!
 • Felicit magistrații morali din România, în frunte cu Mona Pivniceru! Ferice de voi! Sunteți români adevărați! Sunteți binecuvântați!
 • Protestez împotriva poziției Grupului de Dialog Social, și în special a poziției ”intelighenților” Liiceanu, Pleșu și Patapievici, care confundă grav adevărul cu minciuna, și care sânt, în opinia mea, autorii morali ai jefuirii României de către mafia portocalie, condusă de băsescu
 • Chem la ”luptă” adevărata elită a țării: toți românii demni și morali (intelectuali sau nu): implicați-vă, acolo unde sânteți, apărați Adevărul!

Stegarul dac din Piața Universității

https://unsingurvot.wordpress.com/

Cer Institutului Național de Statistică să prezinte public datele privind recensământul. E ceva putred în datele acelea, de nu sunt încă publicate? Nu știu cum să ascundă frauda de la referendum? Nu știu cum ”s-o dea la întors”?

Cer ca parlamentarii români să-și respecte jurământul de credință și să apere suveranitatea poporului prin finalizarea referendumului!

plângere penală împotriva lui băse, membrilor CCR și parlamentarilor români pentru uzurparea suveranității poporului”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/21/plangere-penala-impotriva-lui-base-membrilor-ccr-si-parlamentarilor-romani-pentru-ururparea-suveranitatii-poporului/

Cer ca profesorii de drept, care au curajul, să-și facă publică opinia față de finalizarea sau nu a referendumului, și despre argumentația senatorului Ghișe cu privire la multiplele și gravele infracțiuni comise de băse și de curtea constituțională cu această ocazie:

Intelectualii care nu iau atitudine, sunt complici la mizeria băsistă:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/09/10/intelectualii-care-nu-iau-atitudine-sunt-complici-la-mizeria-basista/

Cer intelectualilor morali – dacă mai există așa ceva în România, în afara jurnaliștilor de la Antena 3 și a altor câțiva, foarte puțini,  rătăciți pe la alte trusturi de presă, printre artiști sau prin societatea civilă- să ia atitudine publică pentru apărarea suveranității poporului, prin finalizarea legală a referendumului:

Nu mai putem lăsa nebunii să ne conducă!”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/28/nu-mai-putem-lasa-nebunii-sa-ne-conduca/

Suntem un popor de mămăligari?”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/30/suntem-un-popor-de-mamaligari/

Cer USL-ului să-și respecte angajamentul și să facă ”dreptate până la capăt”: prioritatea 0 a guvernului Ponta a fost declarată apărarea legii – eu am un memoriu depus la guvernul Ponta și la președinție (președintele este garantul Constituției – sic) de 8 luni, unde am adus la cunoștiința autorităților executive grave încălcări ale legii, și nu a catadicsit nimeni să-mi răspundă! (să-mi zică să plec din țară că sunt nebun, sau ceva de genul, dar să mă bage în seamă):

Sânt Crin și Ponta la fel de fricoși ca și băse?”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/07/25/sant-crin-si-ponta-la-fel-de-fricosi-ca-si-base/

USL-ul se face acum că plouă? Au 70% în parlament și ei nu știu cum să facă? Să plece și să lase pe cei ce știu! De ce avem clar sentimentul că sunt impotenți? (norocul lor cu Crin, că altfel chiar erau ca ceilalți: niște demagogi ordinari).

”Mesajul Stegarului Dac pentru Crin Antonescu”: https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/04/mesajul-stegarului-dac-pentru-crin-antonescu/

USL-ul nu e conștient de faptul că nu ei au câştigat alegerile? Nu au înțeles că dacă nu era Antena 3 și ”ciumpalacii” din piețele din întreaga țară ei acum nu existau?

”Profețiile” Stegarului Dac despre cine va conduce România”: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/18/profetiile-stegarului-dac-despre-cine-va-conduce-romania/

Au făcut grevă parlamentară pentru că PDL-iștii fură 1.2 miliarde de euro lunar din buget! Au mințit atunci? Au făcut doar campanie electorală? În parlament, prin parlamentari? Unde se duc acești 1.2 mld. de euro lunar acum? În buzunarul lor? Cu 14 miliarde de euro anual în plus la buget (1/3 din buget!!!), România ar trebui să zboare acum peste mii de crize mondiale. Și ei nu sunt în stare să dea de muncă unui erou cum este Sobaru? Atât de infantili sunt?

Sunt zeci de oameni care și acum se strâng în piața universității să strige împotriva lui băse! Îi bagă cineva în seamă? Dacă nu erau oamenii din piață, din întrega țară, când mai vedeau ei puterea? Sau, mulți dintre ei, lumina zilei? Măcar o aparență de demnitate să aibă și să-i cheme la discuții! Să mimeze măcar o minimă democrație.

Cer  legiferarea falimentuluistatul are obligația să-și protejeze cetățenii de lăcomia hoților din bănci; acum suntem la cheremul șacalilor din bănci, fără nici o protecție din partea statului!

Cer procurorilor să ia exemplul judecătorilor și să apere adevărul și statul de drept, chiar dacă mai târziu și destul de timid:

Rușine procurorilor români! Felicitări judecătorilor români care ”se trezesc” acum!”: https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/24/rusine-procurorilor-romani-felicitari-judecatorilor-romani-care-se-trezesc-acum/

Cer procurorilor să înceapă să-și facă meseria cu conștiință:

plângere penală împotriva lui Morar & co.”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/03/12/plangere-penala-impotriva-lui-morar-co/

Cer demisia CSM-ului. E rușinos într-o țară europeană (chiar dacă nu ne credem) mizeria din vârful justiției, din CSM (asemănător celei din CCR): un fost și un actual șef al CSM să fie acuzați de proprii colegi (înalți demnitari români) și de asociațiile magistraților din care fac parte, de politizarea justiției și de … (acte de înaltă trădare, în fond), și ei să nu-și dea demisia, asemenea ”infractorului de la Cotroceni”. Nu e bine doamnelor, ce purtați –nedemn- rangul de înalți demnitari români! E trădare de țară!

plângere penală contra lui Hăineală, Ghica & co.”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/03/12/plangere-penala-contra-lui-haineala-ghica-co/

Dacă înalți demnitari ai țării mint și fură, în văzul tuturor, și parlamentarii nu sunt în stare să ia atitudine și măcar să dea aparența unui stat de drept, ce e de făcut? Dacă societatea civilă tace și acoperă prin aceasta aceste grave atacuri –subminări- ale democrației și statului de drept prin neluarea unei atitudini ferme, este complice! Parlamentul chiar va primi din partea mea o plîngere penală de complicitate la subminarea statului de drept, pe lângă cea pe care o are deja:

plângere penală împotriva lui băse, membrilor CCR și parlamentarilor români pentru uzurparea suveranității poporului”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/21/plangere-penala-impotriva-lui-base-membrilor-ccr-si-parlamentarilor-romani-pentru-ururparea-suveranitatii-poporului/

Unde sunt Serviciile Secrete? Cum au apărat ei democrația și statul de drept în aceste situații? Sau altceva decât dosare nu știu să facă?

Ultimul avertisment dat de Stegarul Dac Serviciilor Secrete române”: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/03/ultimul-avertisment-dat-de-stegarul-dac-serviciilor-secrete-romane/

Felicit pe acei judecători în care s-a trezit conștiința, în frunte cu Mona Pivniceru (care întotdeauna a avut conștiința trează), care s-au săturat de minciună și de lipsă de demnitate, și s-au ridicat pentru apărarea Adevărului: Dumnezeu i-a inspirat, și-i va răsplăti înmiit, ei știu bine asta!

A mai apărut o stea: Mona Pivniceru!”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2013/01/08/a-mai-aparut-o-stea-mona-pivniceru/

Cer adevăraților români –dacilor- să se ridice în apărarea adevărului oriunde s-ar afla! Să-și regăsească demnitatea! Dumnezeu este în interiorul fiecăruia dintre noi, ascuns bine în inima nostră, și e foarte ușor să-L lăsăm se se manifeste prin noi! Nu trebuie decât să-L rugăm! Și nu cred să-I facă ceva mai mare bucurie decât ca un copil a-L Său să se întoarcă acasă!

Fiți geniali în tot ce faceți!”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/27/fiti-geniali-in-tot-ce-faceti/

Apel către intelectualii morali”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/25/apel-catre-intelectualii-morali/

Reclame
Comentarii
 1. Emilian spune:

  Salut. Ai dreptate in cam toate cele expuse mai sus. Dar nu cred ca ar trebui sa faci greva foamei. Poporul nu va reactiona asa cum ar trebui la gestul tau. Nici pe site-uri sau pe la stiri nu prea va mai aparea. Basescu este deja o tema un pic trecuta. Sigur…este un nemernic infect care nu are ce cauta unde este, mai ales dupa ce poporul l-a demis, dar pana si poporul a trecut peste asta deja. Acum majoritatea, puterea, e in alta parte. Si asta conteaza. Problema mare acum este prezentul…dictatura mafiota a guvernului Ponta cu grupurile de interese din jurul guvernului sau si toate nemerniciile pe care le patroneaza. Antena 3 a demonstrat ca nu are jurnalisti atat de buni precum parea…prin simplul fapt ca mai toata lumea de la antena3 il cam pupa in fund pe ponta, in frunte cu gadea… Mafia portocalie este acum mafie mai mult rosie… Greva foamei in principal impotriva lui Basescu ACUM ar parea ceva de domeniul trecutului si nu va fi prea interesant pt publicul larg…zic eu. Chiar daca Basescu merita toate relele din lume pentru relele pe care le-a facut la viata lui acestei tari. Eu zic sa te limitezi la un protest cu steagul si sa vezi reactia.

  In alta orine de idei, eu zic ca ar trebui sa urmaresti toate protestele pentru normalitate/moralitate/libertate din romania si sa le sprijini pe blog sau prin proteste de sustinere in strada, cu dedicatie. De ex impotriva gazelor de sist, impotriva fabricii de formaldehida la reghin, impotriva cipurilor si actelor electronice etc etc etc. Asa o sa/ti atragi mai multi sustinatori, care sa vina si ei alaturi de tine cand pornesti ceva impotriva a ceva. Succes!

  (p.s.: iti datorez carti. stiu. scuze 🙂 ).

  • unsingurvot spune:

   Mulțumesc Emilian!
   Apreciez mult intuiția ta, însă acum asta simt că trebuie să fac. Vom vedea dacă este sau nu drumul pe care trebuie să merg destul de repede 🙂
   Oricum demersul meu este pe mai multe planuri: cel exterior este important, dar cel interior este incomparabil mai important. Și cum nu a mai venit timpul pentru cel interior, trebuie să le combin 🙂
   Așa că, cea ce voiam să fac imediat după alegerile generale, o să fac acum.
   Ce-o fi să fie, vom vedea. Și eu sunt curios!

   Cât despre cărți, m-aș bucura să-ți fi spus cea ce mie mi-au spus 🙂
   doamne ajută!

   • unsingurvot spune:

    în creștinism, știm cu toții, postul negru este ”un instrument” deosebit de puternic!
    așa că, combin și eu preocupările ”lumești” -lupta pentru democrație- cu preocupările ”spirituale -lupta pentru aflarea Adevărului-, în speranța că măcar una dintre ele va reuși 🙂
    mai mult, într-un fel, putem spune că ambele preocupări sunt ”o luptă pentru adevăr”!
    pentru că ”adevărul lumesc” precede ”adevărul divin”!

  • aprozarnet spune:

   Cezar cand spune de mafia portocalie acum in ultimul timp cred ca se refera la mafia majoritara din justitie…iar pt el asta a zis ca ar fi o prioritate-de unde pleaca toate si de unde trebuie inceput; nu e vorba ca e mafiot sistemul oricum…dincolo de politica din fata pe care se sprijina controlul gastilor din spate-nepartidice-trans-nationale
   pace:)

 2. anghel spune:

  Omule, te admir, iti admir curajul si demnitatea, pentru ca sunt putini oamenii cu asemenea curaj.
  ”Cine se retrage din faţa prostiei, devine avangarda acesteia”!
  Asa mi se pare mie acum, parlamentul asta dodolos, a devenit avangarda impostorului.
  Imi pare rau ca am o varsta inaintata si nu pot veni la Bucuresti, ca sa fiu alaturi de d-ata si cu trupul, nu numai cu sufletul …
  In orice caz, sper din tot sufletul, ca prin actiunea D-tale, de adevarat patriot, sa sensibilizezi o mare parte din cetatenii Bucurestiuli si nu numai, poate se vor trezii si parlamentarii – de cei 70% zic – poate si membri guvernului, poate si D-ul Ponta, de ce nu?
  Suces si respect maxim, din partea unui om care gandeste exact asa cum gandesti!!!

  • unsingurvot spune:

   îți mulțumesc frumos domnule Anghel!
   noi știm bine că gândurile și trăirile noastre comune sunt cele care ne leagă, iar importanța lor este imensă! Dumnezeu i-a toate hotărârile pe care la ia, după ce ”consultă” toate dorințele, speranțele și mai ales rugăciunile noastre, ale tuturor. Și când aceste ”rugi” ale noastre ”Îl conving” și El ia decizia, nimic nu mai contează: zeci de milioane de băsiști, de securiști și de orice altceva, de diavoli mai mari sau mai mici nu mai au nici o putere!
   Orice putere vine exclusiv de la Dumnezeu!
   Diavolul nu știe asta; doar ”oile lui Dumnezeu” Îi cunosc Glasul!
   Dacă Dumnezeu a fost convins de corectitudinea cererii noastre, toată lumea de s-ar împotrivi, nici un gram n-ar conta!

   Așa că mulțumesc lui Dumnezeu că suntem atâția împreună, toți cei care simt la fel și care vor același lucru: dreptate și libertate în România! Oriunde ne-am afla fiecare dintre noi, suntem împreună!

 3. Luky Popescu spune:

  sunt alaturi de Cezar Avramuta, dar nu incurajez greva foamei pe care vrea s-o faca, pentru ca dupa cum se vede este deja slabit … Are deptate in ceea ce spune, nu trebuie sa lasam lucrurile sa se intimple asa cum strambatatea lui basescu si a lui tagma o imprima poporului, sunt multe de indreptat in urma lui, nedreptatile au ajuns la rang de virtute in conceptia acestor misei… cei care au incurajat si promovat aceasta politica mizera trebuie inlaturati, si niciodata sa nu mai poata face parte din nici o structura, caci poate infecta cu virusul basist orice atinge… este foarte nociva….. Basescu nu mai poate fi lasat, fiecare aparitie, boala curata, cu acest lucru se hraneste…. cu cat vede ca lumea se ataca… cu atat mai bine se simte el… si iar apare, iar abereaza…. macar sa stea pe basina lui.. linistit…. dar nu, el se baga in seama intoxicand lumea cu prostii… nu se mai poate un narod ca asta sa fie sustinut… de ce ceilalti, care mai aveti ceva in cap… de ce o faceti…… chiar nu aveti putina constiinta……..

  • unsingurvot spune:

   mulțumesc Luky pentru opinie!
   nici eu nu încurajez greva foamei, în principiu! însă toate trebuiesc cântărite în context, și nu ”la grămadă”. În cazul meu poți sta liniștită, e ceva, ca să zic așa, uzual 🙂
   în rest sunt total de acord ca băsiștii, ca și comunisto-securiștii să mai stea pe bară! Și asta este foarte simplu dacă noi, poporul decidem asta, și suntem conștienți de puterea și voința noastră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s