Un interviu cu Stegarul Dac în Piața Universității – pe 3.05.2012: http://www.youtube.com/watch?v=LB3-g5kj0Zs

întreg anul 2012 am spus mereu aceleași lucruri; am avut dreptate oare?

Și ”lucrurile” nu s-au încheiat încă! Planul lui Dumnezeu cu România abia acum iese la iveală! Iar dacă ”Dumnezeu a hotărât ceva”, cine se poate opune?

………………………………..

”Am scris pe 2 Mai că, pe 8 Mai băse își dă demisia! Imediat după investirea guvernului. Pentru că a pierdut toate bătăliile. Dacă nu își dă demisia acuma, în toamnă PDL nu mai intră în parlament.

La PP am fost pentru că m-a invitat, și pentru că m-a salvat din mâinile jandarmilor. Am avut ocazia să-mi spun ideile. Și cine urmărește va vedea că am spus aceleași lucruri de la început, n-am schimbat nici o iotă.

Eu sunt membru PNL. Dar am venit aici să scăpăm de băse, și nu să iasă PNL-ul. După aia să vedem ce vrea poporul, vorba lui băse.

Monarhia ar fi o soluție pentru că societatea civilă nu reușește să se adune și să aibă o opinie; nu e în stare să se coaguleze; monarhia ar elimina dintr-o dată o mare parte din lupta pentru putere, cea pentru șefia statului. Iar la parlamentare oamenii ar fi mai raționali, ar începe doctrinele să aibă importanță, să se vadă cine conduce și de ce. Acum e o mare confuzie între ”șeful statului” și guvern. Această confuzie crează numai haos.

Așteptam de la societatea civilă să se miște toată perioada asta, dar nimic. De exemplu: băse să spună că  ”nu există altă soluție în România decât 400 de locuri în minerit” și societatea civilă să nu zică nimic? Asta e o mizerie! Guvernul să tacă când băse spune o asemenea tâmpenie, înseamnă că nici el nu are nici o soluție. Și toată societatea română tace. E de necrezut lipsa de atitudine, lipsa de opinie a societății civile.

În ăștia 50 de ani de comunism am ajuns să fim niște mașini; nu avem nici o opinie!

Tot ce spun politicienii sunt vorbe goale!

Dacă Ponta a ajuns să dea mâna cu trădătorul ăl mare, Oprea, ce să mai zicem?

dacă te-ai făcut frate cu diavolul, nu mai treci puntea; ai trecut puntea către iad!

Dacă USL-ul și-a asumat, să plece și USL-ul. EU sunt membru PNL, dar să plece și USL-ul dacă fac mizerii.

Cine minte și fură! ține minte de la mine: cine fură și fură! Cine a spus o minciună sigur fură, e un hoț!

Pactul cu Oprea și UNPR-ul este pactul cu diavolul!

Dacă nu trecea guvernul, bine-mersi se făceau anticipate! Care era problema? Și atunci aveau majoritate făcută de popor.

Tot ce s-a întâmplat am spus pe blog. Piața de la fântâni este aranjată de băse, am zis de la început.

Virgil Măgureanu a spus clar: mișcarea nu e spontană. Că poporul e foarte nemulțumit e adevărat. Dar serviciile secrete cu asta se ocupă: ”să intervină” în orice ”se întâmplă”. Au planuri o grămadă. Și băse a avut o grămadă de planuri cu piața. La fântâni are două nuclee: Claudiu Crăciun și Alexe. Dar nu i-a ieșit nimic. Ideea lor de la început era ”USL și PDL, aceiași mizerie”, deci trebuie o nouă clasă politică! De unde să scoți o clasă politică nouă? Natura nu face salturi. Dar până atunci de unde să iei alții? Puterea corupe. De cine e coruptă? De cine are bani. Cine are bani? Băse!  Deci în continuare tot băse ar rămâne la putere.

Dacă USL nu-și va ține promisiunile, afară cu ei!

Dacă pică băse, capul sistemului, sistemul se sperie și dă un pic înapoi! Cum a fost la ”revoluție” și apoi când a venit Constantinescu, să zicem la ”putere”. A fost o sperietură pentru ei.

PDL și PSD sunt același FSN, puțin revopsiți.

Oricum ar fi, este momentul schimbării. Se vede după darurile pe care Dumnezeu le-a făcut omenirii: internetul, și comunicările și toată dezvoltarea uluitoare, fabuloasă, din ultimii 50 de ani. Asta e dovada că o nouă epocă începe.

A început revoluția inimii, revoluția valorilor, a adevărului.

Ori, dacă începe o nouă epocă, nu se poate cu aceiași oameni. Se vede din deschiderea spirituală uluitoare din lume, ceea ce nu era acum 20-30 de ani, nici vorbă. E o explozie spirituală în lume.

Dar nu se poate nici cu oameni total noi, nu ai de unde să-i iei. Ioan Botezătorul spunea: înainte ca lumea să se schimbe, omul trebuie să se schimbe. Să-și schimbe inima. Ori noi vedem că oamenii încep acuma, chiar și noi, ”cei vechi”, să ne luminăm, să ne dăm seama de adevăr.

Cine aleargă după materie, cu materie se alege: cu țărână.

Contează cine aleargă după adevăr. Cine aleargă după Dumnezeu: ”cunoaște adevărul și adevărul te va face liber!”. Libertatea nu vine decât, unic, din cunoașterea adevărului.

Una din problemele fundamentale la noi este justiția coruptă. Dar oamenii se pot schimba. Oricât ai fi de criminal, îți dai seama c-ai făcut rău, te căiești, te pocăiești, ai o străfugerare de conștiință, îți pui cenușă în cap … bineînțeles că nu te schimbi dintr-odată, nu poți, dar începi să te schimă. Ți-ai dat seama că ai luat-o pe-o cale greșită și-ți schimbi direcția… dacă ți-ai dat seama că ai luat-o pe o cale greșită, te poți schimba.

Nu contează ce spune omul, contează ce face omul. Am zis în toate postările făcute pe blog: ”adevărul e singura cale de a fi liber”. Nu există altă cale. Ca să ajungi să fi liber, trebuie să stai în adevăr.

Ca să confiști o mișcare trebuie doar să corupi liderii. Blatul se face doar cu câteva vârfuri corupte. Și dacă le pui în față niște lozinci frumoase, niște minciuni… Ele sunt adevăruri, dar tu nu crezi în ele: democrație, noi vrem democrație, vrem libertate, luptăm pentru egalitate… Numai minciuni. Ele sunt mari adevăruri, dar în mintea/gura lor sunt niște minciuni.

Toate lucrurile au un rost sub soare. Care a fost rostul comunismului, a lui Iliescu, și a lui băsescu? Pentru ce ne-a dat Dumnezeu aceste ”experiențe”? N-a fost alt rost decât ca poporul să se maturizeze. Să înțeleagă ce-nseamnă minciuna, ce-nseamnă demagogia. Să se uite dincolo de vorbe, dincolo de cuvinte frumoase. Să vadă ce este ”în spatele vorbelor”, în spatele cuvintelor, dincolo de ele. Să înțeleagă că minciuna duce la diavol. Cum adevărul duce la Dumnezeu, la fel minciuna duce la diavol. Totul este foarte simplu. Pe termen scurt câștigi lucruri lumești, dar pe termen lung ți-ai vândut sufletul.

D-asta zic eu că poporul român s-a înțelepțit și cred eu că va urma o perioadă foarte frumoasă. Dumnezeu are un plan, care vedem că s-a confirmat într-un fel, au căzut două guverne … și acum urmează el să-și dea demisia. E un pas important, demisia lui va fi un pas important, dar nu va fi totul.

Următorul pas după ce băse își dă demisia, va fi când coaliția USL va confirma; când își va da arama pe față. Când într-adevăr tot ce-a spus și Antonescu și Ponta va fi respectat. Prioritatea 0 a spus Ponta va fi respectul total al legii. Fabulos, democrație pură! Cine credea că va fi așa de ușor!

Eu cred că e posibil! Oamenii ăștia, chiar dacă sunt aceiași oameni, într-un fel… Pentru că (am eu o prejudecată) PSD nu e decât fostul FSN, sunt aceiași comuniști, aceiași foști comuniști. E vorba aceea că ”lupul își schimbă părul, dar năravul ba”. Să zicem că … dacă vine o experiență spirituală … cum a fost la Pavel: i-a apărut Isus, ”de ce mă prigonești?”, omul a avut o revelație, și dintr-un prigonitor de creștini a ajuns portdrapel al creștinismului.

Să zicem că PSD-ului îi acord o șansă, nu mare, dar i-o acord. Dar în contextul actual al schimbării conștiinței planetare, le acord o șansă. Altfel nu le acordam nici o șansă, nu se puteau schimba. Dar acum Dumnezeu vrea să schimbe lumea pentru copiii care vin, pentru generațiile care vin, generații care cred eu că sunt fabuloase, care sunt niște genii cu toții.”

Reclame
Comentarii
  1. Dacu zina sarmis-daciana spune:

    AR FI BINE CEZAR DACA TEZA DACIA DACI SA NE NUMIM AR DEVENI TEZA TA DE ACTIUNE -..VICTORIE SIGURA IN ALEGERI…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s