Nebunia minților egotice, însetate de putere, este cel mai mare pericol ce amenință omenirea!

Nu ne mai putem permite luxul ca nebunii să poată ajunge la conducerea instituțiilor și oranizațiilor importante din România, dar nu numai.

Nu mai putem sta pasivi și privi cum prezentul nostru este amenințat, iar viitorul copiilor noștri este distrus de minți bolnave de putere, în România și peste tot în lume.

Trebuie să conștientizăm că nu mai este o problemă locală, ci, că este o problemă reală și globală a omenirii, din care facem și noi parte. Dacă ”la noi” este bine, dar în America, Rusia, China sau India ajung ”nebunii” la putere, în scurt timp și ”la noi” va fi rău. Interdependența a devenit atât de mare încât aproape nimic nu mai poate fi doar de interes local.

Puterea de distrugere dată de incredibilele descoperiri din știință și tehnologie fac din cei care ajung la conducerea statelor/serviciilor secrete/instituțiilor/marilor trusturi de presă sau economice să dețină o asemenea putere încât, dacă aceștia nu au conștiință, pot provoca pagube imense, irecuperabile omenirii, mediului înconjurător și planetei.

Toate conștiințele lumii trebuiesc acum să se trezească și să-și dea mâna pentru prevenirea și oprirea catastrofelor care pot apărea oricând, de oriunde. Rolul Serviciilor Secrete este acum mai mare ca oricând, pentru că riscurile sunt mai mari ca oricând.

Omenirea a trăit precedentul generat de Hitler, România a trăit precedentele generate de comuniști și băsiști. E cazul ca intelectualii cu conștiință să-și facă vocea auzită, pentru că altfel riscă și ei să piară. Nu-și mai pot permite luxul de a sta de-o parte, pentru că ”nu fac politică”, că politica e ”o curvă”/mizerie/troacă de porci. Politica este așa tocmai pentru că până acum au făcut-o ”peștii”, ”mizeriile”, ”porcii”, etc..

Reiau acum un apel făcut în august intelectualilor morali, pentru a pune umărul la reconstruirea României: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/25/apel-catre-intelectualii-morali/

Pentru că ”planul lui Dumnezeu este ca România profundă, România Morală să se trezească” spuneam în februarie: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/12/manifest/

Intelectualii care nu participă sau nu i-au atitudine sunt complici și sunt inconștienți, ei înșiși. Participă, prin pasivitate și indiferență, la distrugerea țării și a lumii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s