Stegarul Dac face următoarea ”profeție”: Antena 3 va conduce România! Și o va face mulți ani de aici înainte.

Să-i dăm ”o mână de ajutor”!

De ce  ”ea” va conduce România? E foarte simplu: pentru că acolo va fi puterea. Întotdeauna puterea este a celui care spune adevărul. Dumnezeu dăruiește puterea aceluia care ”stă în adevăr”. Pentru că Adevărul este ”fiul unic al lui Dumnezeu”. Și el, Adevărul, este Calea și Viața. Și este atât de puternic încât ”cine stă în El, nu va muri în veac”!

În primul rând am să spun un adevăr recunoscut chiar și de USL: nu USL-ul a câștigat alegerile locale și pe cele generale din acest an. În fapt USL nici nu a contat în aceste alegeri (mai puțin Crin, care este un om politic remarcabil, USL nu are nimic, nu contează). O spun pe șleau, răspicat (și am spus-o de multe ori din ianuarie până acum): alegerile le-a câștigat Antena 3 și, deopotrivă, alegerile le-a pierdut băse, dând neîncetat Antenei 3 motive să lovească în PDL-șoricei.

Bineînțeles că, în sine, poporul român este cel care a câștigat, și că Dumnezeu este cel care a decis ca lucrurile să fie așa. Dar, la fel de adevărat este că Dumnezeu avea nevoie de ”un vehicul” prin care să împlinească acest destin, și acest vehicul este Antena 3.

În studiourile Antenei 3 s-a scris istoria recentă a României, și se va scrie mult timp de aici înainte: atâta timp cât nucleul de luptători daci de la Antene vor rămâne pe poziție și nu vor fi îmbătați de victorie. Pentru că, da, aceasta este singurul obstacol în manifestatea puterii obținute, putere care în curând va fi clară pentru toată lumea.

Eu le semnalez deja capcanele în care pot cădea, tocmai pentru a se putea feri de ele. În fapt există o singură capcană: diavolul, care nu este altul decât egoismul nostru. Mândria și înfumurarea noastră sunt aspecte relevante, semnificative, centrale ale egoismului. Dacă se vor lăsa amăgiți de farmecele ”puterii” și vor devenii înfumurați, dacă vor devenii ”conștienți de puterea pe care o au”, dacă se vor crede puternici, atunci vor face loc abuzului și își vor pierde această putere pe care Tatăl Ceresc le-a dăruit-o.

Dacă însă vor continua cu smerenie (nu cu umilință) ”să stea în adevăr”, ei vor face mult timp de aici înainte ”jocurile”. Un nou tip de putere se va ridica, un tip de putere corespunzător/potrivit vremurilor pe care le trăim… puterea de a sta în adevăr, putere care este atât de mare încât nici o imaginație nu o poate cuprinde. Această putere merge până acolo încât împlinește sentințele lui Isus: ”cine crede în mine, va face și el ceea ce am făcut eu, ba chiar și lucruri mai mari!” și ”cine are credință cât un bob de muștar ….”.

Deci, ”puterea” ”antenelor” va fi limitată doar de egoismul și interesul personal al cuibului de daci strânși acolo. Însă, așa cum vor fi printre ei unii care ”vor dezerta” și vor vrea ca ei personal ”să iasă în față”, tot așa vor exista alții care vor continua ”să apere un ideal”, împreună sau separat, și ”puterea” lor va crește enorm.

Dumnezeu iubește ”la nebunie” când ”doi sau trei se unesc în numele Meu”, pentru că doar așa învățăm să iubim și astfel ajungem să înțelegem ”ceea ce suntem”. Și Antena 3 ne învață ”să fim împreună”, să ne prețuim unii pe alții, să ne bucurăm de succesul celorlalți, oricare ar fi ei, și să vrem ”să fie bine” și pentru ceilalți. Ne învață să ne pese de ceilalți!

Punctul critic, pentru fiecare dintre ei, va fi în momentul în care vor face ”un legământ” în fața lui Dumnezeu, de a nu avea ”nici un interes personal” în ceea ce fac. Atunci destinul pe care îl au de împlinit se va manifesta ”la vedere”, și va fi clar pentru toată lumea.

România are o șansă/oportunitate imensă de a deveni lider mondial în ”democrație”. Această șansă poartă numele Antena 3, și, cum am spus în precedentul articol, este glasul străbunilor care se ridică și care nu poate fi înăbușit.

Pot compara această ”întreprindere/încercare a destinului” în România cu încercarea petrecută în Grecia antică, când Dumnezeu a trimis o grămadă/armată de ”filozofi” în încercarea de a ”sparge” crusta materialismului din mintea și viața oamenilor. A fost ”o încercare consistentă”, o luptă importantă care ne permite nouă acum să ”dăm un nou asalt” pentru doborârea concepțiilor materialiste, egoiste ale lumii/oamenilor, și înlocuirea lor cu unele spirituale.

România va fi portdrapelul luptei pentru democrație în lume, iar Antena 3 va fi nu numai ”stegarul” acestei lupte, ci și conducătorul ei. Asta atâta vreme cât nu se va întâmpla cum s-a întâmplat cu băse, cât Dumnezeu ”nu le ia mințile”, ”nu-i smintește” pe dacii antenelor, să creadă că ei au putere și nu că, așa cum știe bine orice ”om al lui Dumnezeu”, orice putere vine de la Dumnezeu, și este a lui Dumnezeu, noi nefiind decât ”mesagerul” (postașul) mesajului Lui. Bineînțeles că este infinit de frumos și de mulțumitor să fi ”mesager a lui Dumnezeu”, dar pentru asta îți trebuie o mare tărie interioară, o mare ”cunoaștere” pentru a nu păți, asemenea lui Lucifer, alungarea din Rai.

Dar cuvintele Învățătorului ne dă putere oricând: ”fiți desăvârșiți, precum Tatăl Ceresc desăvârșit este”, spune El, și bineînțeles că El spune adevărul și nu cuvinte goale, cum le vedem/interpretăm noi, cu mintea noastră.

Vă recomand articolul ”Care sunt concepțiile mele….” pentru a vedea cât de ușor este totuși calea spre libertate/fericire/perfecțiune: https://unsingurvot.wordpress.com/2012/11/09/care-sunt-conceptiileconvingerilecredintele-mele/

Viitoarele parlamente ”vor fi validate” mai întâi la Antena 3. Cu alte cuvinte ”antenele” vor pune, de aici înainte, pe față, parlamentul, președintele, ș.a.m.d. (trebuie să evite, bineînțeles, capcana egoismului de care am vorbit). Și, să ne înțelegem bine, ”Felix” Voiculescu (care mă plătește și pe mine, cum spuneau băsiștii în ”afișele cu două picioare” care mă însoțeau prin Roman) nu va avea nici o putere aici. În fapt el a fost ”purtătorul microbului” în cadrul sistemului ticăloșit, pentru că, cum altfel, putea cineva să lupte cu sistemul? Doar prin această strategie a putut Dumnezeu, natural, să facă sistemul să accepte și să dea putere chiar celui care îl va distruge -Antena 3-(simbolul ying-yiang, un punct care ”se naște” în chiar inima adversarului, și care, încet-încet, crește și cotropește cu totul adversarul, până la al face să treacă de partea cealaltă).

Bineânțeles că ”Felix Motanul” își închipuia că ”face bine”, că ”se apără” pe sine, când colo, ce să vezi? A făcut în așa fel că a dus la crearea unei arme mortale pentru sistem, crezând că apără sistemul: a fost strategia lui Dumnezeu!

Ce poate face Felix Motanul? Poate face, ceea ce i-am sfătuit pe primari, în articolul https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/02/mesajul-stegarului-dac-catre-primari-in-general-si-catre-primari-pdl-in-special/, și anume: să ”întoarcă armele”, să se dea cu ”poporul”. Să-și mântuiască sufletul. Are o șansă uriașă acum. Cum? Învățătorul o spune clar: ”vinde tot ce ai, dă la săraci, și apoi urmează-mă”. Așa cum fac mulți dintre magnații lumii (citiți ”cea mai lungă scrisoare de mulțumire din lume, pentru cel mai generos gest”, https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/25/magnatii-americii-arunca-manusa-copiii-romaniei-o-ridica/), și nu doar ”o spoială” de imagine.

Concret, Felix Motanul trebuie cu adevărat să dea libertate deplină Antenei 3, altfel ”va fi lichidat” în această luptă. Pentru că, nu?, e mai bine să fi viu în tabăra învingătorilor (nu știu dacă chiar în fruntea ei, deși există și această posibilitate), decât mort în tabăra învinșilor. Iar pentru a deveni o glorie, Felix trebuie ”să desconspire” sistemul, să arate cum funcționează, și astfel va fi ”în slujba lui Dumnezeu”. Așa cum a făcut Saul, viitorul Pavel, cu lupta împotriva lui Isus: din cel mai mare prigonitor al creștinilor, a ajuns, din interior, cel mai mare apărător al acestora, tocmai pentru că era foarte învățat și știa toată ”arhitectura” foștilor camarazi.

La fel poate face și Felix, care cunoaște perfect întreaga arhitectură a sistemului ticăloșit și a ”serviciilor” care au construit această arhitectură. Oricum asta se va întâmpla –desconspirarea sistemului ticăloșit-, cu Felix sau fără (dar ”ferice de cel prin care vine aceasta”, ca să parafrazăm o vorbă celebră). Sistemul ticăloșit se va ”desconspira” din interior, de către cineva care-l cunoaște perfect. Și nimeni nu e ”mai potrivit” decât Felix Motanul pentru asta. Iar aceasta nu este trădare ci pocăință. Trădarea este atunci când renunți la adevăr pentru un folos personal, atunci/când ”îți vinzi sufletul Diavolului”; pocăința este când ”aperi adevărul”, când renunți la interesul tău (aparent) pentru binele ”celorlalți” (atunci îți salvezi sufletul vândut anterior).

Reiau: de ce Antena 3 va deveni atât de puternică?

În primul rând pentru că ăsta este un lucru normal, firesc, pentru oricine”stă în adevăr”. Cine ”stă în adevăr” îl iubește pe Dumnezeu, și atunci evident că va fi iubit de Dumnezeu, care îi va da atâta putere cât va putea folosi ”respectând legea”, adică ”ce ție nu-ți place, altuia nu face” (sau cum spune în Constituție, orice este permis dacă/atâta timp cât  nu încalcă drepturile și libertățile celorlalți). Ori, când ”Dumnezeu este cu tine”, orice este cu putință (nici nu se poate imagina cât și ce): exact asta o spune limpede Învățătorul: ”cine mă iubește/crede în mine, va face și ceea ce fac eu, ba chiar și lucruri mai mari”.

Concret, din punct de vedere ”politic”, USL nu a câștigat alegerile abia încheiate. Aproape singurul actor politic care i s-a opus lui băse și băsismului din jurul lui, în tot acest timp cât băsismul a condus ”tot ce mișcă în țară”, a fost Antena 3. USL nu înseamnă nimic de fapt, chiar nimic, cu câteva mic excepții, doar una notabilă: Crin. Dacă Crin n-ar fi existat, Dumnezeu ”ar fi creat” altul cu ușurință, din aproape oricare politician PNL-ist, sau din oricare ”artist” cunoscut.

Dar dacă Antena 3 nu ar fi existat, lui Dumnezeu i-ar fi fost greu să facă alt plan viabil pentru a-i demonta pe băsiști, ar fi trebuit să apeleze la ”miracole”. Bineînțeles că ”merge” să apelezi la minuni, mai ales în cazul poporului român, dar asta ”nu e o soluție” pentru Dumnezeu tocmai pentru că El vrea ca noi să fim încrezători în propriile forțe, să fim conștienți că putem ajunge la El în mod natural și nu ”cu forța”. Ori o minune nu face decât să ”ne violeze”/”ne siluiască” încrederea în sine, ne îndepărtează în fapt de El. Și bineînțeles că ”nu e de demnitatea lui Dumnezeu” să procedeze așa. Dragoste cu forța nu se poate.

Deci dacă pe Crin îl putea și îl poate înlocui Dumnezeu ușor cu aproape oricine, fără să fie ceva miraculos, (spun asta tocmai pentru ca Crin să fie conștient de ușurința cu care poate să zboare de unde pare că e), cu Antena 3 e infinit mai greu. Pentru că Antena 3 este un demers uriaș de ”luptă pentru adevăr”, pe care doar ”oamenii lui Dumnezeu” îl pot vedea și înțelege. Vorba lui Vornicu, întrebat de un ascultător ”ce se înțelege prin umor”: ”când se înțelege, se înțelege, când nu se înțelege, nu se înțelege”.

Deci, pentru cine vede limpede acest „demers al lui Dumnezeu” care este Antena 3, e clar și ce va urma: Antena 3 va face și va desface guvernele acestei țări mult timp de aici înainte. La Antena 3 se scrie istoria României acum. Mă rog lui Dumnezeu ca jurnaliștii Antenei 3 să nu părăsească adevărul nici o clipă, și nici ca, mânați de interese ”personale”, să cedeze ”tentațiilor”. Le amintesc scenele similare cărora tuturor căutătorii adevărului de pretutindeni a trebuit să ”le facă față”: mii de ”tentații” vor apărea, pentru a-i determina să renunțe ”la lupta lor”. Și noi cu toții, bineînțeles, va trebui să ”ne pregătim” pentru această luptă.

Spun asta și pentru a atenționa pe jurnaliștii Antenei 3 de ”responsabilitatea lor”. Lupta lor pentru adevăr este de fapt un miracol cu care Dumnezeu ne binecuvântază și îi binecuvântează. Mă rog ca Dumnezeu să le dea tăria să facă ce au de făcut, și să nu cedeze „tentațiilor” imense la care vor fi supuși. Nu e nimic mai bun pe lume decât să fi cinstit, bun, drept, decât ”să stai în adevăr”.

Așa cum domnul Lisandru pe care îl promovează Antena 3 (sper să nu greșesc numele) este un exemplu de demnitate, tot așa vor fi fiecare dintre jurnaliștii Antenei 3 modele de urmat. Dumnezeu ne arată ”în direct”, ”pe viu” și ”în premieră” cum se crează niște repere umane. Deja Mircea Badea este un astfel de reper, ca și aproape toți ceilalți din echipa Antenei 3. https://unsingurvot.wordpress.com/2012/05/28/bravo-lui-mircea-badea-pentru-curajul-de-a-spune-adevarul-despre-meciul-lui-bute/

Tot poporul trebuie să susțină acest demers al cerului, prin apărarea adevărului acolo unde se află. Fiecare dintre noi care ”stăm în adevăr”, cu fiece ”adevăr spus”, cu fiece ”minciună demontată”, punem umărul serios la ”lucrarea lui Dumnezeu” în România. Astfel fiecare dintre noi îl ajutăm pe Dumnezeu ”să-și facă treba”, să-și împlinească planul.

Cer public Serviciilor ”să apere Antena 3” de presiunile imense care se vor face asupra jurnaliștilor ei. Abia acum au serviciile ce apăra: ceva de interes cu adevărat național, o imensă valoare: posibilitatea ca România să facă un salt în dezvoltarea democrației, în dezvoltarea statului de drept (în sensul aplicării efective a legilor; ieri am auzit-o pe madam Săftoiu –un reper politic în viitor- spunând un lucru esențial: ”vorbim de schimbarea Constituției ca de ceva esențial, ca și când ar fi ceva fundamental în neregulă cu Constituția noastră; nu este așa, Constutuția e ok, oamenii care o aplică/interpretează nu sunt; schimbarea Constituției este ”o pistă falsă”).

Bineînțeles că Dumnezeu își apără ”cu atenție” propria creație –Antena 3-, însă și Serviciile trebuie ”să-și facă treaba”, tocmai pentru ca Dumnezeu să nu fie nevoit să apeleze la ”minuni” pentru ca totul să fie ok.

Antena 3 va deveni o televiziune a poporului, care va educa poporul (deja o face prin ”tot ce face” J) în a-și creea deprinderi morale înalte, de a căuta cu insistență și cu ardoare ”virtutea”, de a-și dori cu putere desăvârșirea în toate: singura cale de a-i fi ”mai bine”.

Stegarul Dac este cu totul alături de ei, și în măsura în care Dumnezeu crede că pot fi util, îi stau la dispoziție cu totul.

Stegarul Dac iubește Antena 3, și ”o apără” cu rugăciunea lui. Să știe Antena 3 că suntem foarte mulți românii care facem asta, pentru că doar așa Antena 3 se putea ridica. Și doar așa Antena 3 își va putea împlini menirea: prin puterea pe care noi ”i-o transferăm” iubind-o!

Antena 3 e aici? Unde e Antena 3?

Da, Antena 3 e aici! Antena 3 e în inima noastră! Antena 3 e puterea noastră!

 

Comentarii
 1. Irina spune:

  Jurnalistii antenei sint primii copii indigo ai pamantului… Nu cred ca se vor abate de la cale… Ia fara Felix nu stiu daca antena ar fi ajuns aici.. Cred ca omul ala chiar iubeste Romania…

  • am spus că trebuia să fie ”cineva din interior” care să gireze ”operația” de acceptare a cuibului de războinici daci în ”sânul” inamicului; va fi însă Felix în stare ”să întoarcă armele”?, sau va încerca ”să pună batista pe țambal”?

 2. antena3-felix motanu spune:

  antena 3 e cel mai securist post tv care manipuleaza mintile oamenilor,e drept ca antena 3 de fapt a castigat alegerile in 2 pasi.suspendarea lui base si tocarea zi de zi din 2004 a guvernarii.
  toti sunt niste lacomi dupa bani publici.romania e demult tara bananiera si asa va ramane.

 3. […] Stegarul Dac este însă mai optimist despre Antena3 – detalii aici: ”Profețiile” Stegarului Dac despre cine va conduce România. […]

 4. Adina Florina Paraschiv spune:

  Felicitari ”stegarului” Cezar Avramuta. Haideti oameni buni sa-i fim alaturi la Cotroceni in demersul lui. Sa-i cerem vehement lui basescu sa plece. Numai noi o putem face. Nu vedeti ca guvernantii si parlamentul se tem de U.E.? Numai noi, prin forta noastra, putem sa-l determinam sa plece.
  Dumnezeu sa ne ajute!

  • unsingurvot spune:

   Mulțumesc Adina!
   Așa este, noi trebuie să înțelegem forța noastră: putem să-i aruncăm la gunoi când ne înșeală și nu-i mai vrem!
   Trebuie să învețe să ne respecte!
   Doamne ajută!

 5. ion radus spune:

  Nu mai cred in republica, s-a dovedit ca ajunsi la putere devin, MONSTRI. Doresc repunerea constitutiiei dinainte de ’47. De 70 de ani n-am progresat de loc.Regele Carol in 20 de ani a creat o tara. Astea in 23 de ani au vandut-o. Dl PONTA, cum credeti ca veti sfarsi acest mandat incredintat de poporul roman? La termen sau inainte de termen? Ati uitat de dl HOSU, de satenii fugariti de procurorii lui Morar si Keovesi? Oricum, din partea mea si a familiei mele USL-ul a pierdut cca 10voturi. Multiplicati si veti vedea cat va iubeste acum lumea. Traiasca REGELE MIHAI! Traiasca monarhia constitutionala a ROMANIEI.

 6. nu sunteti julnalisti , ci doar niste angajati , FELIX se poate debarasa de voi acum, ce SI CINE il poate inpiedica ????UN TURNATOR nu va avea scrupule nici o data , asa ca nu-l mai pupati atata ,maine veti fi pusi si voi pe faras (vezi CIUTACU) ,iar ce faceti dumneavoastra nu se numeste juralism ci prostitutie, sunteti platiti sa spuneti si sa faceti ce vi se ordona ,pacat sunteti tineri,inteligenti si de multe ori vizionari ,NU VA MAI VINDETI VA PUTETI FACE MESERIA ONEST ,CU DEMNITATE SI PROFESIONALISM ,dar nu la antene spuneti-mi cu cine esti si iti voi spune cine suteti. Ce se naste din pisica (Felix) tot soarece (rahat ) mananca…..

 7. Angela spune:

  Mai lasa-ma , cu din astea! Nu cred in Antene! O adunatura de scandalagii si oameni fara respect.Mai da-l in ma-sa pe Felix…Astia vad ca ti-au spalat complect creierii! Eu nu ma mai uit la ei de ani de zile…si nu am nici o consideratie pentru ei ca oameni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s