Ultimul avertisment dat de Stegarul Dac Serviciilor Secrete române

Posted: 3 decembrie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

Revin la articolul ”De ce și cum au încercat Serviciile Secrete să-l lichideze pe Stegarul Dac?” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/11/29/de-ce-vor-serviciile-secrete-sa-l-lichideze-pe-stegarul-dac/ , și vă spun:

Dumnezeu există, și nu vă va permite să vă atingeți de Stegarul Dac!

Încetați ”să-i mai forțați mâna” lui Dumnezeu!

Dumnezeu, deși este infinit de iubitor pentru fiecare dintre copiii Lui, este de asemenea și drept!

Încetați cu presiunile și amenințările la adresa Stegarului Dac!

Nu este de nivelul vostru asemenea practici. Asta dovedește doar cât de infantili și de stupizi sunteți. Asta dovedește că România chiar nu se poate baza pe voi. Vă faceți de râs!

Chiar nu vă duce capul de loc? Ar trebui să fiți o elită și de fapt sunteți o haită de mafioți?

Dacă se mai întâmplă să fiu amenințat ”cu știința voastră”, pe stradă (într-un loc în care nu știau că vin decât cei ce-mi ascultă telefoanele), Stegarul Dac o să vă discrediteze într-atât încât o nu o să vă mai spele nimeni.

Am mai spus-o de atâtea ori! Nu vă pune-ți cu Stegarul Dac! Nu aveți nici o șansă! Pentru simplul motiv că Dumnezeu este ”de partea mea”.

Dați-vă și voi cu Dumnezeu și veți reuși orice întreprindeți!

România se trezește! Voi trebuie să fiți ”în linia întâi!”.

Faceți-vă datoria! Citiți cu atenție Constituția, Legea privind siguranța națională și Legea voastră de organizare și funcționare. Înțelegeți-vă menirea, rostul, scopul.

Nu trebuie să citiți prea mult pentru asta, să nu obosiți! E suficient, pe lângă Constituție, doar primele două articole din legea siguranței naționale și din cea de funcționare a SRI. Și bineânțeles că trebuiesc înțelese. Dacă nu puteți înțelege 2+2=4 articole, atunci lăsați pe altcineva. Pentru că atunci voi reprezentați cel mai mare pericol la adresa siguranței naționale!

Citez acum dintr-un articol la care subscriu deplin, care expune concis ce s-a întâmplat în România ultimilor ani:

http://proiectromania.wordpress.com/2012/04/17/atentat-la-siguranta-nationala/

” “Reforma statului”, initiata de Traian Basescu, a presupus, in fapt, aducerea nonvalorilor la putere, promovarea curvasarelii poltice, politizarea a tot ce misca in tara aceasta, distrugerea invatamantului si a sanatatii, vinderea resurselor aceste tari si aducerea in pragul falimentului a tot ce era profitabil si apartinea statului. Banda de talhari, patronata de basescu traian, a facut totul cu un singur scop – imbogatirea rapida si dorinta de a controla tot ce msica, indiferent de consecintele ce ar fi putut decurge de aici. Apropos cu cat a scazut populatia tarii de cand acest individ se afla la putere?!

Lor nu le pasa de romani!

Basescu a pus in practica aceleasi strategii folosite si de comunisti incepand cu 1944, adica a lovit in intelectuali, a cenzurat, a dezbinat, a indobitocit, a limitat drepturile si libertatile omului, a realizat un stat politienesc, a santajat si umilit public. Practic, in aceasta perioada a regimului basescu, am avut de-a face cu un adevarat genocid pus la cale impotriva poporului, cu acte de tradare a intereselor nationale si a poporului, cu acte de subminare a econimiei nationale, cu devalizarea statului si cu un haos extrem de profitabil mafiotilor din pdl, unpr si udmr.”

O mare vină pentru asta o aveți voi, Serviciile Secrete românești.

Bineânțeles că, așa cum am tot spus, vinovatul principal suntem noi, poporul, care girăm tot ce se petrece în țară. Dar voi aveți datoria, asumată sub jurământ, să faceți în așa fel încât poporul să nu fie indus în eroare de lichele. Să-l protejați!

De aceea Stegarul Dac vă spune: Treziți-vă, Servicii Secrete românești! Și întoarceți armele! Dați-vă cu poporul român și abandonați mafioții! Doar așa Dumnezeu vă va acorda circumstanțe atenuante.

 

Reclame
Comentarii
 1. La PUSCASRIE spune:

  Ba io cred ca tu esti un comunist sadea, deghizat in mare patriot.

 2. dacă eu sunt comunist sadea, tu oare, și ceiilalți români, mai puțin cei 7,4 milioane care au avut curajul să-și soună opinia, ce puteți fi?

 3. 'serviciile' spune:

  am ras cu lacrimi…ha ,ha,ha auzi la tine ultimul avertisment ..
  tu nu reprezinti nici romania ,doar pe tine eventual ,ce patriot esti tu cand ai furat banii romanilor prin licitatii cu dedicatie ?!
  vei sfarsi rau pt ca nu respecti legile tarii ,si te mai dai si patriot …vai de creierul tau spalat de felix motanul si popa gadea si ala cu pene parca badea .
  noaptea mintii se afla in creierul tau .
  de ce vb tu in numele romanilor ?ai mandat ceva?scrie undeva ca romanii vor sa fie reprezentati de tine?
  aia de la pireus bank si volsbank te-au cam zgariat si ti-au luat tot si ai cam vrea si tu la ciolan din nou dar nu se mai poate .
  dzeu te bate cu armele tale avramuta ,pt ca esti fals.

 4. ela spune:

  toata aprecierea mea pentru stegarul dac! asa e, aceste servicii ar trebui sa fie de partea noastra, ca noi le platim fara sa vrem. e ca in china, unde iti da pedeapsa cu moartea si tu trebuie sa iti cumperi gloante.

  • puiu spune:

   acest om lupta pentru un ideal pe care il avem cu totii in suflet.aceleasi nemultumiri le avem si noi romanii simpli dar nu la fel de mult curaj de a spune ce gandim cu adevarat.este mai simpu sa luam in deradere actiunea unui om pentru a parea ca ai suntem superiori.datorii la banca au multi romani,o parte sant executati silit fara mult tamtam din partea bancilor,asta inseamna ca nu au dreptul sa se revolte? bravo tie cezar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s