Spun asta ca urmare a câtorva observații făcute ”în piață”.

În primul rând, ieri, 23.11.2012, camerele web din Piața Universității, cea de la Fântâni și cea de la TNB, au fost subit decuplate. De ce oare? Pentru că se pregătește ceva, și ”scena” trebuie pregătită, în sensul de a nu ”se cunoaște” exact ce se va petrece acolo.

Legat de ”scenă”, se cuvine să menționăm gardurile care au înconjurat Piața Universității, o lungă perioadă de timp, pe perioada verii, cu motivații jalnice (se fac lucrări la pavaj). Și care de atunci a făcut obiectul ”îngrijorarii protestatarilor”. Scopul lui a fost doar ”să incite spiritele” și să se poată escalada conflictele apărute. De altfel, cum bine știm, gardurile au și fost dărâmate de câteva ori. O încercare eșuată.

Tot ieri, după două zile de la ”încercarea” jandarmeriei, nereușită, de a mă da jos de pe statuia de la TNB, unde flutur steagul aproape zilnic, de aproape 300 de zile, ”își încearcă norocul” și poliția comunitară, ”să mă dea jos”. De ce oare? Pentru că se pregătește ceva, și ”scena” trebuie pregătită. Eu nu ar mai trebui ”să mai fiu acolo sus”. Și, cei care ”gândesc” strategiile, vâzând că ”sunt o buturugă greu de răsturnat”, văzându-mi ofensiva din ultima perioadă (mai ales la parchet), au întrebat și pe juriști ”ce e de făcut cu ăsta”. Iar juriștii le-or fi spus, că ”nu sunt competenți jandarmii” ”să mă de-a jos de pe statuie”, legal ar fi ca poliția comunitară să acționeze mai întâi. Oricum, ”sunt varză, de sus până jos”. Le plâng de milă.

Bineânțeles că, protestatarii prezenți ”au luat atitudine” pentru a doua oară, și asemenea jandarmilor de acum două zile, și poliția comunitară s-a retras ”cu coada între picioare”. Felicitări protestatarilor-ciumpalaci. A fost ”o luptă” care o să atârne greu.

Aceleași ”așteptări” de escaladare a conflictelor au fost prezente persistent ”în piață” din ianuarie. Întâi în ianuarie-februarie, apoi în alte câteva momente fierbinți: în mai-iunie, s-a încercat ”o revoltă” tip ”occupy” în frunte cu Alexe, și în iulie serviciile plănuiseră un război în piață, dejucat de ”jurnalul național”:

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/07/29/serviciile-declanseaza-razboiul-in-piata-universitatii/

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/06/14/este-alexandru-alexe-omul-lui-basescu/

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/27/claudiu-craciun-sari-din-barca-lui-base/

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/02/21/este-claudiu-craciun-omul-lui-basescu/

Mă bucur că de fiecare dată eu ”am semnalat” ce se urmărește, am fost ”în linia I”, și am ”pus umărul” la dejucarea acstor încercări. Alexandru Alexe, Claudiu Crăciun și Dan Diaconescu, sunt trei exemple de ”creații” ale Serviciilor, trei tentative de a manipula populația.

Tot am amânat să definitivez un articol despre Servicii, în care să le spun tranșant că sunt niște mumii, niște mamuți energofagi, niște relicve. Altceva nu mai știu decât ce-au învățat de la KGB. Manipulări și poliție politică; niște primitivi în era rachetelor. Treziți-vă! Și pune-ți mâna pe carte, pentru că ”cine are carte, are parte!”. Vă aștept oricând, pentru a vă instrui. Citiți, între timp, ce scriu, că o fac și pentru voi. Curând o să detaliez; până atunci, din când în când mai ”sesizez” câte ceva legat de subiect.

Alaltăieri seară, Antena 3 a avut o acțiunea și au împărțit drapele tricolore trecătorilor și șoferilor, chiar la Piața Universității. ”Succesul” obținut a întrecut cu mult așteptările ”antenelor”. Campania trebuia să fie continuată și zilele următoare, așa am înțeles eu, dar totuși, în ciuda succesului (care este esența căutată de oricare televiziunie!!!), a fost întreruptă. De ce oare? Pentru că ”antenele” au înțeles acum ce ”forță au”, și nu a vrut ca asta să devină evident ”pentru toată lumea”. E de ajuns că știu ei ce puternici sunt, și ”își fac planuri” cum și când să apeleze la asta. Au priceput acum ”cei ce trebuiau să priceapă” că Antena 3 e mult mai puternică decât orice alt ”fenomen”. Mult mai puternică decât Arafat, de pildă. Adică poporul ”ar fi  în stare” să sară ”cu mic, cu mare” la chemarea Antenei 3. Pentru că, da Antena 3 este marele simbol național al luptei pentru ADEVĂR. Am mai scris despre asta, și o să revin.

La fel se va întâmpla și cu poporul român după aceste alegeri. Va deveni conștient ”de cât de  puternic este”. Aceasta este și cauza pentru care USL ”nu a turat motoarele”, în înțelegere cu ARD. Pentru că, dacă PDL-ul este sulberat acum, la alegeri, românii s-ar trezi instantaneu. Și atunci și USL-ul ar trebui să-și dea demisia, în mare parte. Așa că au înscenat ”un blat de toată frumusețea”. Eu l-aș numi ”ultimul mare blat din istoria României”. Va fi însă unul nereușit.

Pentru că ”lupta a fost deja tranșată”, armele ”s-au pus în cui” și acum se încearcă să se șteargă urmele. Pentru că ”urmele îi incriminează pe toți”. Și bineânțeles că vor apela la aceleași ”strategii”, singurele pe care ”le cunosc”. Aceleași înscenări aberante, ”comuniste”, de conflicte care să poată deturna atenția de la ”realitate”. Însă, adevărul nu mai poate fi ascuns!

https://unsingurvot.wordpress.com/2012/01/19/planul-lui-base/

Ca și în cazul lui băse, cu cât se „acoperă” mai tare mizeria, în speranța unei evadări, cu atât mai mare va fi dezastrul. Cea mai bună soluție este întotdeauna adevărul. Chiar și ei, dacă recunosc greșala făcută, vor beneficia de ”circumstanțe atenuante” altfel, de ”circumstanțe agravante”.

Sunt totuși câțiva care au sesizat deja ”cum stau lucrurile”. Aceștia ”s-au trezit, în parte” și nu știu ce să facă. Le spun eu: lăsați lucrurile ”să curgă”, ”nu vă împotriviți”. Ele își vor alege natural făgașul cel mai potrivit. ”Adaptarea la schimbare” se cheamă conceptul.

Să exemplific cu băse, eroul nostru. Dacă el ”nu se împotrivea”, dacă ”mă asculta” când l-am sfătuit să demisioneze, ce soartă avea acum PDL-ul? Ar fi venit la guvernare. https://unsingurvot.wordpress.com/2012/05/02/adio-base/

Dar, ”n-a fost să fie!”.

Din iarnă ni se pregătește ceva. Serviciile știu tot în amănunt. Știu tot legat de planurile lor. Ce nu știu ei este că ”și lor li se pregătește ceva”. Cum repet mereu din ianuarie, Dumnezeu ne pregătește tuturor o mare surpriză. De data asta va fi o surpriză plăcută pentru popor și total neplăcută pentru ”conducători”. Surpriză care se adeverește din ianuarie încoace, și care va contiua încă mult timp.

Poporul ”se trezește” acum la ”conștiința propriei puteri” -că el este suveran- guvernul este doar un instrument al său pentru ”a-i fi lui bine”, pe care poate să-l modifice când vrea, cum vrea, și de câte ori vrea, iar ”conducătorii” sunt doar simplii slujbași în slujba sa, la dispoziția sa. Și va înțelege că cea ce părea ”un rău” pentru ea, nu a fost decât ”o încercare”/ ”o provocare” pentru „a crește mare”, pentru a putea face față ”mai apoi” la tot ceea ce viața presupune. ”Răul”, ”tirania conducătorilor” nu a fost decât ”o fantomă” care, înfruntată când eram copii, ne-a făcut ”să nu ne mai fie frică” de încercările care ne așteaptă când ”vom fi mari”.

Reclame
Comentarii
 1. aga spune:

  Te rog frumos sa scoti sloganul „Romania, trezeste-te!”! Este inregistrat la OSIM pentru TV si mediul online. Te poti interesa. Multumesc

 2. Roberto Fernandez spune:

  aga, nimeni are voie sa spuna “Romania, trezeste-te!” pentru ca ai dat spaga la OSIM ?
  aga, trezeste-te. nu se poate cumpara o gandire pentru a impiedica ca altii sa o au !

 3. ionel spune:

  individul asta este un escroc si un fals ,nu are treaba cu dzeu sau politica ci ar mai vrea si el niste licitatii inmultite cu 10 .
  avramuta ai facut multe magarii si incep platile..lasa vrajala cu basismul sau serviciile ca nu tine.

 4. ionel spune:

  avramuta esti prost daca crezi,ca vei schimba lumea,majoritatea ca tine sunt in puscarii sau spitale de nebuni .
  vrei sa schimbi ceva?fa un partid si obtine majoritatea in parlament ,pentru ca altfel vei avea o dezamagire profunda sa afli adevarul .

 5. ionel spune:

  pai cum e dan diaconescu al serviciilor??nu erai langa el la lansarea partidului??
  vaii..buna dimineata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s