Haideți să facem o mișcare civică adevărată!

Haideți să le arătăm tuturor politicienilor că poporul e suveran!

Și USL trebuie să priceapă că poporul e suveran.

Haideți să le dăm papucii tuturor politicienilor!

Haideți să ne cerem drepturile înapoi!

Nu ei ne-au furat, noi ne-am lăsat furați!

Haideți să le arătăm că ne-am trezit!

Bineânțeles că USL nu este ”soluția”. Ea este doar ”soluția de moment”. Noi putem acum să îi facem conștienți că vrem politicieni adevărați. Deopotrivă PSD și PNL sunt ”vinovați” de ”compromisurile” făcute. Și mizeria UNPR este esența acestor compromisuri.

Să le spunem că ”nu mai e nevoie de compromisuri”!

”Bomba sexi de la Teleorman” arată că deja nu le pasă de noi. Care e diferența între ”bomba sexi de la Teleorman” (o eminență în devenire, probabil) și ”bombele sexi din jurul lui băse” puse de acesta în fruntea guvernului și a parlamentului sau trimise ”să ne reprezinte” la Bruxeles. Nici n-au câștigat bine și au început deja să-și bată joc de noi. Să le fie rușine. Nu-i vom uita, să stea liniștiți în privința asta. Nu mai vrem să fim Prigoniți, nu mai vrem Plăcinte, vrem ”mâncare bio”. Vrem oameni integrii, oameni nepăți în parlament. (https://unsingurvot.wordpress.com/2012/06/15/crin-nu-mai-vrem-placinta-vrem-mancare-bio/ ).

Vream ”oameni serioși” în parlament, nu mizerii.

Cum facem asta? Cum ”îi facem conștienți” pe USL-iști să ”nu se joace cu focul?”. Simplu: îi scoatem pe ARD-iști de pe scena politică. Ne folosim de acest vot pentru a ”băga frica în politicieni”. Este păcat să pierdem ”această oportunitate”. Este adevărat că ”nu avem cu cine vota cu adevărat”. Dar dacă votăm masiv să dispară PDL-șoriceii de pe fața pământului, această ”lecție” îi va trezi și pe USL-iști la realitate. Ei dorm acum cu credința că ei câștigă alegerile. Să le spunem că nu-i așa. Noi îi punem acolo, pentru a ne apăra interesele, și nu pentru a continua jaful României. Nu ei sunt la putere, ci poporul. Să știe că ”în secunda doi” îi aruncăm și pe ei ”peste bord”. Și nu peste patru ani, ci imediat ”ce derapează”.

O puternică mișcare civică acum îi poate face conștienți de suveranitatea poporului. Pentru că la ei vorbele nu-s decât ”vorbe”, palavre, demagogie; la ei astea sunt ”forme fără fond” (https://unsingurvot.wordpress.com/2012/05/08/reforma-adevarata-sau-critica-formelor-fara-fond/).

Ei cred ”în mintea lor” că ”au câștigat puterea”. Nu știu că puterea înseamnă responsabilitate. Pentru asta trebuie să fi un om moral. Un om imoral este iresponsabil ”de drept”. Ce responsabilitate ne arată USL-iștii? Ne batjocoresc!

Dacă nu facem nimic acum, va trebui să-i suportăm patru ani și pe USL-iști să ne batjocorească. Și știm bine că ”se pricep la asta”. Hai să fim demni, să arătăm că poporul român s-a trezit, că nu mai poate fi batjocorit. A arătat asta deja la referendum, s-o accentuăm acum prin ”trimiterea pe centură” a ARD-ului.

Nu trebuie să așteptăm patru ani pentru a-i da jos pe USL-iști. Trebuie să-i dăm jos de acum. Cum? Votând covârșitor USL, scoțându-i din parlament pe ARD-iști, îi ”otrăvim” pe USL-iști. Vor ”prinde frica” de votul poporului. Își vor da demisia singuri, pentru că, atunci când poporul va fi la putere (cât de curâd), le ”vor cere socoteală” pentru ce-au făcut. Vor deveni conștienți ”că n-au voie să calce pe bec” pentru că ”suntem cu ochii pe ei”.

Noi chiar vrem ”dreptate până la capăt”, ei doar spun asta. Dar, ”din cuvintele tale te vei ridica, din cuvintele tale te vei coborâ”.

Vrem control civic asupra ”puterii”. Trebuie ”să inventăm” instrumentele necesare pentru asta. Suntem un popor deștept, vom face asta imediat.

O nouă perioadă a istoriei se deschide acum.

Mă aștept ca toți cetățenii morali din România să ia atitudine. Mai ales ”oamenii de cultură” trebuie ”să se trezească”, să fie în ritmul istoriei, ”să simtă chemarea istoriei”. Pentru asta trebuie să aibă opinii și să ia atitudine; e deajuns. (https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/25/apel-catre-intelectualii-morali/ ).

Poporul ”se va deștepta” în curând, se va trezi din vis și va constata cu uimire că … ”este suveran”. Și visa că ”este condus” de puterile din stat. Nu, statul este doar un instrument al poporului pentru a avea grijă ”de circulație”. Și pentru asta plătim niște agenți de circulație, niște slujbași, care slujbași ”și-au luat-o în cap” și ”se cred stăpâni”! Statul este doar un sistem de semafoare, care poate fi oricând modificat, în acord cu ”descoperirile științei”, în acord cu ”ritmul istoriei”, cu dezvoltarea conștiinței neamului și neamurilor.

Ei dorm și nu le e teamă pentru că știu că orice măgărie a lor ”se acoperă”. Adevărul îl vor afla curând: nu ”se mai acoperă!”. Este adevărat că până acum ”așa stăteau lucrurile”, dar ele s-au schimbat. A venit 2012. Trezirea! (https://unsingurvot.wordpress.com/2012/08/20/trezirea-la-realitatea-propriei-valori-se-realizeaza-acum/ ).

Până acum se acoperea totul, pentru că nimeni nu ”mergea până la cap” cu acțiunea. Dosarele ”mureau” pe drum. Acum însă, când poporul se trezește, vom face în așa fel încât să ”punem doctori pe drum” să facă ”injecții” dosarelor care dau dovadă de ”moleșeală”, nu mai moară bietele dosare.

Omenirea va pune un mare semn în istoria ei în 2012. Calendarul se va modifica, și va măsura timpul înainte și după 2012.

Omenirea se trezește din somn!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s