Previziunile Uraniei se împlinesc

Posted: 16 august 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , ,

Urania ne spunea că zilele de 14 și 15 august vor fi 2 zile fabuloase, rarisime în istoria țării. Și așa a și fost. În aceste două zile s-a concentrat atâta energie mentală din partea românilor asupra aceluiași subiect cât rar s-a mai întâmplat în istorie. La unison românii au fost preocupați de problemele legate de Curtea Constituțională, de anchetele politice pe față făcute de bășiști înfocați (numiți procurori), care și-au pierdut rațiunea. Această concentrare a energiei românilor pe un subiect este picătura care a umplut paharul.
Urania spune: ”cea ce se va întâmpla pe 14 și 15 august este de nivelul unei declanșări vizibile, concrete, a unei ofensive. Nu se va întâmpla probabil nimic care să fie legat strict de acea zi. Dar, în mare, se poate vorbi de un apogeu, de atingerea unui vârf, în care se pot concentra, se pot sintetiza sau se poate observa la un moment dat de către analiști atingerea acelei mase critice care permite cristalizări și reconfigurări, trecerea dintr-o dimensiune în alta, schimbări și salturi calitative care să fie operaționale și care să reprezinte baza pentru următorii 28 – 29 de ani.
Cât de bine a descris Urania aceste două zile este uimitor.
Într-adevăr, România se rupe definitiv de trecut și cotește spre democrație adevărată. Paharul s-a umput și a început să se reverse. De aici înainte ofensiva democratică a cetățenilor români va crește exponențial până la a curăța clasa politică de mincinoși și de hoți (o primă dovadă va fi eliminarea PDL de pe scena politică, în toamnă).
Ce urmează? Ne spune Urania: ”Dacă în 52 s-a accentuat latura politică, în 82 latura ideologică, în 2012 este accentuată într-un chip cu totul și cu totul special latura economică. De aici însă, din această dimensiune a gândirii și a practicii economice răsar germenii, premisele unei noi ideologii politice, unei noi atitudini față de valorile fundamentale, universale, față de valorile umane, culturale și religioase”.

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s