băse instigă la abandonarea democrației!

Posted: 1 august 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , ,

băse a încălcat atât de des și atât de flagrant constituția și normele elementare ale democrației  încât încălcările mici, care în Europa ar fi condus la discreditarea unui politician, la noi nici nu mai sunt observate, ba chiar sunt considerate drept atuuri în favoarea șarlatanului politic.
Aflându-se în campanie pentru demitere, el trebuia să vină să propună soluții pentru acuzațiile aduse, să arate cum ”se va îndrepta”; când colo el a adâncit mult mai mult tot cea ce trebuia să lege. În loc să arate că va fi un mediator între instituțiile statului, el mai tare a arătat că le va învrăjbi și folosi în interes partizan.
Regurile democrației cer ca cei care le încalcă în mod flagrant trebuie să plece acasă, cum se întâmplă la jocurile olimpice: sportivii care se dopează sau, de curând, au poziții ofensatoare la adresa participanților colegi, au fost descalificați și au plecat acasă.
băse care a boicotat alegerile, și a instigat populația la neparticipare, un gest total antidemoctarit, profund nedemocratic, trebuie sancționat de curtea constituțională și descalificat. România nu poate să fie reprezentată, și încă la cel mai înalt nivel, de un individ ce urăște democrația!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s