Băse e terminat de mult!

Posted: 30 iulie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , ,

Deși băse mai speră încă, el e terminat demult, e o epavă. În ultima apariție tremura, și el și blaga, și nu mai putea lega 2 fraze.
În săptămâna asta institutul de statistică va face publice statisticile referitoare la situația reală a populației. Atunci vom vedea că nu mai suntem decât 18-19 milioane, și deci referendumul va fi validat cu 60% prezență.
doamne ajută!
cu fiecare clipă în care se agață de așa zisa putere (pt că puterea adevărată este dată doar de adevăr) bagă PDL în groapă mai adânc, cea ce pe mine mă bucură. Deci, deși eu nu vreau neapărat ca să mai dureze nevroza asta, știu că Tatăl ceresc are planul lui foarte limpede. Se pare că PDL va dispărea de pe scenă.
A se vedea câtă dreptate aveam pe 2 Mai, când spuneam:
https://unsingurvot.wordpress.com/2012/05/02/adio-base/
”Așa că, momentul pentru o ieșire spectaculoasă din scenă fiind fabulos, unic, va înscena o poveste lacrimogenă despre ”întoarcerea la popor”, ”iubirea de popor”, ”voința poporului”, ”dreptatea poporului”, …, și, atenție!, își va sacrifica armata de mercenari și o va da ”pe mâna justiției”, mizând pe euforia populației la vederea sângelui.
”Problema mea” e că ”sângele” PDL are aceiași grupă cu cel PSD și cel al mulților infiltrați la vârful PNL.
Dar trebuie să o facă repede, imediat după depunerea jurământului noului guvern, pentru a beneficia din plin de emoția creată. Și e artist în a sublinia importanța gestului său pentru reforma necesară a clasei politice pe care poporul o așteaptă.
Orice zi în plus înseamnă diminuarea șanselor de ”a da o lovitură de zile mari”, ”lovitura vieții lui”. Și, în felul ăsta mai are și PDL-ul o șansă să intre în parlament (pe diverse ”uși”), altfel, până în toamnă dispar complet.„
Dacă băse mă asculta, era acum pe val din nou. Doamne mulțumesc că nu a fost atent la ce am spus.
Mai ziceam că orice va face, se va întoarce împotriva sa, pentru că Dumnezeu ia luat mințile. Toate zicele sale sunt efectiv împotriva sa și ale partidului său.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s