Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii!

Posted: 29 iulie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , ,

http://www.enational.ro/actualitate/serviciile-declanseaza-razboiul-in-piata-universitatii-175384.html/

2012-07-26 • 21:57:16 | Autor: Catalin Tache – Jurnalul Național
Desi parea doar o varianta imbratisata de adeptii „teoriei conspiratiei”, ipoteza declansarii unui adevarat razboi civil capata tot mai mult contur.
Care „civili“ vor ocupa primii Piata Universitatii?
Ultimele informatii venite din lumea serviciilor secrete nu fac decat sa intareasca aceste temeri. Mai ales ca duminica seara, de la ora 21.00, membrii tuturor structurilor de informatii au fost mobilizati la Piata Universitatii.
Centrul Capitalei poate fi din nou scena unor violente extreme
Iar cele doua tabere distincte de „civili” inarmati vor scoate la inaintare si propriile grupuri de manevra. Ceea ce, pe fondul nervilor deja intinsi la maxim, poate avea consecinte dramatice.
Plimbarica de seara
Ofiterii de informatii ai structurilor recunoscute ca fiind inca loiale presedintelui suspendat Traian Basescu, in frunte cu SPP-ul si Biroul Cercetare-Documentare al Jandarmeriei Romane,  au fost cei care au dat semnalul mobilizarii. Ordinele s-au transmis prin viu grai, cadrele fiind  chemate sa se prezinte musai duminica in Piata Universitatii, la ora 21.00, pentru o „plimbarica de seara”. Anuntul i-a luat prin surprindere pe cei convocati, mai ales ca acestia stiau ca zona respectiva urma sa fie impanzita cu „colegii” de la SRI, a caror misiune era tocmai sa vegheze ca situatia sa nu degenereze. Prinzand de veste de miscarea rivalilor de moarte, conducatorii structurilor care sprijina fatis actualea coalitie guvernamentala, au decis sa contraatace. Astfel ca numerosii „civili” apartinand Ministerului de Interne au fost si ei chemati, tot „pe cont propriu”, sa ocupe aceeasi Piata a Universitatii, tot la noua seara.
Pregatiti pentru orice
Multi dintre membrii acestor structuri speciale au fost colegi in trecut, chiar daca acum au nimerit in tabere rivale. Si sunt prieteni de familie. Asa ca „telefonul fara fir” functioneaza perfect in sistem, iar ei au putut afla ca practic nu este serviciu secret care sa nu-si scoata oamenii in strada duminica seara. Pana si mult mai rezervatele SIE si DGIA vor fi la Universitate. Mai mult, se vorbeste deja de prezenta galeriei steliste, de partea „suspendatilor”, si de cea a dinamovistilor, pe celalalat trotuar, printre „civilii” Ministerului de Interne. Astfel ca, dupa cum recunosc chiar cei din Servicii, „ acolo poate izbucni un razboi civil in orice clipa. Deja si noi suntem cu nervii la pamant, inraiti unii impotriva altora, iar cum vom fi si dotati conform fisei postului, fereasca Dumnezeu de ce poate fi mai rau! Momentul critic nu va fi la incheierea votului, la 23.00, ci atunci cand una dintre tabere va incerca sa ocupe Piata. Pentru ca ori unii, ori altii vor fura cu siguranta startul.”
Cititi mai mult in Ziarul National: http://www.enational.ro/actualitate/serviciile-declanseaza-razboiul-in-piata-universitatii-175384.html/#ixzz21xDHyYbl

Pe 19.01.2012 scriam pe acest blog articolul numit ”Planul lui Băse” – https://unsingurvot.wordpress.com/2012/01/19/planul-lui-base/
Acolo spuneam cam cea ce spune Catalin Tache in acest articol în Jurnalul National. În articol spuneam că:
”Planul lui Base e simplu! Ca si inima lui.
Ca sa se mentina la putere are organizat un plan diabolic. Azi va iesi la iveala o parte din el. La mitingul USL.”
Scriam acest articol chiar înaintea marelui miting USL de la Arcul de triumf. Aveam ”unele informații” că ”galeriile” vor face ravagii printre demonstranți, mișcare regizată de servicii. Mai spuneam și în alte articole din acea perioadă că ”asta e tot ce știu serviciile să facă, că nu au învățat nimic în ultimii 20 de ani”.
Această idee mi-a venit ca răspuns la marea frământarea care exista atunci în stradă: ”de ce nu iese lumea în stradă?”. Era singura mare întrebare pe care o auzeam peste tot în acele zile. https://unsingurvot.wordpress.com/2012/03/07/de-ce-nu-iese-lumea-in-strada/
De ce toată lumea punea această întrebare? În direct la OTV, la KanalD și la Antena3, mi s-a pus această întrebare. Pentru că numai dacă lumea ieșea masiv în stradă putea fi pus în aplicare planul diabolic al lui băse. Și li se inducea de către ”răspândaci” ideea că urma ca lumea o să iasă masiv în stradă: analizele serviciilor spuneau că imensa nemulțumire a populației nu poate conduce decât la revoltă, dacă ar exista o scânteie. Tocmai atunci a venit gerul acela năpraznic, cu ninsorile aferente. Majoritatea le plangeau, pentru că împiedica lumea să iasă în stradă, eu însă spuneam că e ”un aranjament al lui Dumnezeu” pentru ca lumea să nu iasă în stradă, și astfel băse să nu-și poată pune planul diabolic în aplicare.
Mai spuneam în ”Planul lui băse” că:
”base a citit “Arta razboiului” si a inteles cum s-o aplice. Insa, numai in sens negativ. Fi ferm si hotarat, fara sa divulgi nimanui miscarile tale. Aplicand “arta razboiului” in partea ei negativa, iti asumi insa un mare risk: iti vinzi sufletul Diavolului.
Deci, planul lui base suna cam asa: de frica romanii vor accepta in continuare tirania. Pentru asta va organiza violente care sa-I infricoseze pe romani. Pana acum planul nu s-a putut aplica, nu s-a gasit momentul oportun. Nu a iesit lumea in strada, sa poata sa fie inscenate revoltele. Dar, surpriza, chiar USL ii ofera aceasta ocazie. Asa ca base s-a hotarat sa actioneze rapid. Si azi va fi un dezastru.
Violente extreme vor exista azi la mitingul USL, aplicate de celebrele “galerii”. Galerii organizate de securitate. Toate partidele stiu asta.
Dar graba ii va fi fatala lui base: organizarea diversiunilor s-a facut “la repezeala” (desi putem spune ca se stie in amanunt toate tehnicile de diversiune) si vor exista o gramada de erori. Problema apare atunci cand televiziunile neaservite vor scoate la iveala aceaste diversiuni. Sa se astepte aceste televiziuni la represarii dure.
Dar, sant convins ca Antena 3 si Realitatea vor rezista. Oamenii din aceste televiziuni sant cu adevarat marii eroi ai rezistentei romanesti in lupta cu securitatea.
Pentru ca, base, in lipsa lui de inima, nu poate sti ca exista si un sens pozitiv in “arta razboiului”. Si aceasta parte pozitiva se va manifesta acum “la vedere”. Iubirea este aceasta parte. Atunci iti vinzi sufletul lui Dumnezeu, si toate binecuvantarile urmeaza.
Cand iubesti (iti pasa de ceilalti), nu-ti mai este frica si mintea iti devine limpede si clara, “vezi” esenta evenimentelor. Intuitia incepe sa functioneze cu putere. Ce altceva poate fi mai placut si inaltator.
Inca o data BRAVO Antena 3 si Realitatea TV.
Finalul imi este inca neclar: ori PNL este visitor, si atunci are sanse sa castige alegerile, ori stiu de planul lui base, si atunci vor dezamagi si se vor stinge. Din societatea civila se vor ridica atunci lideri adevarati, pe care poporul ii va urma cu bucurie. Este un moment magic, pe care atatia romani il asteapta de atata vreme.”
Dumnezeu a hotărât să nu fie de acord ca planul lui băse să se aplice atunci. Acum însă băse a ajuns încolțit de toate evenimentele desfășurate de atunci, evenimente care au luat pe toată lumea prin surprindere. Și se pare că nu i-a mai rămas decât acest ”război civil” ca fiind singura cale prin care mai poată supraviețui. Asta e credința lui, realitatea este că Dumnezeu are alte planuri: băse nu are salvare.
Că ”serviciile” se așteptau la violențe, la înșcenarea unui ”război civil” o dovedește și gardurile inalte din plasă de fier care au fost ridicate în urmă cu mai bine de o lună, în Piața Universității. Spuneam atunci că ”ni se pregătește ceva”. Iată că acum totul iese la iveală.
Totuși, în momentul în care Jurnalul a publicat alaltăieri articolul ” Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii!”, consider că planul lui băse este dejucat. Pentru că dacă și în condițiile în care ”toată lumea” cunoaște ce se pregătește, și serviciile nu pot dejuca aceste manevre, înseamnă că serviciile sunt inutile, chiar antinaționale, și că acestea lucrează pe față pentru forțe mafiote, ori, cred eu, aceasta nu este rezonabil în ziua de azi.
Cred că și această ultimă speranță a lui băse se va nărui, și de mâine încolo România și românii vor deschide o nouă pagină de istorie.
Votul de azi este cu adevărat un vot istoric!

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s