Dacă mai aveam nevoie de dovezi, madam Udrea ne-a mai produs una, de proporții: și-a vopsit păsărica. Din portocaliu în verde.
De ce oare umblă ”cu cioara vopsită”?
Vor să amețească electoratul? Vor să-l păcălească, cu alte cuvinte. Vor să mintă în continuare. E dreptul lor. Vorba proverbului: ”nu e prost cine cere, e prost cine dă!”.
Demagogia și minciuna lor nu are limite. La fel și nepăsarea, acceptarea și frica poporului român.
Pentru că lipsa lui de reacție de aici vine.
Totuși, se cuvine să spunem că, această nepăsare vine și ea de undeva: din prostie. Din neînțelegere. Poporul român (societatea civilă) nu înțelege că această tăcere le aprobă fanarioților portocali, și apoi oricăror politicieni, hoțiile. Le aprobă mincina, lăcomia și orice porcărie le-ar putea trece prin cap.
Asta da trădare de neam. Nu din partea jigodiilor portocali (ele așa sunt), ci din partea societății civile care amanetează astfel viitorul acestui popor.
Asta îmi dovedește mie nu numai că nu avem societate civilă, ci, mult mai grav, că nu avem caractere, valori, repere morale în tară.
Nu e admisibil ca nebunul de președinte să spună serios, oficial, că ”nu există altă soluție decât mineritul pentru România” și alde Pleșu, Patapievici, Liiceanu să se facă că plouă. Așa zisul președinte declară solemn că el și javrele portocali nu au soluții, nu știu ce să facă și că de fapt nici nu-i interesează România (decât șpaga de la Cupromin), și ei tac cu toții. Că de fapt asta spui dacă tu nici măcar nu te mai obosești ”să vopsești” intențiile. Mă mir că nu a declarat direct: ”România nu are altă soluție decât șpaga mea de la Cupromin”.
Unde sunt academicienii români, unde sunt ”învățații neamului”, unde este GDS-ul? Unde sunt ”oamenii de cultură”, cărturarii? Nepăsarea lor, lipsa lor de reacție arată că sunt ”mânjiți” cu toții, că fiecare roade cate un oșcior prin vr-un cotlon nevăzut. Că ei, de fapt, nu există.
Acestă ”guvernare” portocalie (hoție totală) ne-a deschis ochii: nu există oameni de valoare în România. Și atunci nu mai rămâne decât o singură soluție: ”se vor uni, românii toți, și vor scăpa țara de hoți!”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s