E clar: băse a înebunit. Era el dus cu pluta, dar acum a înebunit complet.
Am mai spus intr-un articol anterior că, vrând să-l piardă, lui băse i-a luat Dumnezeu mințile: avem acum o nouă confirmare.
Pentru că nu poți să mai ai o urmă de rațiune și să spui că ”nu mai există altă soluție în România decât mineritul”. Înseamnă că ai luat-o razna de tot.
Probabil că șpaga pe care a luat-o deja e atât de mare iar el atât de lacom și nebun că a putut să-și dea arama pe față. Ca și când nu toată fața lui ar fi avut deja un strat gros de aramă demult!
Asta da lovitură! Nu își dă doar lui în cap, dar mai dă și guvernului, leprelor portocali și tuturor celor care l-au susținut și votat. Pentru că dacă tu –numit de lichelele portocali șeful statului- spui asemenea tâmpenie, recunoscând, cu alte cuvinte, că ești incompetent, și guvernul și javrele portocali tac mâlc, înseamnă că și ei recunosc că nu au soluții. Pentru ce stau atunci acolo? Doar pentru furat?
Da: băse recunoște acum că el și clica portocalie stau pe scaunele puterii doar pentru furat.
Pentru că dacă tu, guvern, care ești pus acolo tocmai să ”guvernezi” țara, taci și recunoști astfel că nu ști să faci nimic în acest sens, că nu ai soluții, înseamnă că stai acolo doar pentru furat.
Și dacă tu, coaliție majoritară, taci și recunoști astfel că nu ai soluții, înseamnă că stai acolo doar pentru furat.
Un singur vot vă spune: vai de sufletul vostru! Pentru că ”veți da socoteală de fiecare cuvânt nefolositor pe care-l veți fi rostit”.

Acum avem însă o problemă mare și cu românașii nostri cei de toate zilele. De ce stau ei frumușel în casele lor, ”la căldurică”, când ”șeful statului” strigă în gura mare că el și gașca portocalie stau la putere doar ca să fure? De frică? De lene? De neputință?
Nu: datorită ”potrivirii de caracter”. Cine se aseamănă, se adună – spune înțelepciunea populară. Da dragii mei compatrioți. Dureros dar adevărat: suntem cu toții ca ei. Niște hoți și niște mincinoși. Asta este marea noastră problemă.
De fapt am tras această concluzie într-un articol mai vechi. Dacă cineva acceptă ca altcineva, lângă el, să fure (să fure de fapt de la el), și el acceptă asta, înseamnă că e complice. Înseamnă că e de acord cu asta. Și nu poate fi de acord cu asta decât dacă și el face asta. Altfel și-ar da seama că e o hoție și s-ar revolta. Dar, fiind și el hoț și mincinos, nu mai realizează că ”aleșii” fură și mint. Sesizează el că ”ăștia” întrec măsura, că ”sar calul”, însă asta e: sunt ai noștri, sunt ca noi. Suntem noi.
Partea plină a paharului e că, problema corect pusă e pe jumătate rezolvată. Știind că problema noastră este propria minciună (care naște și hoția și celelalte ”rele”), avem automat și soluția: adevărul. După cum am mai spus, marea și unica soluție la orice problemă nu este decât Adevărul. ”Cunoște Adevărul și Adevărul te va face liber!”.
Mulțumim băse că ne ajuți să ne cunoștem bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s