Dumnezeu nu doarme niciodată!

Posted: 28 februarie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Dumnezeu nu doarme niciodată.

Toți cei care n-au știut asta vor avea curând ocazia să înțeleagă, stupefiați, că Dumnezeu nu doarme niciodată. Li se va părea neverosimil: chiar când totul era perfect aranjat în cele mai mici amănunte totul se năruie ca un castel din cărți de joc.

Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit, și nimic tăinuit care să nu va fi cunoscut”. Tot cea ce se spune pe la colțuri va fi strigat de pe acoperișul caselor.

Și ”păcatul vine în lume! Dar vai de cel prin care vine!”, iar ”În ziua judecății vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor, pe care-l vor fi rostit”.

”Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, dar nu pot ucide sufletul; ci temeți-vă mai degrabă de Celce poate să piardă și sufletul și trupul în gheenă”. Ori cine este ”Celce poate să piardă și sufletul și trupul în gheenă” dacă nu ”poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre” – setea de putere, setea de a avea fără muncă, setea de a parveni.

Să ne rugăm pentru ca sufletele lor să se trezească și să întoarcă grabnic spre Dumnezeu.

Nu vrem decât o societate normală, cu oameni normali. Nu oameni care ”și-au pierdut capul” în lupta pentru putere și pentru avere.

Oamenii normali se vor trezi la viață și vor izgonii pe cei morți dintre ei. Cei care încă nu și-au vândut sufletul diavolului, care nu sunt disperați după bani și putere, iși vor unii vocile și îi vor ruga pe cei vânduți să plece și să ne lase să trăim în pace, liniștiți.

Reclame
Comentarii
  1. aprozarnet spune:

    „Pace si uniune,
    haide lume in multime” .:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s