De ce?

Posted: 21 ianuarie 2012 by Viorel Udma in Uncategorized
Etichete:, , ,

Am fost intrebat zilele trecute de ce mergem in Piata, ce ne asteptam cu adevarat sa realizam.

Asteptarea reala este simpla: oamenii vor sa fie auziti. Cu pasurile lor, mai mari, mai mici, pragmatice sau idealiste. Unii vor chestiuni economice, altii ecologice, cei mai multi susbumeaza toate acestea unor deziderate politice.

Daca se va ajunge ca in final sa cada guvernul si Basescu – pentru ca acestea sunt de departe cele mai frecvente scandari in piata – vom vedea… Pana atunci este important ca am iesit din amorteala.

Politicienii – de orice culoare, sa fim bine intelesi! – uita prea repede ca exercita puterea doar prin procura de la popor. Ei nu detin puterea, o exercita prin mandat care poate fi oricand revocat. Este bine ca din cand in cand protestele sa le aminteasca acest lucru.

Reclame
Comentarii
  1. Daniel P. spune:

    Am vazut ca domnul Cezar era la Congresul Partidului Poporului DD. Si dumneavoastra sunteti membru la acest partid? Stiti cumva la Valcea cine e responsabil?
    E important sa iesim din amorteala si sa-i mai revocam din cand in cand cum ziceti. Cum se intampla asta sa revocam? Nimeni nu spune la realitatea sau la antena3. Ar fi bine sa spuna domnul Dan sa stie poporul ce are de facut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s