Din Click

Posted: 18 ianuarie 2012 by unsingurvot, samuraiul dac, stegarul dac in Uncategorized
Etichete:,

http://www.click.ro/news/bucuresti/stingerea-proteste_0_1324067722.html#

Reclame
Comentarii
 1. E Mircea spune:

  Aceste manifestatii exista datorita televiziunilor care transmit prime-time. Vantu si Voiculescu fac asazisa revolutie. Apoi celelalte televiziuni care pentru a nu fi acuzate ca tin cu Basescu transmit si ele miniprotestele. Apoi opozitia vrea profit electoral si aduce membrii de partid in strada. Apoi scade ratingul de tara si toti vom plati sute de milioane de euro suplimentari pentru finantarea deficitului (pensii, sanatate, etc) din imprumuturi.

 2. edi spune:

  Mă bucur, Cezar, că te-am cunoscut. Mă cheamă Eduard și sunt și eu unul din Piață, cel cu barbă care ți-a dat steagul cu stema regală. Îți rămân foarte recunoscător că mi l-ai primit. Crede-mă, am venit în Piață din patriotism și sunt foarte bucuros că acest steag, cu tot ceea ce reprezintă el, a fost și este mai vizibil, cu ajutorul tău, decât oriunde altundeva. Mă înclin și îți mulțumesc!
  În mare parte avem idei comune și aș putea să îți arăt asta. Totuși, am o ideea la care poate… cândva, te vei gândi, anume aceea că pe noi, pe români, ne paște pericolul de a avea o existență pur inerțială ca și cum noi am veni de nicăieri. Acest pericol a apărut odată cu venirea la putere a comuniștilor autodefiniți ca internaționaliști, cu tot ce înseamnă asta, și atei. Acum, acest pericol are forme de manifestare la fel de grotești dar mult mai variate și uneori, mult mai subtile. Eu cred că nu trebuie să inventăm sau să reinventăm România. Noi avem tradiții. Noi trebuie să redevenim noi înșine. Pe lângă moralitate cred că mai este necesar să ne respectăm tradițiile, altfel ne vom pierde IDENTITATEA oricât de morali am fi sau poate nu vom putea fi morali dacă nu ne respectăm trecutul și nu vedem ca fiind vii lucrurile care ne-au făcut să spunem că avem istorie. Știi, cred, ce reprezintă pentru mine o parte a acestei identități românești. Nu cred că, la urma-urmei, un funcționar, așa cum este orice președinte de republică poate fi, cel puțin în cazul nostru, altceva decât un simplu funcționar; un funcționar, un simplu șef al administrației statului, nu are nici o legătură cu acea dovadă de continuitate cu care să se întregească a noastră istorie. Un funcționar nu poate reprezenta „fața întoarsă către Dumnezeu a unui popor”! Nu încerc să te conving de nimic și aș dori să reți acest lucru! M-aș bucura dacă, atunci când vei avea ceva timp, îți vei exprima părerea și în legătură cu această chestiune. Mulțumesc.

  Cu respect,
  E.C.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s